Biriyle evlenirken ondan ne beklersiniz?

Ben çok şey bekliyorum ya. Valla bak😂linçlenecegimi ve bazi kisilerin zoruna gideceğini biliyorum ama anlatcam. Sigara alkol kullanmayacak. Çünkü ben kullanmıyorum. Annem kullanıyor ictiginde etrafı kokutuyor diye anneme bile kızıyorum siz düşünün. Adam gibi adam olacak çocuğu ile ilgilenecek sevgi gosterecek çünkü annesi olarak sadece benim sevgi gostermem yetmez baba sevgisine de ihtiyacı var o çocuğun. Çocuğunu okuldan almayı onu parka götürmeyi onla oyunlar oynamayi bilcek evlilik dediğimiz şeyde her şey eşit olmali. Mesela kaynanam veya görümcem beni aşağılayıp küçük dusuruyorsa onlarin karsisina gecip beni savunabilmeli. Ben niye tek başıma onlarla uğraşmak zorunda olayım ki o benim eşim değil mi? Benim inandığım dine inanmalı. Aynı görüşe sahip olmadığım biriyle bir ömür geciremem. Ter kokup sakal bıyık saç trasini ihmal etmemeli hijyenine dikkat etmeyen çok insan var. Romantik olmayı bilmeli ağzından eline sağlık yemek çok güzel olmuş, seni seviyorum kelimesini duyabilmeliyim. İlgi delisi biri değilim ama en azından seni seviyorum desin yani. Dışarda elini tutmak istediğimde elini cekmemeli. Öyle disarda yürürken elini tutmaya çalışınca elini çeken var çünkü. Küfürlü argolu konusmamalı. Ben konusmuyorum çünkü. Bide ben sarılıp öpmeyi el ele tutusmayi cok severim yaptığımda beni itmemeli. O zaman hevesim kırılır. Başka bir şey yok sanirim. Ben evlenirken birinden bunları beklerim.
Biriyle evlenirken ondan ne beklersiniz?