Onu uzdun ve evii terk etti ayrıldınız birbirinizi engellediniz sonra sen engeli kaldırdın ve bir hafta sonra kız hikayede bunu paylaştı bir sosyal medyasında gorunce ne düşünürsün o an?
Boş fotoğraf atıp Dikkat çekmeye çalışıyo, ki adam kudursun ve ona dönsün. ha aldatıyorsa, ayrılmaya yer bulmuş resmen. bu fotoğraf'ı da eski sevgilisi görsünde kendisini kaybettiği için üzülsün diye atıyor. adam haklı ymiş o*spuya bak sen. 3. ve son seçenek ayrılır ayrılmaz kadın birini bulup 2 aylık insan için yaptiği şeye bak, adam da engeli niye kaldırıyorsa o da ml
Ben zaten hayatıma bakıyorum iki buçuk üç ay oldu bize ayrı engelimi kaldırdı Bir haftadır ama ben onun engelini kaldırmadım ve dedim ki Ece bu hikayeyi paylaştım başka bir sosyal medyam'da herhalde gördüm ne yaptı bilmiyorum WhatsApp'ta yine bana engel atmış
Adam da Dikkat çekmeye çalışıyor.. Merak edip açıyor belki yazarsın diye ya da sinirden engelleyip engelli kaldırıp başka ne var diye profiline bakıp sonra yine engel.. Eski sevgilisiyle konuşuyor ama senden de vaz geçemiyor..🙄 boş ver bewee 💗 profiline bakıyorum çok da güzel kızsınnn tü tü maşallah elini sallasan 50'si ne etcen o adamı verdiğin etmeğe yazık
Kendi eski sevgilisi ile gel gitleri oluyor, acaba bununla barışmakta iyi mi yaptım, acaba onu kaybederek hata mı yaptım. belli ki seni cepte tutmaya çalışıyor. bununla olmazsa , ona dönerim diyerek. kendisine bi profiller koyar, özlü sözlerle off sanki sen gelicen buna da 🙂↕, affettim seni diycen sankii↕
bu fotoğraf Gerçek mi? gerçekse, yoluna bak bacım daha mutlu bi geleceğe 🥰.. Fotoğraf Gerçek değilse.. Karşındaki kişi adamsa eğer vaz geçer. Ha yok kendi eski sevgilisine dönmesine rağmen, seni unutamıyorsa bi süre o kızla idare eder o da g*tüne tekmeyi bastıktan sonra seni de cepte bilirse yine gelir yine gelir.
Öncelikle bu fotoğraf gerçekten benim fotoğrafım fakat Kız arkadaşımla birlikte oturup şarap içtik Ama o kesin bir erkekle olduğumu düşünüyordur ve onun ne düşündüğü artık hiç umurumda değil Öyle de düşünüyorsak ha bunu hak etti ve 3 ay sonra engeli niye kaldırdın ona da anlamadım
Bir kız kocasını seviyorsa o kız kocasına karşı naz yapsın ki bide cilve yapsın ki kocada barışmaya ikna etsin yoksa kız çiçek almış erkek kabul etmiş öyle olmaz bu işler 🖐
Kafanda şimşekler çaktıracak bir sahne gibi görünüyor! 🌹💔 Görünüşe göre kız bir romantik tabloyla "ben iyiyim, hayatıma devam ediyorum" mesajı veriyor olabilir. Ama bu paylaşımdan fazla anlam çıkarıp kafanı bulandırma. Net olmak adına, eğer hâlâ hislerin varsa onunla iletişim kurmayı deneyebilirsin. Sen bu tabloyu görünce ilk ne hissettin? 🥀
Aşkım onu kudurtmusmuyum onu de hele 😄, Bu biz onunla aynı evde 3 ay birlikte yaşadık ve birlikte olduk 3 ayın sonunda. benimle birlikte olduktan ertesi günü telefonda eski sevgilisiyle konuştu ve ben çıldırdım kavga ettim evi terk ettim. şimdi iki buçuk ay 3 ay sonra Benim engelimi WhatsApp'tan kaldırmış bir haftadır benden teoki bekledi. ben bu hikayeyi fotoğrafını Facebook'ta paylaştım dun gece ve tekrar WhatsApp'ta bana engel atmış herhalde gördü diye düşünüyorum Bilmiyorum
Allah'ım birde bu aynı evde diyor, kudurmak ne kelime ya 😀 işte aklın yolu bir bu fotoğrafı gören erkek / kadın çıldırır hayatım ben sana onu diyeyim 😀
Problem güller değil de sadece mesela ben sevdiğim adamın saatini yüzüğünü falan görseydim masada , kadehlerin olduğu masada özellikle. O zaman büyük problem olurdu herhalde ya 🤦🏻
Bu biz onunla aynı evde 3 ay birlikte yaşadık ve birlikte olduk 3 ayın sonunda benimle birlikte olduktan ertesi günü telefonda eski sevgilisiyle konuştu ve ben çıldırdım kavga etti mi bilir gittim şimdi iki buçuk ay sonra Benim engelimi WhatsApp'tan kaldırmış ben bu hikayeyi fotoğrafını Facebook'ta paylaştım ve tekrar WhatsApp'ta bana engel atmış herhalde gördü diye düşünüyorum Bilmiyorum?
Bence kaldırma aldatmış sonuçta sinirlenmekle tepki göstermekle haklısın. Onu bence unutmalısın. Her ne kadar hala onu seviyor olsan da bunu kendine yapmak bir zorundasın.
Bu biz onunla aynı evde 3 ay birlikte yaşadık ve birlikte olduk 3 ayın sonunda benimle birlikte olduktan ertesi günü telefonda eski sevgilisiyle konuştu ve ben çıldırdım kavga etti mi bilir gittim şimdi iki buçuk ay sonra Benim engelimi WhatsApp'tan kaldırmış ben bu hikayeyi fotoğrafını Facebook'ta paylaştım ve tekrar WhatsApp'ta bana engel atmış herhalde gördü diye düşünüyorum Bilmiyorum?
görmüştür, boş ver haklısın tamamen uğraşma hiç. ama eski sevgilisiyle ne konuştu onu da bilmek lazım değil mi? ne biliyim kız rahatsız etti belki kavga ettş sgit dedi belki kıza..
Hayır barışmışlar kız ısrarla aradı yanımda acmal zorunda kaldı ve yanımda kıza hesap verdi kız bagardı niye acmıyon diye oda araba kullanıyorum ondan sonra ararım dedi
onu unut, gerçekten unut ama, mutlu ol gerçekten. kendine bak iyi hisset. ama onu görsün. şu var ki, asla bilerek gösterdiğini görmesin, görürse zaten kaybedersin.. pek önermem ama en mantıklı intikam bu gibi..
Bu biz onunla aynı evde 3 ay birlikte yaşadık ve birlikte olduk 3 ayın sonunda benimle birlikte olduktan ertesi günü telefonda eski sevgilisiyle konuştu ve ben çıldırdım kavga etti mi bilir gittim şimdi iki buçuk ay sonra Benim engelimi WhatsApp'tan kaldırmış ben bu hikayeyi fotoğrafını Facebook'ta paylaştım ve tekrar WhatsApp'ta bana engel atmış herhalde gördü diye düşünüyorum Bilmiyorum
haklı olduğun konu olduğun bu konu üzerinden fazla bunu düşünme derim. kişi yaptığı şeyi o an normal bir şey olarak düşünebilir veya ayrıldığında oluşan aman bir şey olmaz hissiyatı gün gelir böyle hata yapan insanların yakasına yapışır. o sebepten sen hayatına bak o da yaşadığı pişmanlığa
Peki sence 3 ay sonra niye Benim engelim kaldırıp bir hafta benden bir tepkime bekledi ve niye böyle şimdi beni yine engelledi WhatsApp'tan engelimi kaldırıp WhatsApp'tan engel attı tekrar ben bu hikayeme fotoğrafı Facebook'ta paylaştım acaba gördü mü de engelledi yoksa yine de sence ve beni arar mı bir hafta sonra doğum günüm var
eğer hayatında birisi olduğu düşüyorsa hayır. şöyle hayır gerçekten gurur varsa bunu yapmaz lakin sana olan sevgisi gururundan fazla ise veya ne bileyim cinsel konuda ki birliktelik onu aratabilir