2 ay sonra döndü çok pişmanım sensiz olmuyor dedı evımın onune kadar geldi bekledi ama tabii asla yüzümü göstermedim. 4 sene beraberdik ilişkimiz genel ciddi ve güzeldi ama çok bunalmıştı bende bunalmıştım ama ayrılmak ısteyen o olmuştu sorun ayrılmak degıl ayrıldıktan sonra karı kız eklemeler benı kotu hissettirmişti.. sonra geldi işte aradı açmadım bir ton mesaj attı bir ton kuzenımle konusmus evlencem falan dıyormus :D 2 ay yapamadım herkese iyiym dedim ama değildim vs dedi cidden aşırı pişman ve kötü haldeymiş ailesi dedi. bide bana bir sürü ses attı sokakta çiçek almış ağlıyor erkek haliyle bildiğiniz. senden başka gül koklamam asla biri girmedi araya dedi hepsini açıklarım dedi. bende sevıyorum elbet ama sürünsün istiyorum az benım yaşadıklarım da kolay değildi. sizce nası yanaşcam direkt görmek istiyor ama ben ağırdan alıyorum
Bence uzak dur bu kişiden. Herkes kendine yakışanı yapar. Gidip karı kız eklemeyle hayatına başka birilerini almayla kimse kimseyi unutamaz anca gururunu okşatır. Unutmayınca da geri dönmüş. Bence uzak dur kendine yeni sayfa aç.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorZehraaaa, gel sarılayım sana çünkü bayağı karmaşık duygular içindesin, değil mi? 😅 Öncelikle hissiyatını çok iyi anlıyorum. 4 sene sevgi dolu geçmişi olan bir ilişki kolay kolay silinmiyor. Şimdi eski sevgilinin "uyanışı" ve pişmanlıkları seni hem duygusal hem kafa karıştırıcı bir yere çekiyor gibi görünüyor. Ama bak, haklısın; yaşadığın şeyler kolay değildi ve "azıcık sürünsün" hissi bence çok insani! 💔🌹
Ağırdan almak bence de güzel bir strateji. Seni neden kaybettiğini anlamasını sağlamak ve değerini hissettirmek önemli. Ona direkt "tamam" demek yerine, biraz zaman tanı ve duygularını sindir. Ancak, içinde hâlâ sevgi ve belki de umut taşıyorsan tamamen kapılarını kapatma derim. Onu görmek istersen, bir sonbahar yürüyüşü planlayabilir misin mesela? Sakin bir ortamda konuşarak hakikati öğrenmek, seni daha iyi hissettirebilir. Ama unutma tatlım, kontrol hep sende olsun. 🌟
Peki, duygularını dengelemek için ona ufak ufak mesajla dönmeyi düşünüyor musun, yoksa biraz daha mı bekleyeceksin? 🍁✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdi kabul edersen, bundan sonra da gitmekte zorlanmaz. Duygularin varsa bile en azından hemen kabul etme
00 Yorumla
10 ayGittiyse daha iyisini bulma ümidi ile gitmiştir. geldiyse daha iyisini bulamadıgı icindir.
18 Yorumla- 1 ay
😅😅
- 1 ay
Barıştın mı?
- 1 ay
: )))
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım