Kadınlar benim gözümde artık itici varlıklar sizede öyle gelmiyormu?

Kadının kuzum hiç sevmem bir erkek olarak düşünsene ona buna gidiyor boynuzun çıkıyor gebertirim o yüzden cinayet islememek için sevgili yapmıyorum ihanetin veya kuzum tek cezası öldürmektir onla bunla oynaşacak seni arayacak kullanacak sana kendini kakalayacak kadınlar şeytan hiç sevmiyorum akşama kadar elin oglanlariyla konuşacak gezecek tozacak baskasiyla başka şeyler yapacak bana gelecek Allah'a büyük konuşmayım keserim ben kadınlar çok yalaka varlıklar hiç sevmem ona git evli kadınlar özellikle akşam kocasının yanında sabah sana aşkım diyor bu ne edepsizlik bir insanı seviyosan sadece birini seveceksin aldatmak nedir kuzum tek adı var kuzum. u kibarlasamayacam başkasına git sonra kalbinde başkasını aklında başkasını taşı buda ihanet bedeni yanımda kalbi aklı baskasinda kadınlar tiksinc varlıklar ben kadınlara olan bütün inancımı kaybettim bir wrkek olarak hiçbir erkek evlenmiyor sevgili olmuyor artık bu devirde kadınlar iğrenç oldu ne saygı var ne edep var hemen ayrıl hemen boşan aklı olan sevgili yapmaz bu devirde bir kere evlenince ömür boyu nafaka ödüyorsun kuzum başkasına kaçıyor kocasıyla sevgilisiyle paranı yiyolar kadın deyince kaçıyorum öyle nefret ettim o. rosbuya bak kocası var başkasına aşık oluyor yanında kocası var hem kocasına yazık hem sevgilisine kalbindekine de yazık başkası sefasını sürsün buda yazık ya valla yazık kaç erkeğin başını yediler akşama kadar sevgilisiyle el ele gezsin canı isteyince boşluğa düşünce seni arasın işi bitince terketsin iğrenç mahluklar erkeklerin hepsi kıskanç olur dogamizda var kıskançlık benim kadınım sadece bana ait olmalı el değmemiş olmalı bir erkek sadece namuslu kız sever diğeriyle işi ilmaz midem almaz benden önce birinin dokunduğunu bilsem benden sonra başkasının dokunduğunu bilsem yaşayamam sinirden kıskançlıktan ilişki işleri bana göre değil beni bozar eğer bir sevgilim olursa ihanete ugrarsam öldürürüm o yüzden sevgilim yok hiç olmadı
Kadınlar benim gözümde artık itici varlıklar sizede öyle gelmiyormu?