Maddi olarak iyi her şeyimi karşılar
Hediyeler alır sürprizler yapar ama vakti zamanında anası hiçbir gelinden istemediği kanlı çarşafı benden isteyince o da anamın kalbi mutmain olsun yoksa huzursuzluk olur dediği için o gün kalbimi ona ve ailesine kapattım hadi evlilik bitmesin duygusal olmayayım diyorum hamileliğin son döneminde beni anasının yanında bıraktı işlerini halletti yurtdışına anasıyla gönderdi ve doğumda ölümden döndüm aslında beni ölüme terk etti. Dediğim gibi hediyeler alır ama artık içime sinmiyor uyanır uyanmaz yatakta bana sarılması öpmesi bile batıyor gözümde değeri yok çocuğu da ona bırakıp boşanmak istiyorum çünkü ruhumu beslemiyor hatta ruhum yaralı bana her dokunusunda tiksinme varm kötü bir insan değil çok kibar ama bu iki olayi zihnimde silemiyorum silemedigim için beyninde tümör de çıktı o yüzden ayrılmak istiyorum ama ortada belli sebepte yok dediğim şeyleri sunmak da geçerli sebep sayılır mı bilmem kaç defa boşanma konusunu açtım bir baktım boşanma konusu masada yok
Bu aralar açığını arıyorum aldatma var mı diye umarım olurda bir sebebim olur bosanmaya başka hangi konuda sebep bulabilirim kizlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer