Ben yaşı küçük tercih etmiyorum ama benden 15 yaş büyük düşünce ve davranışı mükemmel olgunlukta olan bir ilişki yaşadım ama ya siz?

Ben yaşı küçük tercih etmiyorum ama benden 15 yaş büyük düşünce ve davranışı mükemmel olgunlukta olan bir ilişki yaşadım ama ya siz?

Çok fazla sevgili hayatım olmadı bedensel engelliyim 🙂 Açıkçası benim çok fazla sevgilim olmadı. Hayatımda öyle yoğun bir ilişki geçmişim yok çünkü çoğu zaman duygusal konularda biraz temkinli davrandım. Ayrıca bedensel engelli olduğum için insan ilişkilerinde bazen karşımdaki insanların ön yargıları ile karşılaştım. Bu da beni duygusal anlamda daha seçici ve dikkatli biri haline getirdi. O yüzden yaş farkı gibi bir durum da hiç söz konusu olmadı, çünkü zaten yaşanmış çok fazla ilişkim yoktu. Benim için önemli olan yaş değil, karşımda beni gerçekten anlayan, hisseden ve kalpten bağ kurabilen birinin olmasıydı. Ama hayat bu, bazen doğru insanı bulmak zaman alıyor.
Bak bu güzel soru dört yaş
teşekkür ederim büyük müydü?
Hayır küçüktü kendimden büyük sevgilimm olsaydı heralde makas 7/8 leri bulurdu
bakınız ciddiyim ama ya, böyle yorumlar beni daha mutlu ediyor ve bazıları nedense soruya soru ile cevap veriyor teşekkür ederim iyi günler
Rica ederim sorunuz gerçekten güzeldi 💐
çok teşekkür ederim
9 yaş büyük
Ve 8 yaş büyükte oldu
teşekkür ederim eminim mutlu olmanın dışında bir şeydir yaşadığım için biliyorum
Yani ben o zamanlar çok gençtim 20 21 yaşlarımın başındaydım belki biraz daha olgun bir yaşta olsaydım daha güzel olabilirdi ama sonuç olarak yaşça büyük erkeklerle olmadı yani yapamadım uyuşamadım şu an 32 yaşındayım eşim de benden 1 yaş küçük belki 20li yaşlarının ortalarında ya da 30lu yaşlarda büyük erkek daha farklı olabilir
belki ama yaşamadan bilemeyiz ki
Her şeyden önce harikasın, ilişkilere dair tutumun çok samimi! Yaş farkı, mesele düşünce ve enerjideki uyumu yakalamaksa, bence çok da önemli değil. Benim en genç sevgilim aramda 3 yaş fark olan biriydi, en yaşlısıyla ise 8 yaş! Yine de yaş sadece rakam, değil mi? 😊 Sence yaş farkı ilişkiyi ne kadar etkiler?✨
Cevap
4Cevap
23 yaşındaydim 41 yaşında sevgilim 28 yaşındaydim 19 yaşında sevgilim oldu
En genç benden 10 yaş küçüktü en yaşlısı benden 5 yaş büyüktü
Teyzem gibi 48 yaşında off
çok şey öğretmiştir size! yorum için teşekkürler
Off hiç sorma
tamam sormam
TKP atsana
gizli üyeye takip? ki ben takip atmam atacağım kişiyi önceden seçerim
Sen bilirsin
7 yaş büyük