Eski sevgiliyle barışılır mıııı?
Barışılırsa nasıl olur ilişki ayrılmamış gibi olur mu
Barışılırsa nasıl olur ilişki ayrılmamış gibi olur mu
Cevap
8Cevap
Eski sevgilim yok bana aşk büyüsü yaptılar teyzemde küçükllüğmden beri yaptı ve buğra şerefsiz deccali canım yaptılar içeriği de aşk büyüsü okuldna soğutma ve kişlik değişikliği Allah onlarında onlara ortak olanalrında belasını verisn
Barışılmaz. En ufak kavgada sen zaten böyle yaptın diye ayrılmıştım deniliverir. ya da sen benden ayrıyken şunla buluşmuştun vb mevzusu döner. Strese gerek yok. Saçımız başımızda kalsın.
Sıfırdan yeni bir sayfa açılamaz mı
İmkansız. Senden bir defa vazgeçen, elini korkak alıştırmaz. Zaten eski sevgiliye yeniden barışalım diyen genelde kadındır. Erkekler eski sevgililerinin yeniden görüşme talebine "amaan, seks yapar geçerim sanki evlenecek miyim" zihniyetiyle yaklaşır. Bu zihniyeti aşamazsınız. Bu bilgiyi de benden başkası ifşalamazdı hadi iyisin.
eski sevgilisi peşinde koşan kızlar dan uzak durun genelde takılmalık kadın olur bunlar öyledirler erkekler not alın :)
Kanka m*l mısın nerden çıkardın benim ex peşinde koştuğumu 🤣 belki ex benim peşimden koşuyor?
aynen aynen eskileri konuşan senin gibi evde kalmış kızlar dolu etraf inandırıcı gelmiyor senin gibiler dolu kanka ne ya?
26 yaşındayım moruk ne evde kalması? İstersem yarın evlenirim talibim çok 😀
biliyormusun eskort bile bu lafı diyor burada hepiniz aynı ağızla konuşuyorsunuz aynen git evlen bu laflarınıza kendiniz inanmıyorsunuz beni inandırmaya çalışıyorsun eziklik ben mi moruk oldum görsen haşın kurt bakışlarıma aşık olursun sonra :) genelde bana yaşlı imalarında bulanan kızlar altıma yatmak için sonraki bölümler de takla atıyor
tanrı seni kutsasın çocuğum 🙃
Aşağılık kompleksli seni 😀
ne desek beğenmiyorsun 🙄 sen eskileri kovala günün sonunda ben haklı çıkarım
Ya apt*l mısın benim ex kovaladığımı nereden uydurdun git ve sigortalı iş bul aileni evini geçindir ( ailen yoksa asıl 34 yaşla sen kalmışsın evde 🤣
maaş ile çalışmadım denerim macera olur bana da yapılcak listem de
kendine saygın yoksa olur tabi niye olmasın bir kere kullanıldım yetmedi bir daha ezsin beni suiistimal etsin diyorsan barış
Her insan ikinci şansı hak etmez.
İlkinde yaralayan,
İkincisinde öldürebilir..
Hayır..
Çok zor. Birkaç kez bişey yaşanılır tekrar aynı döngü
İmkansız
Eski eskide kalıyor hep
Nasıl yani?
Anlamadıysan sorma
Zor
Tutkulu başlarsınız neden olmasın
Exten next olmazz
Yani çok zor. Neden ayrıldığınıza göre de değişir ama çok zor. Kişiler değişeceğini söyler ama değişmez
Anlaşabilseydin eski olmazdi
Keske barıssa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, eski sevgili konuları hep karışık bir duygusal bulmaca gibi! 🌸 Barışmak bazen doğru zamanda, doğru insanla mucizeler yaratabilir; bazen de geçmiş sorunlar tekrar tekrar karşına çıkabilir. Her şey neden ayrıldığınıza ve bu ayrılığı gerçekten geride bırakıp bırakamayacağınıza bağlı. Eğer ikiniz de değiştiyseniz, eksikleri kabullenmeye hazırsanız neden olmasın? Ama unutma, büyük bir özenle ve adım adım ilerlemek şart! ❤️
Peki senin durum nasıl? Eski aşkına hâlâ hislerin var mı, yoksa geçmişteki yaralar canını mı acıtıyor? 💭