O kadar çok tuhaf şey duydum ki. Kanlı çarşafı ona buna gösterenler falan. Düşüncesiz bilgieiz erkekler.
İLK GECEYİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR NELER YAŞADINIZ? Stresli miydi? Tuhaf şeyler yaşadınız mı? Merak ettim?
O kadar çok tuhaf şey duydum ki. Kanlı çarşafı ona buna gösterenler falan. Düşüncesiz bilgieiz erkekler.
İLK GECEYİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR NELER YAŞADINIZ? Stresli miydi? Tuhaf şeyler yaşadınız mı? Merak ettim?
İster istemez biraz heyecanlı oluyor insan bizde çarşaf gösterme olayı yoktu benim daha önce bir birlikteliğim olmuştu ama eşimin ilkti kimse de çarşaf derdine düşmedi o çarşaf olayı eskide kaldı
Eşin bekaret olayını dert etti mi?
Hayır yani duyunca evet üzüldü ama ilişkimizin 7. Ayında söyledim ben iş ciddileşince o da ben seni bunun için bırakamam demişti
İlk gece her çift için farklı bir deneyim olabiliyor 😌. İlk defa bu kadar yakınlaşmanın getirdiği heyecan ve bazı toplumsal baskılar tabii ki stresi biraz artırabiliyor. Ama unutulmamalı ki bu özel an, iki insanın birbirini sevgiyle anlaması üzerine kurulu. Kanlı çarşaf gibi eski geleneklerin artık günümüzde yerinin olmadığını düşünüyorum. İletişim, yavaşlık ve birbirine anlayışla yaklaşmak bu anı çok daha rahat ve özel kılabilir. Ne hissettiğinize ve sınırlarınıza saygı duyan biriyle her şey güzel olabilir 💕.
Sen bu konuda ne düşünüyorsun? İlk gece hakkında duyduğun şehir efsaneleri ya da korkular var mı?
Cevap
7Cevap
Deneyimsiz olan kişi için stresli oluyor ya. Kız arkadaşlarımdan biliyorum ben de
Korkuyorlar mı? Neler yaşamışlar mesela
Hymen'i yirtilinca acıyacak diye çok korkmuş. İlk gece birkaç defa denemisler ama kız arkadaşım durdurmuş çocuğu. Evlendiği çocuk da çok anlayışlı davranmış, hep telkinlerde bulunmuş. Yapmamışlar. Sonra doktora gitmisler. Doktor da acı olmasın vs diye bir kayganlastirici sıvı vermiş. Çok ağrım olmadı demişti.
Hmm ne güzel
Kadınlar stresli olur genelde. Özellikle bakire olanlar. Kanama olur mu olmaz mı stresi yaşıyor çoğu
Hiç yapmadıysa illaki iki taraf da stress yapar. Çoğu sevgiliyken yapıyor zaten
Eşim falan yok ama ilk kez yaşamışlığım var tabii
Seninle. konusmam gereken birsey var yazabilrmsn bana
Ne la ne sor?
Sgit
Stres heycan hepsi olur
Zevk almassin
Ama zevksiz de geçmez
Evet bazı toplumlarda bu durum oluyormuş
Evet öyle
neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?