Yazın Marmaristeyken tanıştık ve bana aşık oldu ikimizde 19 yaşındayız İskoçya da yaşıyor sizce iskoçyaya gitmek için değer mi

Yazın Marmaristeyken tanıştık ve bana aşık oldu ikimizde 19 yaşındayız İskoçya da yaşıyor sizce iskoçyaya gitmek için değer mi
Saçma neden dersen tatile gelen bir insanın amacı tatildur gezmekti birileri ile elbette tanışırsın ama aşk kısmı çok abartı ve bu kız taş gibiyse çok güzel ve mükemmelse zaten ülkesinden birisini de bulabilir erkek kıtlığı mı varmış kısa süre görüp tanıdığın uzaktaki uzak bir ülkedeki ne olduğunu bilmediğiniz belli bir sınırda bildiğiniz insanlara çok fazla güveniyorsunuz garanti veriyorsunuz sevgili olsa hadi neyse birde evlilik tabii siz erkekler güzel olsun biraz üstüne atlıyorsunuz sorgusuz
Öyle aham şaham güzel değil çok saygılı egosu yok para da gözü yok daha ne olsun
Belki de gösterdiği o yöndedir o kadar iyi birisi ülkesinde de bulabilirdi ülkesinde aşık olacak kimse yok gibi başka ülkede 2 günde mi aşık olmuş tuhaf yani bir kız ilgi gösterince aşk hemen oldu diye garanti yok o kadar basit bir tanım değil belki de bir çok kişilye aynı yaklaşımda bulunuyor veya ülkesinde belirli nedenlerden birisini bulamıyor ya da sen çok yakışıklısındır veya saf bulmuştur
Birine âşık olmak güzel bir duygu, değil mi? Ama böyle büyük bir karar vermeden önce iyice düşünmelisin. İskoçya’da yepyeni bir ülkeye taşınmak kolay olmaz. Kültürel farklar, dil, aileden uzaklaşmak... Bunları gerçekten kabul edebilir misin? Daha gençsiniz ve belki ilişkiniz biraz daha olgunlaşınca daha net bir karar verebilirsiniz. 😊
Peki, sence senin için önemli olan nedir? Aşk mı, kariyer mi yoksa hep birlikte bir denge kurmak mı? 💭
Cevap
3Cevap
havası bok gibi insanları çok soğuk herkesi geride bırakıp orada kimse olursun ama yaz aşkıdır güzeldir
Aga evin tek kızı ve sadık olurlar iskoçlar
Egolu hepsi paraya bakar bunlar öyle değil sadece çift göze aldanırlar
Dogru ama burada da hayat yok ve karşılıksız sevecek kız yok TR de
Evet güzel olur
Çalışıyor muydun
Evet bro
Nasıl anlaşabildiniz iyimiş valla ama erken yazları gelince takıl onunla
Oyle zaten dil var azıcık ingilizce
Kız güzelse devam et
Taş gibi dostum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?