arkadaş akraba falan dahil değil. flört sevgili eş anlamında soruyorum.
rahat bi 10 sene oldu la benim.
arkadaş akraba falan dahil değil. flört sevgili eş anlamında soruyorum.
rahat bi 10 sene oldu la benim.
Cevap
1Cevap
Bayramlarda büyüklerimin elinden kücüklerimin gözünden öperim
Benim 3. Sene olacak bir kaç ay sonra 🩷🩷
ben sana 7 sene fark atmışım
Ama ben de ilk öpüşme için 25 sene bekledim 🥹🥹
he o zaman sen bana fark atmışsın. :D ben beklemekten sıkıldım -_-
Ben iyiyim böyle ya. Aseksuel filan oldum sanırım
benim için de çok önemli değil s€ks falan. ama birinin kalbine sahip olmak isterdim.
İşin içine kalp girince hüzün ve kederden başka bir şey getirmiyor.
kesinlikle doğru ama denemeye değer belki farklı olur bu sefer:)
Denemek istesem aşık olurdum zaten. Kalbe söz geçmiyor. Kalbim de katran oldu ki demek ki, hissetmek istesem de olmuyor
ben de çok hissizim. ama eskiden birini bulur ve onu severdim. ilk andan etkilenmesemde bir noktadan sonra iki tarafta etkilenirdi. ilk önemli olan beğenmek bence.
Evet ama hormonların buna izin vermiyorsa, beynin o konuyu dışarıda bıraktıysa beğenmiyorsun da kimseyi
valla benim hormonlarımın öpüşesi var be shadhsd 10 yıl olmuş 10 yıl.
Öpüşmek güzel şey yalnız he, ben de seviyorum. 😂😂😂
valla yerim ya birini bulsam hahah :D
Valla ne yalan söyleyeyim bir saat durmadan öpüşürüm ncbdjdsn anlıyorum seni
ben en az 2 saat öpüşürüm :D french kiss mrenc kiss :D ortalığın @.. koyarım hasdhasdh
Hahahahah olur iki saat de olur. Ama çok sert sevmiyorum. Tonu değişmeli. Yumuşak ve hissedilir olmalı. Aman Yarabbi canım çekti ben kaçıyorum. Bye 😂😂
dur nereye kaçıyorsun bakkalın çırağını mı öpücen ya :D
Yanlış biriyle öpüşmemek için kaçıyorum konudan. İlk önüme çıkan erkeğe yapışmayayim sonra nxndjdd
yanlış kişiyle niye öpüşüyorsun ya dur sakin ol :D hsjadhasdasj ben yanımda olsan seni sabaha kadar öperdim :D
Evlenince galiba bu tiple evlenemem de
evlenirsin tipinde bişey yoktur.
Var bişey
ne var
Çok güzel değilim
çok güzel olmak başa beladır. ben de çok yakışıklı değilim ama umrumda mı? -değil. tabi yalnızlık can sıkıcı o ayrı konu
Neden bela olsun ki
yani sırf güzel diye ilgi görürler ve genelde kullanılıp atılırlar.
Ee bendw hiç begenilmiyorum
Hiç öpmedim
tebrikler.
Cooook oldu
Gelll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu ara romantik bir mola vermişsin demek ki! Ama 10 sene gerçekten uzun bir zaman, bu süre zarfında neler oldu merak ettim. 😊 Belki de doğru kişiyle karşılaşmamışsındır ya da doğru zamanda olmamıştır, her şey bir sebep-sonuç değil mi zaten? Yeni bir başlangıç için hiçbir zaman geç değil bence. Haydi, aşkı tekrar hayatına davet et! Belki de sonbaharın o melankolik ama romantik havası sana bir şeyler hissettirebilir. 🍂 Peki, aşkı tekrardan hayatına çağırmak için bir adım atmayı planlıyor musun? 💏