• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Zengin bir kızla orta halli erkek olur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
73
Yapay Zekaya Sor

Olur mu olmaz mı

Zengin bir kızla orta halli erkek olur mu?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Hayır olmaz. Erkek maddi olarak seninle aynı denklikte veya senden daha üst seviyede olmalı. Kadının maddi olarak erkekten daha üst seviyede olduğu evlilik en sonunda bir yerden çatlak verir. Sen bir pantolon almak istediğinde bile hiç düşünmeden para verip alarak büyümüşsün çünkü senin maddi durumun buna müsait. Ama o orta halli ailede aylık hesap yaparak, her istediğini her zaman alamayarak büyümüş. Evlenip aynı evde yaşamaya başladığınızda senin baba evindeki şartların düşecek. Yeri gelicek onun parası olmayacak ve senin paranı harcayacaksınız. Mesela bir konsere gitmek istediğinde o bir konsere 20 bin tl vermek istemezken, bu parayla ihtiyacımız olan bir şey alırız kafasında olurken sen konsere gidemediğin için üzüleceksin. Onun tutumluluğu senin gözüne batıcak, cimri olarak göreceksin onu. Veya böyle ekstra şeyler için çoğunlukla senin para harcaman gerekicek. Eğer benim için problem yok ben kocama bakarım dersen evlen ama baba evindeki şartlar koca evinde düşüyorsa o evliliğin uzun süreli olacağını düşünmüyorum.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Merhaba. Orta hâlli bir tanıdığım zengin bir kızla sevgili. Tanıdığımın tapusu babasında olan İstanbul Esenler'de 3+1 dairesi var ve babasıyla yaşıyor. Tanıdığımın babasında 1997 model Fiat Tempra 1.6 SX, tanıdığımda da 2007 model Fiat Linea 1.3 Multijet Active araba var. Tanıdığım üni mezunu ve aylık 60.000 TL maaş alıyor. 22 yaşındaki üni öğrencisi olan kız arkadaşının üzerinde İstanbul Bahçelievler'de 2 tane 3+1 daire ve 2012 model Audi A3 Hatchback 1.4 TFSI Ambition araba var. Kızın ailesi zengin ve kızlarına evlerinden 2 tanesini tapusuyla devretmişler yani kız üzerindeki 2 dairenin kiracısından kira geliri alıyor ve ayda 100.000 TL kira geliri kazanıyormuş. Tanıdığım ile kız arkadaşı şu an iyi anlaşıyor ama ileride evlenecek olurlarsa ve kızın babası onlara bir ev tahsis etmezse ya kızı İstanbul Bahçelievler'deki bir kiracısını çıkaracak (aylık kira geliri düşecek ama kız da ileride işe girecek), ya da tanıdığımın babasının Esenler'deki evinde tanıdığımın babasıyla birlikte 3 kişi yaşayacaklar (kız fazla tutumlu biri değilse bu seçenek uygulanmaz muhtemelen). Sonuç olarak bu tarz bir ilişki olabilir ama zorlukları da var.

0
    1 Yorumla
    • Senaaydinnn
      Senaaydinnn
      7 ay

Mılletın ne guzel annesı babası varmıs bızden para ıstıyolar ozellıkle bazı ınsanlar sanslı

Yorumla
  • AsilSessizlik
    AsilSessizlik Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

Olur tabii, ki bence para bya da statü bir ilişkiyi belirleyen tek şey değil ki. Önemli olan iki insanın birbirini gerçekten anlaması, saygı duyması ve aynı yöne bakabilirsin ama senin paran benim param olmasın. Zengin bir kızla orta halli bir erkek gayet güzel bir ilişki yaşayabilir, yeter ki aralarında kibir olmasın. Çünkü kibir girdiği anda denge olmaz ve mutluluk olmaz diyorum. Biri diğerini küçümsenmeyecek şeyler yapmalı parası ile ezmeye çalışmayacak, farkında olmadan üstünlük kurmaya başlarsa işte o zaman hiçbir şey yürümez. Ama iki taraf da birbirini olduğu gibi kabul ederse, biri maddi gücünü bir güç gösterisi olarak kullanmaz, diğeri de bundan eziklik duymazsanız, tam tersine birbirinizi tamamlamaya çalışırsanız o ilişki çok sağlam olur parayla karakter, sevgi, sadakat, huzur satın alınmıyor. Gerçek bir bağ kurulduğunda kimin cebinde ne kadar para olduğu hiç önemli kalmıyor. 🙂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

olmaz dengini bul teyzemin kızıda aynı bu şekilde biriyle sevgiliydi ailesini dinlemedi nişanlandı nişanlısının konuşurken ses kaydını almışlar kızla alay eden konuşmasını göndermişler nişanlısı kız için çirkin şeyi ne sevecem babasının parası için evleniyorum benim sevgilim var onların parasını sevgilimle yiyecem diye konuşup gülmüş dalga geçmiş nişanlısı ile yani teyzemin kızı ile

bunu duyunca teyzemin kızı nişanı bozdu ne nişan yapmışlardı hemde çok para harcamışlardı nişan için

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çocuk öyle biri değil ya çokta fakir değil zaten bana göre düşük

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

erkeklere çok güvenme istedikleri zaman çok güzel aşıkmış rolu yapıyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Orası öyle

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Olur tabii ki! 😊 İlişkilerde asıl önemli olan maddiyat değil, paylaşım ve sevgi. Eğer iki insan birbirlerine saygı duyuyor, seviyor ve güveniyorsa zengin ya da orta halli olmak büyük bir fark yaratmaz. Maddiyat, çiftlerin karşılıklı anlayışı ve sevgisiyle aşılabilecek bir engel. Önemli olan, hayatın zorluklarına birlikte göğüs gerebilmek ve birbirinizin yanında olabilmek. ❤️ İyi bir iletişim ve ortak hedefler her koşulda ilişkiyi güçlü tutar. Şans verin derim! 🌟🙌

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

68

Cevap

87

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Kadınlar ya çook fakir olucak ama kürdo zayıf sıska çevre hep pıc dövmeli doğulu olucak böyle. Ya da çok zengin elit giynen tiplere düşüyorlar... Kadınların bu karakteri devam eder inşallah. Dün bir tanenizi yolladık mesela karıyı ambulansla götürdüler tabutla getirdiler adam sıfır ne okumuş ne bir şeyi var kumarbaz ağzı 30 cm kadar laf yapıyor o kadar 45 yaşında ki sapı 30 yaşında ailesi zengin karıyla yaşıyordu dün kavga ettiler ambulans geldi 😴🤪 Görmedim daha polis tutukladı ama kızın kafada kan vardı. İyi erkekler görünmesin hacı size böyle gibiciler lazım zengin erkek zaten az hepinize mümkün değil asla düşmiyicek. kanka elinde kalın böyle. Arayışta olanlar.

(Senin ki olur. Mutlu olursun uzun süreçte.

0
    0 Yorumla
  • GeceFısıItısı
    GeceFısıItısı Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.

Taraflardan zengin olan kadınsa ve maddi durum farkı beynini kurcalıyorsa asla olmamalı.

Çünkü kadın finansal olarak üstte olduğunda herhangi bir tartışma esnasında erkeği ezmek için bu gücünü kullanır.

Kullanmayan vardır ama çok nadirdir.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben kullanmamda sadece benim oturuduğum gibi bi ev bindiğim gibi araba vesaire isterim bunu babam yaparım size diyo ama ben babamdan değil eşimden görmek istiyorum

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      7 ay

Davul bile dengi dengine sözü aklıma geldi.

Yorumla
  • KahveTelvesi_
    KahveTelvesi_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Kadın sağlıklı bir ilişki ve evlilik için hiçbir zaman finansal anlamda erkekten üstün olmamalı çünkü finansal olarak üstün olan kariyerli bir kadın zaman içerisinde erkeği yetersiz görmeye ve ezmeye başlayacak işin sonu ya aldatma ya da boşanmayla bitecektir. Kadınlar yaratılışları gereği her zaman kendinden daha güçlü ve koruyucu olana çekilir. İstisnalar elbette olabilir ama asla kaideyi bozmaz. Davul bile her zaman dengi denginedir.

0
    0 Yorumla
  • BryanHawk
    BryanHawk Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 43%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

bu hem kıza hem erkeğe bağlı. benimki benle aynı gelire sahipti, ben bunu problem etmedim ne özgüven anlamında ne de onun elinden bunu almaya çalıştım. takdir edersinki kadın ve erkek aynı kazanıyorsa, kadının hayat kalitesi daha yukarda oluyor. ama o bunu fark edecek kadar olgun bir insan değildi. ya da bunun kıymetini bilecek kadar. dolayısıyla olmadı. sağlık olsun, bize de gelecekte mutluluklar dilemek düşer.

0
    0 Yorumla
  • Volkanse
    Volkanse Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

Olur aslında ama sen o içten içe onu küçük görme dürtünü yenebilecek misin mesele orada.

Yani gerçekten olgun bir kadın, toplumun erkeğe ve kadına biçtiği rolleri fark eder. Kendini ve eşini buna göre değerlendirir. Buna göre davranırsa hiç bir sorun yaşamazsınız bu konuda.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Böyle sorduğuna göre olmaz bence. Sen oldurmanın yolunu arıyorsun ama için almıyor. İlerde de sen sorun çıkarırsın, istemeden. Normalde olur ama bu durum Sana göre değil bence.😊 bu senin kötü bir insan olduğunu göstemiyor. Sadece durum sana uygun değil, o kadar.

0
    0 Yorumla
  • Evelynyilmaz
    Evelynyilmaz Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.

Beklentine bağlı. Eşim babanın sana sağladığı imkanların çoğunu ve aynı rahatlığı sağlayamayacaktır. Bunu göz önünde bulundurmalısın. Yaşam stilini değiştirmen erkeğe göre şekillendirmen gerekebilir. Bunu yapabileceksen olur.

1
    0 Yorumla
  • sexuallifecoach
    sexuallifecoach Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.

ne zengini mesela 🤔 tam anlamadım , eğer para ise en son bakılacak şey , insan kültürlü ve kendi gelişimini yapmamışsa max 5 sene dayanabilirsin , para her şey olsa zengin insanlar boşanmaz ya da ayrılmaz ,

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Senin kafa bu evlilik için uygun değil bebeğim olmaz senin iş Sen güce tapıyorsun zenginliğe tapıyorsun Sen bir eve huzur getirmezsin olmaz senin iş

1
    0 Yorumla
  • Airenne
    Airenne Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    7 ay

Eğer para konusunu sorun yapmayacaksanız anlayışlasınız olur. Sevgi, saygı kafa dengi daha önemliyse. Yoksa kendisi kötü hissedebilir maddi imkanı daha az olduğu için gururu incinebilir.

1
    0 Yorumla
  • Atesmete226626
    Atesmete226626 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    27 gü

İlk başlarda oluyor gibi olur. Kadın aile evinde bir çok şeyin fiyatına bile bakmadan pahalı şeyler alabiliyordur. Ama adam buna masraf diyip kadını kısıtlarsa kadın illaki erkeği ezer, tabiki alttan alan kadınlarda olabilir fakat nadir olur. Bir zamandan sonra adamın gururu kırılır. Ama dersenki ikimizde paranın lafını yapmayız olabilir. Ama aksi asla yürümez. İlla biryerde patlak verir.

0
    0 Yorumla
  • Siriusemre
    Siriusemre Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay

Zor olur aynısı zengin erkek fakir kız için de geçerli eğer bir insan potansiyel olarak zengin insanlar kadar iyiyse kendini geliştirmişse onlarla aynı sınıftır zaten.

0
    0 Yorumla
  • MacerAnk06
    MacerAnk06 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

Olmaz

Zengin kadının giyim bütçesi

Arabasının masrafları

Giyeceği ic çamaşırları

Kullanacağı aksesuarlar

Hepsi standart ustu olur

0
    0 Yorumla
  • northernlightsBack
    northernlightsBack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 98%
    7 ay

Olmuyor. Kafadan kontakt değilsen belki olur. Kimseyi dinlemeyerek, mutluluğu basit şeylere bağlarsan. Öbür türlü yaşadığın dünya, oğlanın gerçeklerinden uzak. Hatta onun bezme ihtimali yüksek.

0
    0 Yorumla
  • Erko123456
    Erko123456 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    7 ay

Milletin dediğine bakmayın ya off insanla insan her türlü fakir de olsa zengin de olsa iletişimleri iyiyse olur başınıza ne geliyorsa elalem ne der nasıl bakarlar bu yüzden geliyor elalem sizin hiçbir zaman iyiliğinizi istemez baskı yapar siz iyi olunca da kıskanır kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız o olur onu yapın

0
    1 Yorumla
    • Erko123456
      Erko123456
      7 ay

Toplum baskısına da cinsiyetleri rolleştiren sevgi nedir bilmeyen kıskanç ezik insanların hepsine sokayım

Yorumla
  • Lobellia
    Lobellia Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Ben zengindim o da orta hallinin bile altındaydı olduk valla

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Evlendiniz mi

Yorumla
    • Lobellia
      Lobellia
      7 ay

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Zengin mesela ne kadar zengindin

Yorumla
    • Lobellia
      Lobellia
      7 ay

Nasıl açıklayayım ki bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ya şimdi 100bine oha maaşa bak diyen var ama bize göre asgari gibi bişi anladın mı

Yorumla
  • Hsuwuehebdj
    Hsuwuehebdj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 101%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.

Valla benim bir tanıdığım var. Adamın 4 tane oğlu var. Eşi ile gayet mutlu. Hee içgüveysi oldu tabi ama adamın rahatı yerinde.

0
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Olmaz gibi arkadaşım evliydi maddi durumları iyiydi hanımı habire ben senden fazla maaş alıyorum deyip duruyordu en sonunda boşandı

0
    0 Yorumla
  • jackass1903
    jackass1903 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

En ufak bir tartışmada başına kakarsa olmaz. Herkes bir değildir tabii ama yaşanma ihtimali yüksek bir durum.

0
    0 Yorumla
  • Uzumlu1kek
    Uzumlu1kek Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.

Neden olmasın

Ama bu kuskun varsa olmaz tabiki de bunu sorgulamamalisin bile ediyorsan sorun olacagi anlamına geliyor

0
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Ben de zamanında olmadı. Olur mu olmaz mı dersen eğer kesin bir şey diyemem :))) deneyip de sorun yaşayan da oldu, sorun yaşamayan da oldu.

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

olur mu olur ama zor bi denge. erkek acıkcası bunu arzulamaz. bi yerde ezik hissedebilir bi yerde pırtlayabilir.

0
    0 Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.

Her şey para değil ya. Cidden değil. Parayı seven onun için yaşayan insanların yüzlerine bakın inanılmaz mutsuzlar

0
    0 Yorumla
  • MaviDondurma_
    MaviDondurma_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Olur neden olmasın şu an bende öyle bi ilişki içindeyim ama ona yetebilmek için elimden geleni yapacağım

0
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Olabilir ama gördüğüm kadarıyla şu an pek çok erkek kızların parasını yemeye çalışıyor

1
    0 Yorumla
  • aassllı
    aassllı Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay

Bence kimin zengin olduğu fark etmez bu tarz ilişkiler yürümez

1
    0 Yorumla
  • Gülbeşeker_
    Gülbeşeker_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay

Ya adam kadını aşağı çekecek ya da hırs yapıp kadını geçecek başka bir seçenek yok

0
    0 Yorumla
  • LosTShelbyy
    LosTShelbyy Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay

Erkek zengin olup kız orta halli olsa olurda tam tersi biraz sıkıntı Davul bile dengi dengine derler

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Olmaz sanki ne bileyim hiç olurmuş gibi hissetmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Sinanpy
    Sinanpy Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

O çocuğun vay haline iç güvey gibi Gezer ortalıklarda

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Olmaz. Tam tersi olur ama bu olmaz. Erkek gurur yapar.

0
    0 Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    7 ay

Karşılıklı olarak birbirlerine âşık olabilmiş ve güvenmişlerse olur.

0
    0 Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Olmaz. Tam tersi olsa sorun olmazdı. Gerçekler maalesef.

0
    0 Yorumla
  • Toz_Pembe_Hayaller34
    Toz_Pembe_Hayaller34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Evet olur istedikten sonra zenginler farkirlerle bile evleniyor.

0
    0 Yorumla
  • Gamyoncuu41
    Gamyoncuu41 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Zengin kızdan dolayı olmaz böyle bir düşünceye giriyorsa aklında başka fikirler oluşuyorsa sorun 😄

0
    0 Yorumla
  • sinirlisogan
    sinirlisogan Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Olmaz zengine zengin olmasi lazım ben öyle yapıyorum

0
    0 Yorumla
  • Hayalet1071
    Hayalet1071 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Olmaz başlarda guzel gelir sonradan kültür farkı ortaya cıkar

0
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.

Eğer maddi açıdan öyle büyük sorunlar çıkmıyorsa olur tabi.

0
    0 Yorumla
  • vahsikelebekgeldi
    vahsikelebekgeldi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 18 , eic 100%
    7 ay

Olur bence sevginin parayla bir alakası olmamalı diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • sadecesoruiçinn123
    sadecesoruiçinn123 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    7 ay

olur neden olmasın bence malın mülkün önemi yok hepsi Allahın zaten karakter önemli

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Ancak erkek 1.80 üzeri ve aşırı yakışıklı ise olur.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    27 gü

Zengin kız, masa altinerkeege hesao odemesi icin para vermesi mi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    7 ay

Zengin fakir farketmezki, anlaştıktan sonra gerisi boş.

0
    0 Yorumla
  • чσlєnα u
    чσlєnα Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Olabilir neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • mehmetkaramk
    mehmetkaramk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    7 ay

Sen eşine üstünlük taslamazsan tâbi ki olur bunun tam tersi de olabilirdi neden olmasın.
    İki kişi birbirini sevdikten sonra diğer şeylerin önemi yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Kafa yapısı uyuştuktan sonra neden olmasın ki

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

olmaz bence benim sevgilim ogrenci ben ise iş sahibiyim bana saygili sozumden cıkmıyor bas kaldirmiyor ama bu kız memur ya da iş sahibi olsaydi beni mahfederdi

kadinlar para kazaninca denge değişiyor

0
    0 Yorumla
  • nurfezaca
    nurfezaca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    7 ay

Aklı başında dürüst ve saygılı ise Bal gibi olur, daha iyi olur..

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Neden daha iyi olur

Yorumla
    • nurfezaca
      nurfezaca
      7 ay

Öncelikle şöyle güzel kardeşim aklı başında, dürüst ve saygılı olmak iki taraf içinde geçerli olmalı. Durumun maddi yönden karşı taraftan üstün olması, senin her vasfının ondan üstün olması anlamına gelmez. Maddiyatı araç olarak görmek gerek. Bu iki tarafın duygu ve düşüncelerini eksi yönde etkilememeli. Sen ben değil biz olmayı gerektirmeli. Çıkar ilişkisi veya farklı düşünceler ile yaklaşmamalı. Mantıklı ve akılcı kararlar ile ortak paydada buluşarak bu saçma düşünceler ve akabinde ön yargılar ortadan kalkmalı.. mutluluklar :)

Yorumla
    • 4seasons
      4seasons
      7 ay

@nurfezaca erkek kompleksiyle yurumez ama kiz anlayisli olmasi gerekir. Sence mumkun mu?

Yorumla
  • tomriss00
    tomriss00 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    7 ay

Davul bile dengi dengine aslında takılmam böyle seylere ama insanlar degisti

1
    0 Yorumla
  • antalyadandiyorki
    antalyadandiyorki Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    7 ay

korede, japonya ya da çinde değiliz olabilir

0
    0 Yorumla
  • Rexalynn
    Rexalynn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    7 ay

Çok da güzel olur da, eziklik kompleksi olmayan erkek bulmak çok zor artık.

0
    0 Yorumla
  • suskun2733
    suskun2733 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    7 ay

Olur artık sevgiye çok az kişi bakıyor parası olsun yeter diyorlar

0
    0 Yorumla
  • babycat1
    babycat1 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 101%
    7 ay

Kız kabul ederse olur

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çok aradayım ya off

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Babandan değil esinden görmek istiyosan erkeğini değiştirip kendine denk birini bulacaksın @soran

0
    0 Yorumla
  • dido_
    dido_ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 41%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı.

Çokta güzel olur neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.

Olur olur

1
    0 Yorumla
  • Kaderim0
    Kaderim0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Kadın için sorun yoksa neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

zengin kıza bağlı bu daha çok

0
    0 Yorumla
  • bfbfatih
    bfbfatih Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

her şey olur olmaz dediğin ne varsa

0
    0 Yorumla
  • Asafdg
    Asafdg Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Erkek çalışıomu

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Zengin bir kızla orta halli erkek olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Zengin kız orta halli erkek? 8 cevap verildi
Orta güzellikte kız zengin bir adamı tavlayabilir mi? 6 cevap verildi
Zengin bir erkek geliri orta seviyede bir kızla ilişki kurmak ister mi? 9 cevap verildi
Çok zengin bir kız, serseri, orta halli bir erkekle yapabilir mi? 5 cevap verildi
Zengin erkek orta düzeyde kız? 8 cevap verildi
Zengin kız ve orta zengin erkek olabilir mi? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide sessizlik mi, kavga mı daha tehlikeli?
  • 2 aylık ilişkide sevgiliden para istemek doğru mu, soğumasına neden olur mu?
  • Hangi içecekle güne başlamak daha keyifli?
  • En son neye kahkaha attınız?
  • Evi kim yönetmeli, kadın mı erkek mi?
  • ​Y kuşağı burayı bir uplasın bakayım, gerçekten bu durumda mıyız? Görseldeki gibi kimlikte 30'lar, ruhen 70'lerde?
  • Guzel olmus mu kombin?
  • Lahmacun mu seversiniz yoksa pilav üstü döner mi ankete cevap veriniz lütfen ve yorum yapınız?
  • Bir insanın sesi mi, kokusu mu daha çok iz bırakır?
  • Bir gün hafızanı kaybedeceğini bilsen , sana kendini yeniden anlatmasını istediğin ilk kişi kim olurdu ?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨