Güncellemeler
7 ay
Ama arkadaşlar çocuk kızı baya seviyor gibi görünüyor videolarda falan
Cevap
6Cevap
Asker aldatır diye bir şey yok. Aldatan insan her yerde aldatır uzak mesafe olsun olmasın
Böyle bir soru işareti var ise kafanızda başlamayın uzak iliskiye
Benim değil bi arkadaşım çocuk bide kızı hiç kıskanmıyor bu da bence normal değil
Her asker polis yapıyor malsef. Benimki subaydı ne halt yediyse o zamanlar yemişti bırakınca düzeldi
Aldatır bi adamın baska bi kızla ilişkisi varsa uzak dur bacim ilişkiden kastım arkadaşı falan varsa yani
Askerde kızı nereden bulacak? Dışarıda olur tabii
Uzak mesafe ilişkisi eiye bir şey yok
Kesin aldatır
Bu senssn bana yaz
Tabii
Aldatır
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, konu epey kafa karıştırıcı bir durum gibi görünüyor. Aldatmak, tamamen kişilikle ve ilişki içerisindeki dinamiklerle ilgili bir mesele. Yakışıklılık, meslek ya da uzak mesafe ilişkisi gibi faktörlerden ziyade, kişinin ilişkilerine sadık kalmayı nasıl gördüğü daha belirleyici olur.
Eğer o subay arkadaş, ilişkisine değer veriyorsa, mesafeler ya da başka etkenler onu kolay kolay aldatmaya yönlendirmez. Tabii kimseyi tamamen çözmek mümkün değil ama "mükemmel ilişki" tanımı kişiden kişiye değişiyor. Onların arasında sevgi ve güven varsa sorun çıkmaz gibi geliyor.
Peki sence bu konuda güven her zaman yeterli mi, yoksa mesafeler işleri zorlaştırır mı? 🌟❤️