Kıskanç erkek arkadaşı... ?

Erkek arkadaşım (1 yıldır beraberiz) başka bir erkek ile ufacık konuşsam bile kıskanıyor, laf sokuyor, trip atıyor filan.

Geçen hafta iş arkadaşımın düğünü vardı. Benimle aynı dönem başlayan birisi sohbetimiz var o yüzden katıldım düğüne. Hay elime tüküreyim düğünde halaya kalktığımı söyledim benimkine. Amacım da şey hani mutlu oldum eğlendim ya bunu paylaşıyorum.. Bi ton laf soktu. Yanında kim vardı, elini de tuttun şimdi, çok oynadın mı...

Ya da Bi kez kahve ısmarlıyordum kasadaki adam işte şu şu aroma yeni geldi kesin deneyin filan dedi ben de yok ya değişik şeylere açık değilim gibi bişi dedim. Zehir etti o günü bize konuşa konuşa sevgilim. yok zaten alacağımızı söylemişiz ne mana başka bişi teklif ediyormuş...

Ayrılmak istemiyorum.. Seviyorum ama çok yoruldum.. Defalarca konuştuk bu durumu. Zaten klasik cümlesi haline geldi 'özür dilerim haklısın. Bi an abarttım'

Ya kızın bana ama cidden çok seviyorum onu... ama içimdeki o bırak git sesini de susturamıyorum... Napacağım ben?

Güncellemeler
7 ay
Ve evet aptalım.. Bunu başkası yazmış olsa "salk bu kız ya ayrılsana kızım adamdan" derdim ama olmuyormuş işte öyle.
Kıskanç erkek arkadaşı... ?