Hadi size bir soru türetiyim...💬 Diyelim ki hayatınıza bir girdi. Onu çok sevdiniz. Kendini bekar olarak tanıttı. Hayatıma kimse girmedi dedi. Evlendiniz ve "evlenip boşanmış" ya da dul olduğunu öğrendiniz boşanır mıydınız? Kesin erkekler bakireliği bahane edip hırgür çıkarıp bosardı kadinlar da erkeğin bakiri mi var sanki bu devirde deyip kabullenirdi yanlış mıyım? 😒
Evlendiğiniz kişi evlenirken kendini bekar tanıştırıp sonradan boşanmış ya da dul olduğunu öğrenseniz ne yapardınız?
Bence böyle bir şey evlilik aceleye gelmediği sürece imkansız. Evliliği de aceleye getireceğimi sanmıyorum. Belli bir süre tanıma sürecim olur. Muhakkak çevresinden duyulur.
Yok o anlamdakileri değil ben hani başına kötü şeyler gelmiş ve gizlemiş manasında düşündüm. Bilmeyeyim diye söylemiş ise daha da sahip çıkarım. Ama keyfi sırf ona daha fazla değer vereyim diye gizlemiş ise kızarım. En başta söylesin zaten olduğu gibi kabul edersem gerçekten seviyorum demektir. Gizli saklı şeylerle değil.
ben hic umursamam evlenip bosandigini, sadece bu zamana kadar neden aciklamadigini ogrenip ona gore karar veririm. bakirelik vs hic onemli degil. hayatin insana ne getirecegi hic belli olmaz cunku
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlendiğiniz kişi evlenirken kendini bekar tanıştırıp sonradan boşanmış ya da dul olduğunu öğrenseniz ne yapardınız?