Erkek veya kadın fark etmez buna inanmak çok garip değilmi? Neticede herkes bir değil

Erkek veya kadın fark etmez buna inanmak çok garip değilmi? Neticede herkes bir değil

Yani Olaya şöyle bir açıklık getireyim Evet aldatmak bir suç Bunu zaten herkes biliyor ama Zira günümüzde şu devirde maalesef Artık insanlar ayran gönüllü ve karşısına daha iyi birisi çıkma düşüncesine sahip olarak ilerlediği için bunu cinsiyet ayırmıyorum kadını da erkeği de artık bir kişiye Sadık olamıyor Burada şimdi Lütfen kimse kimseye kandırmasın Evet arada istisnalar olabilir ama İstisnalar kaideyi bozmuyor evet genel bir yargıdır herkesin aldatacağını söylemek Kimse kimseyi şahsi olarak da tanımadan bu yorum yapıyor belki yanlış ama en azından böyle bir potansiyel var mı var
Dediklerine katılıyorum tanımadan aldatacağından şüphelenebilir ama tanımıyorsun bu oran 50/50 olur direk hepsi böyle demek benim için garip benim çevremde herkes aldatmıyor ha yapan var ama yapmayanda var direk bütün kadınlar aldatır diyemiyorum ya da tüm kadınlar bakire değildir gibi bir safsata söyleyemiyorum
Bence bazı insanlar kendi yaşadığı olumsuz deneyimleri ve özgüvensizliklerini bütün topluma hata bütün cinsiyetlere mal ederek işte kadınların hepsi aynı erkeklerin hepsi aynı diyerek genelleme yapıyorlar Evet çoğunluk öyle olabilir ama istisna kişileri de denk geliyorsun neticede eğer kimseye güven yoksa ilişkiden uzak durmak en güzeli olur en azından kafa rahat olur
Uzak durmak bir seçenek ama tüm cinsiyeti zan altında bırakmak çok yanlış
Kesinlikle öyle
Buna inanıyorlarsa muhtemelen omurleirnin sonuna kadar yalnız kalacaklar
Herkes diye genelleme yapamayız ama çoğu kişinin aldatacagini düşünüyorum. Karakter sahibi çok az insan var bence
Bence böyle bir genellemeye inanmak, herkesi aynı kefeye koymak gerçekten çok haksızca ve biraz da duygusal yüklerden kaynaklanıyor olabilir. Herkesin sevgisini gösterme ve ilişkisini yaşama biçimi farklı. Aldatma herkes için geçerli bir kader değil, bu tamamen karakter meselesi. Sen ne dersin, çevrende bu düşünceyi savunanlar var mı? 😊
Cevap
3Cevap
İnanıyorlar evet güven sorunları var
Valla ister inan ister inanma bu zamane "asklar" daha güzelini ya da yakışıklısını bulana kadar devam ediyor, herkesin aldatma potansiyeli var inkar etmeyelim şimdi
Senin icin demedim sadece genel konuştum
Gerçekler -Hepimiz aldatmaya meyilli varlıklarız
Öz gerçek - ilişkiler korkuyu kabul etmez, gerektiğinde risk almayı, gerektiğinde kaybetmeyi göze almayı gerektirir.
Bugün için böyle bir meyil olmadığı doğrudur
Ben inanmıyorum sadık hayalimdeki erkek beni bulacak inanıyorum
Çoğu kişi kesin olarak inanmaz, daha çok geçmiş deneyimler veya korkularıyla böyle genelleme yapıyor.
Herkes tanıdıktan sonra belki olur. Kimi 5 dakika da belli eder. Kimi yıllar sonra. Herkes birer kapalı kutu
evet uygun kosullar ve imkanlar saglandigi surece herkes her an herseyi yapabilir
Herkesin karakteri farklıdır, bu yüzden insanları aynı kefeye koymak doğru olmaz.
İnanıyorum erkeklerw zerre güvenim yok. Eninde sonunda aldatıyorsunuz
Çok netim
Erkekler bir dinleri imanları da et parçası
Kuşkusuz
Hayır, herkes bir değil
Hayır, herkesi aynı kefeye koymak saçmalıktır
Evet.
Sen yapma bari rüya abla
İnanıyorlar ama, inanmasalar derler mi o derece
Pardon ben seni yanlış anladım, sıkıntılı bir durum
Yani insanlara güvenilmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?