Arkadaşlar ilk buluşma arabada olur mu? Eşofmanla geldi ve ben o kadar hazırlandım beni arabada oturttu kahve içtik moralim bozuldu konuşmadım bende çok fazla mesafeli durdum sonrasında yazmadı bana niye böyle yaptı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı. 1. Senin yanına bakımsız ve özensiz gelerek sana saygısızlık yapmış. Eğer ikiniz de pijama kararı alıp, pijama date yapsaydınız, tatlı olurdu.
2. Seni objeleştirdiği için, sadece seks istediği için, arabada vakit geçirme sebebiyle olası yakın olma ihtimalini artırarak ateş-barut durumunu dikkate almış. Bu da saygısızlık.
3. Böyle saygısız ve seni basit gören birini düşünerek kendine saygısızlık yapıyorsun, yapma.
4. Senden istediğini alamadığı için, uğraşmak istememiş ve next yapmış.
5. Tekrar yazarsa bile asla cevap verme, hatta her yerden engelle. Çünkü böyleleri narsist olur ve tekrar obje mantığıyla şansını dener.
Düzgünce giyinip, seninle güzel bir kafede otursaydı, güzel ve bol sohbeti bir buluşmanın ilerleyen saatlerinde birbirinizi arzulasaydınız mantıklıydı. Ama erkek (adam diyemiyorum böylesine kusura bakma), sadece aklı şeyinde çalışan biriymiş ve "arabam var, bana arabada verir" kafasında bir moron olduğu için, hiçbir şeye özen göstermemiş. Böylesi hayatının içine eder, engelle.16 Yorumla- 6 ay
Aslında bana spor giyin dedi fakat ciddiye almadım en azından bi yerde otururuz bakımlı gitmek istedim yanına , eşofmanla geleceğini tahmin etmedim hiç , beni de onun yanında şık durduğum için bi yerde oturtmak istemedi , ben elbise çizme ve palto giydim , sonra niye konuşmuyorsun hiç falan dedi utangaçsın dedi , halbuki bunun sebebi beni gerdiği içindi sonra yazmadı zaten bende yazmadım
- 6 ay
Üzüldüm bende açıkçası karşıma böyle insanlar çıkıyor genelde
- 6 ay
Nasip kısmet olsun Allah gönlümüze göre versin
En İyi Cevaplar
6 ayOlmaz ya, ama aslında bu tamamen kişiye göre değişir. Benim için mesela ilk buluşmanın arabada geçmesi pek hoş olmaz. Çünkü ilk buluşma dediğin şeyde biraz ortamın, enerjinin, karşılıklı rahatlığın önemi var. Arabada ister istemez bir kapalı alan var, mesafe de garip oluyor. İlk defa biriyle yüz yüze geldiğinde, onu daha iyi tanıyabilme , bir yerde, oturup bir şeyler içebilir bir yerde olmak daha doğal geliyor bana. Arabada olunca sanki sohbet bile kısıtlanıyor, rahatça beni görsün isterdim. Ama bazı insanlar için farklı olabilir tabii. Bazıları arabada daha rahat hissediyor ya da ilk buluşmayı kısa tutmak istiyor, o yüzden arabada görüşmek onlara mantıklı gelebiliyor. Benim içinse ilk buluşmada önemli olan şey samimiyetin doğal bir ortamda oluşması; o yüzden araba bana göre değil.
02 Yorumla- 6 ay
Yani bencede öyle olması lazım konuşamadım arabanın içinde niye konuşmuyorsun falan dedi yazmadı sonrada
- 6 ay
Oldu ondan sonra da orama burama elle diyeydin
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Bu konuya ben iki açıdan bakıyorum. Birincisi;Şöyle güzel sahil tarafında arabada kahve içmek, ilk buluşma için sade ama samimi bir başlangıç olabilir. Kafeler gürültülü ve kalabalık olabilir, arabada ise daha özel bir alan yaratılır. Göz teması, müzik seçimi, ortamın kontrolü tamamen sizde olur. Gösterişten uzak, samimi. Sonrasında sahil de isterseniz bir yürüyüşle devam ettirirsiniz. İkinci kısım ise: ama bunların öncesinde karşıda ki insana anlatırsın şöyle bir plan yaptım, sebebi de bu bu dersin eğer ona da uyarsa olur. Uymazsa kafeye gidilir ☕️
00 Yorumla
6 ayArabada buluşma kadına hakarete girer. Kabul edilir gibi değil. İlk buluşma bir de üstelik. İlk buluşma açık havada, kafede olur, arabada, sinemada, evde olmaz.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Ah be Beyza! İlk buluşma gibi önemli bir an kesinlikle özel bir çabayı hak ediyor. Bir de arabada, eşofmanla gelir mi hiç? 😑 İlk izlenim her şeydir. Bu kadar hazırlandığın bir ortamda karşı tarafın bu kadar rahatlığı elbette moralini bozmuş olabilir. Anlaşılan o ki, onun için fazla havalı kalmışsın 🚗💨
Belki senin mesafeli durman da geri çekilmesine sebep olmuş olabilir ama şöyle düşün, bu kadar basitçe vazgeçip yazmayan biri zaten radarına girecek bir tip değilmiş, değil mi? 😊 Neyse, sen yine yola devam. Arabayı da ortalığı da titretecek enerjik biriyle illa denk gelirsin! 🚘✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
98Cevap
6 ayBizim gibi düşünen insanlar buluşmaları bir seremoni gibi yaşar, bazıları ise gündelik rutinin içinde. "Ben o gün kalbimi özenle hazırlamıştım, sen ise arabanda bir kahveyle yetinmeyi tercih ettin. Demek ki bizim ritimlerimiz farklıymış; ben hayallere, sen gündeliklere takılı kalmışsın."diye cevap yazıp gitmesine izin verebilirsin. Yine de her deneyim bir ders, her karşılaşma bir iz bırakır.
09 Yorumla- 6 ay
Çok doğru amacı niyeti farklı mıydı sence
- 6 ay
Evet
- 6 ay
Gerçekten seven, değeri bilen bir erkek, sevgisini sadece kelimelerle değil, ruhun ince kıvrımlarına dokunan davranışlarla gösterir. O, yanında olduğunuzda zamanın ağır aksak akmasına izin vermez; sessizliğinizde de varlığını hissettirir. Gözlerinizde kaybolur, ama size dair her detayı hatırlar.
Sözleri nazik, ama eylemleri güçlüdür; sevgi, onun için sadece sözcük değil bir eylemdir.
Fırtınalarda sığınak olur, güneşli günlerde gölge; her an yanınızda bir limandır. Küçük inceliklerde saklıdır sevgisi: bir çay getirirken, bir yorgunluk anında omzunu uzatırken…Hatalarınızda sizi yargulamaz, aksine anlayışla sarar; sizinle büyümek ister, sizi değiştirmek değil. Sevgi onun için bir yük değil, bir bilgelik, bir şefkat ve bir sadakattir. Gerçekten seven erkek, sizden çalmak yerine size ekler; ruhunuzu zenginleştirir, kalbinizi rahatlatır. Ya da ben yazar olduğum için bu şekilde düşünüyorum.
- 6 ay
Evet doğru diyorsunuz , yani şöyle yapabilirdi çaba bile göstermedi , en azından günaydın iyi geceler vs diyebilirdi
- 6 ay
Aklı sende olmayanı ısrarla yüreğinde taşımak dünyanın en ağır yüküdür.
- 6 ay
Teşekkür ederim.
- 6 ay
Sağolun.
7 ayEvimden arabayla aldı ya da falanca yerde buluştuk arabayla aldı bir yere gittik desen kabul. Fakat hayatında hiç görmediği tanımadığı birisini arabada oturtmak üstelik özensiz ve eşofmanla gelmek bence büyük bir saygısızlıktır.. ayrıca onun kendine saygısı yok bence. Konu senlik değil yani gönlünü rahat tut..
02 Yorumla- 6 ay
Ben çok üzüldüm ya
- 6 ay
Üzülmekte haklısın ama değmeyecek insanlar için de üzülmeye değmez.. o kendine yakışanı yaptı.. bir daha görüşmezsin olur biter..
Canım, bence hoş olmamış. En azından sana sorabilirdi, nereye gitmek istersin diye ya da şuraya gidelim burası güzeldir gibi. Sadece arabada oturup konuşmak normal gibi gelmedi bana ☺️..
35 Yorumla- 6 ay
Niyeti mi farklı
- 6 ay
Yazamam kendisi teklif etmeli böyle bişeyi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayAdamla nerede tanıştıysan adam seninle takılmalık düşünmüş Sen de takılmayacağını belli edince senden uzak Durmuş ki sen ondan uzak dur arabada görüşen erkeğin niyeti bellidir işte
04 Yorumla- 6 ay
Ama araba da yeltenmedi
- 6 ay
Mesafeli durduğum için mi
- 6 ay
Evet ne istiyon si. ksin mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayAraba erkeklerde güç simgesidir. İşk buluşmada arabam var demek. Hani gücüm var demek. Buluşmaya gelmiş yani görünmüş. Bundan sonra senden mesaj bekleyecek. Yani beni gördün ne diyorsun diyor.
10 Yorumla
6 aycanım canım konusma be kızım * için arabada bulusmus niye bulsutun aptalmısın böyle kızlara acagip kızıyorum birde saf ayagına yatma yok arabasına bak diye cagırdı ev i isteyemedi o daha kibarı işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. Kizlar ilk buluşmaya çok önem veriyorlar haklilarda kadin dedigin albeniyi ilk goruste yaratacak ama biz kanka gibi giyiniriz genelde😁
02 Yorumla- 6 ay
Beni alıp bi yere götürmedi ama
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ay
Mala vuracakti sen soguk yapinca s... cekti.
00 Yorumla Belki rahatlığından ödün veremiyodur ben de öyleyim pantolon giymeyi unuttum, arabayla gidiyorum çoğu yere
02 Yorumla- 7 ay
Yani niye arabada oturmak istedi peki
6 ayYa hata sende o kadar özende fazla yani, gerçi erkeklerde nasıl bakımlı olsun ki di mi? Çelişiyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay"İlk buluşmada arabada olur mu?" okudum soruyu yok benim uykum gelmiş ben zıbarayım. Senin ona harcadığın eforu Sana sarf etmeyen birinin mesaj atmış olmasını fark etmen bile hata, bırak umursamayı.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayYa arabasını çok seviyor ya da sizi etkilemek için arabada ağırlıyor ama ciddi anlamda saçma olmuş :)
00 Yorumla
6 ayİlk buluşma her yerde olabilir neden bunun hakkında sürekli soru sorup saçma sapan kurallar oluşturuyorsunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 aySenden beklentisi arabada yiyişmek olduğu için baktiki koklatmayacan o yüzden yazmamıştır başka açıklamasıda olamaz kesinlikle
00 Yorumla
6 ayAsla olmaz zaten araba sevismek icin cok müsait bir yer erkek adam bunu romantize etmemeli hele birde ilk buluşmada
00 Yorumla
6 ayEşofman kirli bir mesaj. Mesafeli durman senin yararına olmuş. Yoksa araba ileri geri sallananilirdi.
01 Yorumla- 6 ay
*sallanabilirdi
- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
6 ayÇok fazla mesafeli durduğun için "istemiyor" diyip seni direkt kafadan silmiştir.
03 Yorumla- 6 ay
Mesafeli olma sebebim arabada olduğumuz için
- 6 ay
O da bunu yanlış anlamıştır.
- 6 ay
Yani bana dedi ki arabadan inmeden önce yarın konuşuruz dedi buluştuğumuzda saat akşam 8 di yazmadı bana 2 gündür
Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı. Hayır nası bir zihniyet. İnsan güzel bir yere götürür. İlk buluşma çok önemli giyim olsun bakım olsun.
00 Yorumla
6 ayArabada buluşmanın anlamı cinsellik gidende bunu bilerek gider aksini iddia eden boş yapar
014 Yorumla- 6 ay
Ama ben bilmiyordum arabada oturcağımızı o da yeltenmedi hiç zaten soğuk durduğum için
- 6 ay
Aaa neden o kadar pijamada giymiş rahat olur diye
- 6 ay
O yüzden mi bana eşofmanla gel dedi spor giyin dedi
- 6 ay
Ve sende bunu anlamadın öyle mi
- 6 ay
Kaç yaşındasın 5 mi
- 6 ay
Yani önemsiyor gibi davrandı mesajlarda bilmiyorum kötü niyetli düşünmedim ben hatta şok geçirdim baya
- 6 ay
Yeltenmedi zaten kendisi de ben mesafeli olduğum için
- 6 ay
Sana mesajı vermiş buluşmadan önce aslında
- 6 ay
Ve sende anlamamışsın soğukta yaptığın için cesaret edememiş
- 6 ay
Nasıl güvenebiliyorsunuz çok merak ettim orada tecavüze kalksa hiç mi düşünmüyorsunuz bu nasıl cesaret
- 6 ay
Niye hiç konuşmuyorsun falan dedi bide ben hazırlandım süslendim falan cidden arabada mı oturcaz dedim evet dedi böyle ikimiz kombini uyuşmuyor dedi çok zamanım yok zaten falan dedi , sonra oturduk konuştu ve gitti sonrasında
- 6 ay
Hiç yazmadı sonra kavga ettim onla niye bana karşı böyle olduğu için bunalttım onu engelledi sonra beni
- 6 ay
Ben nerden bilcem ki ama bana arabada oturcaz demedi
- 6 ay
Bu yüzden ilk buluşmada mekan olacak arabayla aldırman bile cesaret
6 ayTerbiyesizlik baska birsey degil, kendi kalitesini belli etmis
04 Yorumla- 6 ay
Yani sen çok şık olmuşsun dedi bu şekilde oturamayız yanında çok sporum dedi
- 6 ay
Uzun uzun yazmıcam seven deger veren düsünceli erkek en ince ayrıntısına kadar düsünüp harika geçmesi icin elinden geleni yapar, erkekler son zamanda çok pervasız cahil edepsiz doyumsuz vede sadakatsiz
- 6 ay
Benle alakalı sorun var mı sence
- 6 ay
Istedigi kadar kisitlasin aldatan herturlu aldatir haberi bile olmaz paranoyaksa kurgucuysa isin zor knk
7 ayÇok çirkin bir davranış. Seni kolay lokma sanmış. Bence onunla daha görüşme.
01 Yorumla- 7 ay
Araba da buluşma olmaz dimi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayArabada ilk buluşma ne ya. Tiksindirici, gidin bir yerde birşeyler için en kötü
02 Yorumla- 7 ay
Götürmedi beni
- 7 ay
İlk ve sondur umarım
6 ayNeden yaaa ne alaka yaa ne Olur mu ben anlamadım ne Olur mu yaniii
10 YorumlaProfildeki sen misin sensen gayet güzelsin niye böyle davranmış garip güzel olmayan da böyle bir
Muameleyi hak etmez Allah yarattığı her kul güzeldir yanlış anlaşılmasın da sen güzelsin yani neden beğenmemiş olsun ki seni yani anlamadım15 Yorumla- 6 ay
Bilmiyorum anlamadım bende niye böyle yaptı niyeti neydi
- 6 ay
Konuştum niyeti ilişki istiyo gibiydi profildeki benim evet
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayArabada ilkler oluyorsa devamı olmaz 🤣 olursada otel odası ormanlık alan olur 🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayO direkt arabada sks olabilir ayağına yani saksafon çaldırmak hayaliyle arabada buluşmuştur
00 Yorumla Adam diye bir şey var ilk buluşma araba da kabaca bir davranış biçimi
00 YorumlaHwpimiz biliyorjz ki masum bi buluşma olmaz
00 Yorumla
6 ayŞuursuzluk etmiş, saygısızlığın bu kadarı...
Tek bir niyeti varmış oda kalınlığından faydalanmak.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
6 ayYakınlaşmadigin için yazmamış işte bu kadar basit
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olmaz bacımsu. Olmazzz. İlk buluşma kalabalık ortamda olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
6 ayOlur niye olmasın önemli olan şey buluşmaktır bence mekana çok takılmamak lazım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
6 ayYok artık kafelerin suyu mu çıktı. Ne diye kabul ediyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum
00 Yorumla
6 ayMasrafa girmeyeyim demiş heralde ilk günden sjdjd arkana bile bakma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
6 ayArabada oturmanın amacı sekstir daha ilk günden sena o gözle bakmış
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayArabada buluşma olmaz mıncıklama olur kurcalama olur. O da güzel bir yemekten sonra
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
6 aySana o kadar değer vermiyormuş. Herhangi birisin onun için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
7 ayYa sevişecekse ya da umrunda değilsen ki ikisi de aynı kapıya çıkar arabada buluşursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayİlk bulusmada pijamayla gelip sana özenmeyenin kendine saygısı yok ki sana olsun yavrum. Si***et böyle tipleri bir baltaya sap olamayan biri demek ki
01 Yorumla- 7 ay
Yani bende böyle düşünüyorum yazmadı sonrasında bana da
Gizli Üye(36-45)7 ayHelal olsun mert adammış , eşofman meşofban, niyetini ilk buluşmada belli etmiş. Pipisi sönesice, g. tü denesice sapık herif.
02 Yorumla- 7 ay
Ama temas etmedi bana hiç
Cevap sahibi7 aySenin tedirginliğinden korkmuştur ırz düşmanı
Çok saçma olmuş
Eşorman giyilebilir ama kahve alıp ta arabada içmek nedir amacı farklıydı sanırım senden de adım gelmeyin ce aradığını bulamadı sanırım11 Yorumla- 6 ay
Yani sen çok şık olmuşsun dedi sırıtırız bu şekilde dedi arabada oturttu beni
Gizli Üye(18-24)6 ayOlmaz tabii ki neden bir yabancıyla tenha bir yerde kalayım tanısam da uzun süre yine kabul etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySaygısız ve uçkur düşkünü. Tecrübeyle sabit. Seni cinsellik aracı olarak görüyor.
04 Yorumla- 6 ay
Cidden mi
Cevap sahibi6 ayMaalesef beybi. Efendi, saygılı erkekler de var boşuna hiç zamanını harcama
- 6 ay
Teşekkür ederim 🩷
Cevap sahibi6 ayRica ederim ne demek kadınlar olarak birbirimizi uyarmalıyız bu durumlarda
6 ayİlk buluşma arabada olmaz bir restoranda kafede halka açık bir yerde oturup birbirimizi tanırız belli bir samimiyetten sonra rahat edeceğimiz başbaşa kalacağımız bir yere gideriz benim düşüncem bu...
02 Yorumla- 6 ay
Ama beni hiç bi yere götürmedi eşofmanla gelmiş bide
- 6 ay
Bir erkek olarak bence niyet önemli.
6 ayNiyeti farklıymış gibi geldi bana. Sen şok olmuşsun ben spor diye bahane uydurmuş. İlk buluşma cafede olur. Bir pantol kazak giyememiş mi? Mide bulandırıcı uçkur düşkünü🤮
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBöyle güzelsin, bir hırtın ya da bad boyun peşinden gidiyorsun ona yanarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayAynı soruyu bende sormuş ve süper seçildi 😄🤷🏻♀️
00 Yorumla
6 ayBir erkek ilk bulusmada böyle gelirse son buluşma olur erkek en başında sana değer vermediğini gösterir niyeti kullanıp atmak
00 Yorumla
6 ayBelki en doğrusudur yakın tanımadığın insanların arabasına binmek iyi değildir
00 YorumlaMusteri yagli ise ilk bulusmada heryerde verir kadin lar ac ise kutsal bakire yi oynar
00 Yorumla
6 ayben olsam o an terk ederdim ilk bulusma arabada ne eve çağırsaydı bir de
00 Yorumla
6 ayCinsellik için arabada görüşmek istemiştir sende konuşmayinca yüz vermemistir
00 Yorumla
6 ayKarşı taraftan aldığın enerjiye bağlı her şey olabilir
00 Yorumla
7 ayKesinlikle bidaha asla konuşma böyle tiplerden de uzak durun
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Buluşma olunda arabada olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Seni basite almış onemsememiş..
115 Yorumla- 6 ay
Basite alınacak bisey yapmadım ki
- 6 ay
Yani ben bi kadınım kadına bile saygısı yok bana neyin egosunu yaptı ben onu anlamadım
- 6 ay
Üzüldüm bide böyle bisey yaşadığım için
- 6 ay
Evet işte maalesef sen de senin gibi kadınlarda böylelerinde bi halt görür ararsınız maalesef k. bakma ama durum bu yani boyle.. düzgün insanlar varken böyle kendini bi halt sana baba parasıyla hava atan veletlerle gezer tozarsınız.. Seçimi sen yaptın karşılığında böyle oldu dediğim gibi geçmiş olsun tekrardan.. sana saygısı olmayanı sen yokluğunla cezalandır.. zamanla geçer böylelerinden uzak durursan.
- 6 ay
Benim istediğim kriterdeki insan düzgün efendi olamaz mı ki kadına saygısı olan ciddi ilişki isteyen
- 6 ay
Zengin olmaması mı lazım yani
- 6 ay
Para pul kazanılır bulunur sana deger vermelı onemsemelı.. kadınlar bi çiçekten ötedir bize Allah'tan emanet olan güzelliktir.. kıymetini bilmeyenlere değer vermemeli kadınlarda.. sen o kadar özenmişssin o da tam tersi. Aç gözünü Allah aşkına Boyle tıplerden uzak dur yoksa daha çok üzulursun..
- 6 ay
Üzülüyorum her seferinde zaten bide maddi durumu ortalama olan bi insan daha çok kıymet veriyo el üstünde tutuyo bu tipler böyle hep genelde
- 6 ay
Merhaba size bir şey sorabilir miyim
Gizli Üye(25-29)6 ayHepmi bilindik seyler ya ciddi dusunmuyo oynasmak icin denendi onaylandi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHesabı ona mı kitleyecektin a q adam en iyisini yapmış baktın boşa para yiyeceksin vermeyeyeceksin yol vermiş sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
6 ayDeneme sürüşü için mi 😂 ilginç
01 Yorumla- 6 ay
Bide yazmadı bana üstelik 😂
6 ayKahveyi Dışardan alıp arabaya mı geçtiniz
02 Yorumla- 6 ay
Evet kendisi gitti aldı ben arabada bekledim oturttu bizi arabada
- 6 ay
Ben hiç sevmem
- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz