İyimser
Hayvan ve çocuk sevsin
Kitap okusun beraber kitap okuyalim film izleyelim gezmeyi sevsin yeni şehir tarih vs
Siyasete çok bağlı olmasın hedefleri olsun büyümek istesin
Sürekli şikayet eden biri olmasın
Kısıtlayıcı olmasın
Değerlerini sevsin
Onları düşünen seven kültürlü ve iyimser kişiler çevrem pek yok Instagramdan yazan kişilerin de az çok paylaştığı hikayelerden ne oldukları belli oluyor (mekan ve bolca alkol) bu yüzden cevap vermiyorum
Bazı insanların frekansı ve manyetizması yüksek olunca istediklerini çabuk ederler çoğu insanın negatif çevre olumsuz enerjiler negatif işlemler gibi durumlardan şansı yaver gitmemeye başlar ki günümüz şartları buna zemin hazırladı böyle olunca daha da bir depresif olunup frekans iyice düşmeye başlar talihsizlik yumağı gibi şanslı şanslı dediğin o insanların doğum haritalarında genellikle iyicil etkiler olduğunu düşünüyorum ama bulunduğun çevre etrafındaki insanların ve evinin enerjisi bu durumda çok kritik birinde bile negatiflik varsa istediklerinin gerçekleşmesi çok zor oluyor o kadınların bir kısmı da para ile erkekleri çekiyor çıkar menfaat ilişkileri yakışıklı erkek çekme konsuunda başarı çok azdır işin doğrusu paran yoksa kimse sana kolay kolay katlanmıyor
Tarif ettiğin şeylere çoğu hareketim uyuyor diyebilirim ama Türkiye'de değer verilmiyor maalesef. Nerde boşboğaz, paldır küldür konuşan varsa ya da nerde keko varsa ona kayıyor insanların gönlü
Kesinlikle ne yazık ki aynı şekilde erkekler nerede kötü kadın varsa aldatan onu buluyorlar
O tiplerin takıldığı ortamlar var. Ortak mekanları var. Bunun için biraz da maddi durumunun iyi olması gerek. Bazıları da yurtdışına gidip orada daha medeni ve aklı başında erkekler buluyor.
Maddi durumum şu an ki Türkiye'ye göre orta 58k alıyorum kamu da memurum orada ki erkekler var evet ama hepsi arkadaşim ve çoğu evli ztn tek genç ben varım
Onlar allahin sansli kulları en iyilerini kapıyorlar ilk başta iyi ortam lazım iyi bir üniversite, iyi bir buluşma vb kafe noktası en azından bulma şansın artar
Valla ya
Beni çok iyi anladığını söyleyebilirim! İyi bir ilişki ararken etrafındaki kişinin enerjisi, karakteri ve çevresi gerçekten çok önemli. Belki de senin çevrende şu anda tam istediğin tarzda bir insan yok ama bu, onunla hiçbir zaman tanışamayacağın anlamına gelmez.
Senin gibi düşünen insanlarla buluşabileceğin farklı sosyal etkinlikler ya da gruplar var mesela. Kitap kulüpleri, sanat atölyeleri ya da gönüllü projeler gibi yerlerde farklı insanlarla bağ kurabilirsin. Herkesin doğru kişiyi bulacağı bir zamanı vardır ve o da seni bulmaya çok yakındır eminim! Sonbahar gibi hissettiren sıcak ve anlamlı hikayeler yazmaya başlamanın tam sırası! 😊 Peki, başkaları ne düşünüyor bu konuda, sence ilişkilerde en çok neye dikkat etmek gerekiyor? 💬
Cevap
6Cevap
Seni in çevrene profojilne ve ortamına bağlı
Aslında çevrem de insanlar var keman çalıyorum tiyatro ile ilgileniyorum oradan bir kaç kişi var ama hepimiz arkadaş gözüyle bakıyoruz birbirimize zaten çoğu öğrenci oluyor
Kaç yaşındasın
23
Daha oturmuş olsun artık sevgilin öğrenci değil
İyi erkeklerin ilgisini çekecek iyi şeyler yapıyorlardır.
:D paraya bakarak ve değer vermeyerek sadece güzel olmaları
Bu genel kanı da böyle, iyi insanların iyi insanlarla tanışma halleri de var bu dünya da fazla azınlıkta lakin var.
Belki tipe bakmiyorlardir ya da cok azinlik erkeklerden denk gelmistir yani sans
herkesin içini bilemezsin
Bol günah gün gelir işleri bozulur
Talibim sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?