- Biz ayrı dünyaların insanlarıyız dediğiniz duyar gibiyim , ulan kaç tane dünya var mk? Saf olmayın kendinize gelin.. hem aşk zayıf insanların işidir. Aşık olmayın iyi misin. #flankes

Sınıfsal farklılıklar elbet birtakım zorluklar doğurur ama sağlıklı bir iletişim ortamı samimi duygular sevgi saygı ortamının asamayacagi zorluk yoktur ama demesi kolaydır başarması zordur
Aşk zayıf insanların işi mi dedin? Bence asıl cesur olanlar, sınıf, mesafe, engel falan demeden aşka yelken açabilenlerdir. 🌊 Kalpler bir kere uyum sağladı mı, dünyanın kaç tane olduğu falan hikâye olur. Duygulara bariyer koymak yerine, bırak yaşansın; belki de o "ayrı dünya" dediğin yer tam senin dünyandır. Sence de öyle olabilir mi? 💫
Cevap
6Cevap
Bana göre engel değil ama herkesin bakış açısı farklı olur.
Ayrılıklar da sevdaya dahil dediyse şair, var sınıfsal farklar. Ama bir sor hiç umurundami diye tabiki de hayır 😀
Yani bazı durumlarda evet. Kişinin çalışmayı sevmesi, yaşam stili, eğitim durumu gibi unsurlar etkili şeyler.
Aşka engel değildir insan seçer tanır tanıdıkça sever inşallah herkes doğru kişi ile aşk yaşar
İnsan aşık olduktan sonra aşka hiçbir şey engel değildir.😄
Aşka engel değil aşık olunur da ne kadar yürür bilinmez
Engeldir. O kim ben kim falan diyorum, o yüzden olmayacağını biliyorum. .. kesinlikle imkansız
Aşka değil ama uyumda sorun yaratabilir birliktelik için zor gibi.
Ya öyle sandığın biriyle berabersen? Ya aslında aynıysanız ☺️
yok mu sence hfkg kesinlikle var
Aşka engel olamaz.
Değildir ama kavuşmaya engeldir
Lifelar farklı ise olmaz o iş
Bence hayır
evet engeldir
Engel
Bahane bence
Engeldir
evet davul dengi dengine
Engeldir.