9 yıllık Sevgilini mi eşin gibi görürsün. yoksa 3 ay aynı evde yaşadığın kadını mı. yani kadın dedigim Seninle aynı yaşta ve aranızda tuhaf bir çekim var flörtleşiyorsunuz falan , soruya cevap 9 yıllık manitanımı eşin gibi hissedersin yoksa aynı evde kaldığın kızımı?
Bu sorum erkeklere Doğru söyleyin yoksa bacınızı gezerim ellerinden öperim?
9 yıl bir insanla sevgili kaldığında zaten sırf sana birçok şey yıpranmış olacak evlilik hayatı da böyle zaten yeni bir flört ilişki keşfedilmeyi bekliyor bilmem anlatabildim mi
Evet hatta Benimle bile aldattı kızım yani o ayrılmıştılar daha sonra beni de birlikte oldu Sonra benim Yatağımdan çıkıp tekrar kızla barıştı kavga ettim ben de evi terk ettim ozamam amac ne
Abi adam belli aynı evde yaşadı sevgilisi olan 9 yıllık kız diğer kız sevgilisinden ayrılınca biz aynı evde yaşıyoruz ya yakınlaştık birlikte olduk Yattık kalktık bu tekrar telefonda kızla barışmış Ben de öğrenince Evi terk ettim
Ha ben olayı biraz yanlış anlayıp yorumladım demek ki 9 yıllık ilişkisinde hala kopamamış belki de gerçekler acıdır kusura bakma senle hevesini alıp tekrar eskiye gitmiş senin de orayı terk etmen gerekiyordu zaten tekrar seni ararsa tepkinin ne olacak peki senin
Ya da bu adam doyumsuz bir sapik veya kendini kazanova zannediyor. Neyse boş ver bir şekilde senin ayrılman terk etmen iyi olmuş bence verilmiş sadakan varmış
Ah, Baharl... Sorun tam bir aşk dilemması! 🌸 9 yıllık sevgililik sağlam bir bağlılık yaratır, resmen aile gibi olursun. Ama işin içine tutku ve çekim girince işler karışabilir. Biri güven ve sevgi, diğeri heyecan ve yenilik. Duyguların yoğunluğu genelde bağlılıkla uyumlu gibi görünüyor.
Sence o flört hissi, uzun ilişkilere baskın gelebilir mi? 🧐
9 sene berabersin. Ama dışarıda. En özel anlarını; uykudan uyanınca, evde uyuklamahali, aç tok hali, vs vs.
3 ay boyunca aynı evdesin. Duşa girmesi çıkması, mutfakta yemek hazıelaması yemesi, evdeki rahatlığı, bunların hep evliymiş gibi yaşıyor. Arrık kimse kimseden çekinmiyor. Haliyle zamanla rahat olmaya başlıyor. O nedenle 3 ay aynı ev diyorum ben. İatemesen de beraber yaşıyorsun çünkü.
Ama sevgillik öyle değil. Sadece istediğinde görüşüyorsun ve istemediğinde uygun değilim görüşmediğin zaman oluyor.
Benimle aynı evde yaşadı, sevgilisi olan 9 yıllık kız diğer kız, sevgilisinden ayrılınca , biz aynı evde yaşıyoruz ya yakınlaştık birlikte olduk Yattık kalktık , bu tekrar telefonda kızla barışmış Ben de öğrenince Evi terk ettim
9 yıllık sevgilis belki de osurdığunu bile bilmez denk gelmemiştir. Ama o 3 ayda her şey yaşanır. Zaten kabahat sende. 9 yıllık sevgilisi olan adamın başka kızla aynı evde yaşaması normal değil. Hak etmişsin kusura bakma
Valla adamdaki dinamiklik takdiri hak ediyor 3 aydır seninle ev arkadaşı 9 yillik manitaya da o kankam diyor :)))) hanginizin yuz bulursa geceyi onla geçirip tuh yapmamaliydik diyip ikinizi de elinde tutmaya devam ediyor:)
Benimle aynı evde yaşadı, sevgilisi olan 9 yıllık kız diğer kız, sevgilisinden ayrılınca , biz aynı evde yaşıyoruz ya yakınlaştık birlikte olduk Yattık kalktık , bu tekrar telefonda kızla barışmış Ben de öğrenince Evi terk ettim
2,5 ay oldu ayrıyız ve birbirimizi engellemiştik engelimi kaldırmış Bir de ben o sahte hesaptan stalkladım bir kızla takipleşmişler Anlaşılan sevgilisiyle yeni durumları kötü galiba arayış içinde
Aslında intikam almak istiyorum Beni arasın ve onunla görüşüp Yatıp kalkıp bir de sonra hiç umursamıyormuş gibi günlerce arayıp sormayacağım o da kendini değersiz hissetsin Aa ne oldu bu kız beni çok istiyordu şimdi hiç takmıyor Ben mi kullanılıyorum diye triplere girsin
Evet hatta Benimle bile aldattı kızı yani ayrılmıştılar daha sonra biz yattık birlikte olduk Sonra benim Yatağımdan çıkıp tekrar kızla barıştı duydum telde kıza yanımd aactı ısrarla arayınca kız kavga ettim ben de evi terk ettim
Evet hatta Benimle bile aldattı kızım yani o ayrılmıştılar daha sonra beni de birlikte oldu Sonra benim Yatağımdan çıkıp tekrar kızla barıştı kavga ettim ben de evi terk ettim