Aldatan bir daha aldatır mı?

8,9 ay görüştüğüm biri vardı. Sınav zamanı filan derken ayrılmak istedim ayrıldık aradan 2 3 sene geçti tekrardan karşılaştık konuşmaya başladık bu defa ciddi gidiyorduk sonra ben ailemle konuşacağım zaman ayrıldığımız dönemde bir kızla konuşmuş kız bana şu şekilde instagramdan yazdı... benim 1,5-2 senedir sevgilim her şey güzel gidiyorken birden bana böyle yaptı seninle aldatti nasıl bir insanla konuştuğunu bil ben kalbimde de aklımda da bitirdim diye mesaj attı bu mesaji görünce tabiki çok üzüldüm yemek yiyemez hala geldim 6,7 kilo verdim uzaklaştım biraz bir ara denk geldik konustuk bulustuk niye bu sekilde olduğunu filan. Daha sonra bana yazdi telegram uzerinden tersliyordum bunu bu konuşmamızıda şimdiki kıza atmış kız beni aradı biz onunla ciddiyiz evlenecegiz diye bende evlenin dedim banane sonra yurt dışı gezisine çıktığım zaman bu beni aradı açmadım yazdı konuşalım evlenelim seninle diye bende dalga mı geçiyorsun yazdım aradan 2 3 gün geçti ki nisanlandigini gördüm hemde o kızla bu şekilde yapan biri tekrardan aldatır mı sadece bunu merak ediyorum eminim ki kızın nisandan 2,3 gün önce beni arayıp evlenmek istediğinden haberi bile yoktur hakkımı kesinlikle helal etmiyorum bunu kendisine de söyledim.

Aldatan bir daha aldatır mı?