Kızlar selam ilk kez soru yazıyorum çünkü o kadar çaresiz hissediyorum ki chatgbt bile yazdım sevgilimle tartıştık olay şöyle oldu Bana arkadaşlarıyla çıkmak istediğini söyledi. ben de aslında bir şey demeyecektim ama ilk tanıştığım zamanlar çıkabilir miyim? rahatsız olur musun diye soruyordu. Bu sefer sormayınca ben de eski mesajın ssini attım ona Sonra tartıştık. Ben aslında çıkmamasını beklerdim. Ya da çıksa bile bir açıklama beklerdim. Çıkabilir. Hani merak etme, fotoğraf atarım vesaire ya da bir şey diyebilirdi demedi. Bir kez aradı açmadım. eve 5 gibi dönmüş almanya da yaşıyor fotoğradfta atmamış Ben bayağı kızdım. Zaten herhalde sinirli bir akşamdı benim için. Ve bu yazdığım şeyleri, fotoğraf eklediğim şeyleri söyledim. İşte defol falan belki biraz ağır olmuş olabilir ve benim kaçından bağlanmam var. O yüzden hep işte böyle tamam olmuyorsa ayrılalım falan diyorum ama amacım sadece dikkat çekmek oluyor kaybetme korkusu vermek. Bunu araştırdım. Maalesef böyle bir alışkanlığım var, çok kötü bir şey. Sonra böyle oldu ve biz normalde konumumuzu takip ediyorduk. Konumunu kapattı dün akşam 12'de. Son görmesini falan her şeyini kapattı. Ben mesaj attım, konumunu bu sabah gördüm kapattığının. Hala mesajıma dönmedi. Çok kırıcı benim için ve büyüttüğümü söyledi. İlk kez gönlümü almıyor özür dilemiyor ufak şeyleri büyütme konusunda belki biraz haklı olabilir ama sevdiğimden ve korktuğumdan yapıyorum birde uzak mesafe olunca işler zorlaşıyor
Güncellemeler
7 ay
Ne yapmalıyım şimdi zaten sabah yazdım ama sakinken konuşalım diyor ben bu sırada ihmal ediliyomuşum gibi hissediyorum konuşup çözmemiz gerekmiyor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer