Çirkin ama çok zengin varını yoğunu seninle paylaşmaya hazır, senden başkasını gözü görmüyor onunla evlenir misin?

3 Kasım 2025
Çirkin ama çok zengin varını yoğunu seninle paylaşmaya hazır, senden başkasını gözü görmüyor onunla evlenir misin?

3 Kasım 2025
Son zamanlarda çok fazla erkeğin parası zenginliği tipi vs. soruları sorulmaya başladı sitede. Rahatsız edici boyuta ulaştı artık. Senin özelinde söylemiyorum bu arada vurma hemen 😄 yaşlara da bağlı olarak kabul etmesi gayet doğal bence.
Sorum sadece erkeleri kast etmiyor. Fark ettiysen her iki cinse sorulmuş bir soru yani kadın veya erkek için geçerli.
Bunun kadın versiyonu pek görülmediği ve sitede hiç sorulmadığı için öyle anladım, tamam o zaman
Hislerin ne diyor ona bak
İçinde ona karşı bi kıvılcım falan varsa önce tanış onu dinle ve nasıl biri olduğunu çöz
Ama içinde hiç bir kıpırtı yoksa
Para için hayatını yakma
Hayır tabiki her şey para değil ama şartlara göre değerlendirmek gerekir
Çok para 💰💸
En iyi cevap için teşekkürler
Ricalar
Tipe bakmam karakter önemli. Zengin olup cimri olan çok var😅
Rica ederim🌸
Aşkın fiziksel görünüş ya da parayla tanımlanamayacağını düşünüyorum, ya sen? 😊 Hayat, sevgi ve uyumla daha güzel. Tamam zenginlik konfor katar, ama bir insanın kalbindeki değer asıl mirastır bence. O kişi seni mutlu edebilir mi? Kalpler uyumluysa, geri kalan hiçbir şey gerçekten önemli değil... Peki sen böyle bir durumda ne yapardın? 😊
Cevap
41Cevap
Herkes çıkar ilişkisi derdinde, bir de ben denerdim şansımı 🤣.
Dene tabii
Bizde şans yok ki
Bana aşık olması önemsizdir, zengin olması da aynı şekilde.. Buradaki kıstasım benim ona karşı neler hissettiğimdir..
Aşık olmadığım biriyle evlenmem
Çirkinle hayat geçmez.. E parasızda geçmez.
Off beni çok büyük arafta bıraktın.
Parayla saadet olur. Para var huzur var estetik var 🤣
Haklısın 🤣
Valla bi kere güzel olacak Ağa ruh güzelliği de mühim tabii ama sonuçta ruhlar aleminde de yaşamıyoruz:) Cüzdanı beni ilgilendirmez çok şükür kendi yagimizda kavruluyoruz o bana yeter
Sevdiği insana çirkin diyebilen de ne bileyim. Ayrıca biri beni seviyor olması yeterli değil ki önemli olan benim sevebilmem
Sırf parası var diye biriyle evlenmem, sevgili olmam hislerim yoksa gerisinin hiçbir önemi yok benim için
Hayır tercih etmezdim hiç bir zaman para, meslek, mevkii gibi şeyler ilgimi çekmedi ben duygu insanıyım
Çirkinim, güzelle evlendim dersem de inanmayın.
İki kalbi güzel insan birbirini buldu sonunda.
Eğer kıymet bilecekse ve aklı başında biriyse olurdu parasıyla estetik yaptırır güzelleşir en kötü jdjd
Zengin olmasına gerek yok , herkesin fantezileri vardır:)
Hayır evlenmem, sevmem aşık olmam lazım benim parası pulu onun olsun
Bana çok aşıksa, zekiyse, biraz da hamaratsa başka bir özelliğine bakmam. Basarım nikahı.
şimdi çirkinde kime göre neye göre çirkin oda var :D :D :D
Ne kadar çirkin mesela? Sırf biri beni seviyor diye evlenmem o ayrı zaten.
Genelde çirkin erkekler canımızı yakmıyor mu zaten o yuzden sıkıntı yok 😂😂
Karaktere bakarım ilk ama gözede hitap etsin para en son önemli zengin olmasın ama iyi olsun durumu
Ben bir şey hissetmiyorsam sırf Zengin olduğu için evlenemem...
Bana gerçekten aşık olması yeterli birisi ile evlenmem için.
Yıllardır meteliğe kurşun atıyoruz yetti gari bastım nikahı gitti gelsin paralar😂😂😂
herkes için çirkin benim için güzelse zenginliğine ya da fakirliğine bakmam..
yok be çok çirkin oldu mu da olmaz yani bi gideri olması lazım zenginlikte biyere kadar
Benden başkasını gözü görmüyorsa düşünürüm. Yoksa sırf para için zengin tribi çekemem.
Parası olup çirkin olması aklını kullanmıyor demektir sorun var.
Surda hayır diyenler var ya koşa koşa evlenirler parayı gördükten sonra herseyin rengi değişiyor
Sırf zengin diye biriyle evlenilmez
Açıkçası aranan kan der susarım 😀
Zenginlik bütün çirkinlikleri örter 🙄
Kadının zengini çekilmez.
Sormayın böyle şeyler başımıza gelcek sonra shshs
Yok yaa güzel olmali
Aşık olmasa da evlenirdim
hayır her şey para değil
Sevmişsem hoşlanmışsam olabilir
Para için evlenilmez.
Kaç yaşında olduğuna bağlı 😂😂
Kadınlar %90 tabiki evet der