Sevgilim benimle sürekli şaka yollu dalga geçiyor sizce beni kullanıyor mu?

Sevgilim çok dış görünüşe ve özellikle kiloya çok takıntılı kendini bile eleştiriyor mesela kilo almış sürekli kilo aldım zayıflamam gerek falan diyor ben kilolusun ya da çirkinsin falan demiyorum ona ama o sürekli beni de eleştiriyor orta kilolu olmama rağmen 59 kiloyum boyum 160 bana dışardan çok fazla yemeyelim abur cubur çok yemeyelim falan dikkat et sen de diyor eskiden kiloluydum ben ona anlatmıştım birini gösterip aşkım sen de böyleydin dimi dedi hayır orta kiloluydum yine dedim bana şuandaki kilondan sonrası kilolu zaten aşkım diyip güldü sonra ben alınınca şaka yapıyorum eskiden sen böyle alınmazdın dedi sonra ben de ben sana çirkinsin yanıma yakışmıyorsun diyo muyum falan dedim o zaman neden ayrılmıyorsun defol git o zaman falan dedim napalım eldekiyle yetincez diyip yine güldü ben de dünyayı senden ibaret sanma dedim ve genelde hep böyle kilodan şikayetçi ama sürekli bana seni seviyorum diyo hatta geleceğimiz içinnbirikim yaptığını değiştiğini falan söyledi senin yanında huzurluyum dedi ve çok duygulandı ağladı da hatta sizce beni kullanıyor mu?

Sevgilim benimle sürekli şaka yollu dalga geçiyor sizce beni kullanıyor mu?