Bu tiplerdeki insanın butarzda beklentileri insanı ilsikiden soğutmuyor mu sizce? Nasıl olabilir anlamıyorum gerçekten

Bu tiplerdeki insanın butarzda beklentileri insanı ilsikiden soğutmuyor mu sizce? Nasıl olabilir anlamıyorum gerçekten

Ney ney ney meşgulken bile aklımdasın yazacakmışım lannn canım zaten gerçekten birbirini seven insanların bu tip oyunlara gerçekten ihtiyacı yoktur 3 saat aramasındı sorgulamazdım ama emindim Allah bu eminliği versin herkese 😊
Aynen öyle diyor.. misal mesgulsun filan.. tak diye aklımdasın dahi olsa yazcakmissin.. düşünsene öyle bir mesaj geliyor.. bı supriz düşünce arada sırada olabilir ama meşgulken neden "aklımdasın ha" yazayım malmiyim ya offfff.. bu tarz malların duygularıyla oynicaksin yemin ediyorum hakediyorlar
Bu kim oluyor da bana direktif veriyor hem ya zorla baskıyla aşk mı olur sevda mı olur awk? Erkek olsam harbiden oynardım böyle kızlarla haklısınız erkek olarak bu tip tuhaflıklara hak veriyorum ya. Ne bunlar süs köpeği ilgi maymunu filan mı? 😅
Bir kadın bu şekilde değer görmek istiyorsa bil ki tam tersi adamları tercih ediyor. Kadınların beyni sandığımız gibi değil çok farklı çalışıyor.
Çoğunun beynini * gerçekten. adam akıllı ele avuca geleni çok az.. erkegininde öyle.. yani ger ekfen aklım almıyor.. düşün sen mesgulsun ve ilişkide butarz biriylesin.. diyorki sana mesgulken bile bana aklımdasın dahi olsa yaz.. sence bu komik mi yoksa sevecen mi?
* s23yim
Bu tür kişiler bana göre ruh hastası. Bunun duygularıyla oynayıp yol vereceksin hak ediyor çünkü.
Düşüncelerime tercüman oldun tercüman nn.. aynende öyle bunun duygularıyla oynayıp bı güzel yatırıp s2p salican sadece.. mal mk
Cevap
1Cevap
10 saat mesaja cevap atmıyorsa? Ve ne yaptığını bilmiyorsan. Buna da tamam mı dememiz lazım.
Çokta doğru söylemiş +1
Orkidemsi ye laf yok
Yok on numara muhabbeti var hatunun
Ne kadar meşgul olursan ol 2-3 saatte mesaj yazacak kadar vaktin var diyor kadın haklı yani ne iş yapıyor olursan ol bi mesaj atabilirsin
Haddini bil
Her an yaz mesaj at demiyorum diyor zaten kadın sen farkı anlamıyorsun
Yol yapim diye yazacak olsam gizliden yazmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?