Size hitap edebilicek erkek kriterleri neler? Hayatınızda nasıl bir ilişki istiyorsunuz? Evlilerde hayatında biri olanlarda güncel ilişkilerinden bahsedebilir. Biraz sohbet edelim troll sorular bittiyse.
Kibar olması ve dominant olması aradındaki dengeyi tutturabilirse çok etkiler bu ayrıca önce fiziksel kriterler :
Uzun boy 180 üstü
Kaslı olmalı iri olmalı tabi
Esmer olması artı ama zorunlu değil
Tatlı bir gülümsemesi olmalı
Yanakları yumuş yumuş olmalı
Saç kesimi iyi olmalı ona yakışmalı
Bakımlı olmalı
Şimdide karakter olarak kriterlerim:
Kibar , Dürüst , Cömert, Alçakgönüllü, Sevecen , çocukları ve hayvanları sevmeli, dominant olmalı, özgüvenli, zeki, komik, sadık, müzik zevkime uyan
Birde eğer evleniceksek maddi durumu iyi olmak zorunda benim çocuklarım iyi şartlarda büyümeli asla para sorunu çekmemeliler evlilik düşünmüyorsak para çokta önemli değil ki zaten o ilişki de çok uzun sürmez
Eğer aşık olmuşsam fiziksel olarak saydığım şeylerin hiçbirini umursamam ama karakteri uymuyorsa olmaz
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
8 ay
Onunla barısmak birlikte gülmek aglamak onu özledim ve keske bizden tekrsr olsaydı ama harıka olurdu diye düşünüyorum sıkıca sarılsa 10 dk için görmeye gelmelerı falan olsa öyle ilişki isterdım synı sekılde bende görmeye giderim çalısınca ama yarıda kaldı bu ilişki biliyorum devamı ilerde olcakmı ama umudum hala var
Karşılıklı kişisel alanlara saygı duyulan, ve bu alanlara saldırı niteliği taşıyabilecek herhangi bir davranış sergilemeyip sınırını bilen iki insanın diğer tüm sıradanlıkları anlamlı kıldığı bir ilişki.
Düsürt Ağırbaşlı Cesur Kıskanan (dozunda) sahiplenen Çözüm odaklı olan saygılı komik akıllı zeki ve uzun boylu buğday ten kara kaş kara göz bir yiğit istiyorum 🎀🥲😅
Ahh, hayallerimizdeki ilişki hep biraz film sahnesi gibi olur ya! 😊 Benim hayalimdeki ilişki, bolca sevgi, samimiyet ve macerayla dolu. Mesela, her sabah kahvaltıyı beraber hazırlamak, uyumlu bir ekip olmak çok önemli.
Birlikte büyüyebileceğim ve her an paylaştığımda güvende hissedeceğim biri olsun isterim. 💕 Güzel bir sohbet ortamı yaratmak, derin konulara dalmak ya da gecenin bir yarısı gülüp eğlenmek ideal bir ilişkiyi ifade ediyor bence.