Sama aşığım seviyorum deyince sanki bi sorumluluk var gibi uzaklaşmıyorlar mı?
Erkekler ne düşünüyorsunuz?
Sama aşığım seviyorum deyince sanki bi sorumluluk var gibi uzaklaşmıyorlar mı?
Erkekler ne düşünüyorsunuz?
Duygusal yük değilde insanlar duygularından emin değil bence mesela biriyle flört ediyorum aşırı hoşlanıyorum birlikte vakit geçirmekten zevk alıyorum eğleniyorum mutluyum karşımdaki bana aşık oluyor sevdiğini söylüyor ama benimki hoşlantıdan öteye geçmiyor onu değil onunla vakit geçirmeyi seviyorum oluyor bazen böyle şeyler bu yüzden karşımdakine umut vermemeyi tercih ediyorum
Güzel açıkladın teşekkür ederim. Ama insan güzel vakit geçirdiği yanındayken keyif aldığı birine aşık olmaz mı?
Ben bu kişiye aşık olurum mesela. Sende neden olmuyor?
Ben biraz detaycıyım ya zaten bu yüzden bu haldeyim hahaha sabah kalkıp dükkan açacağım ama hala uyuyamadım bile 😂😂 şöyle açıklayayım sana ben karşımdakinin neyi sevip neyin onu mutlu edeceğini biliyorum ona göre hareket ediyorum ama bazen anlaşılmak istiyorum bu olmadığı zaman nasıl ilerleyebilir ki bir şeyi sen seviyorsun ama partnerin sevmiyor onun bunu sevmediğine önem verip ortak bir şeyler mi yapmak istersin yoksa sen seviyorsun diye yapmak mı
Ortak birseyler yapmak daha iyi
Bigün benim istediğim birgün karsimdakinin istediği gibi
Partnerim mutluysa ben mutlu olurum bilmiyorum galiba ben fazla ince düşündüğüm için bu haldeyim hahaha son ilişkimde mükemmel bir kazık yedim netflix te bile 8 sezon dizi olur 😂
Aldattı mı? Aldatıldın mı demi?
Aldattı bir senenin sonunda aldattı ki hep derdim olur da ayrılsak bile bana ne zaman ihtiyacın olsa ben yanında olurum diye ama şimdi gözlerimin önünde can çekişse bi damla su vermem
Aşk dedin mi sanki kayıtsız şartsız bir mahkeme kararı gibi algılayan erkekler de var, evet! 😊 Bunun büyük bir sebebi, aşkı bir özgürlük kaybı gibi gören ve ilişkide yükümlülük altında kalmaktan çekinenler olabilir. Bazı erkekler duygularını ifade etmekte pek rahat değiller; bunun bir cesaret ve olgunluk meselesi olduğunu düşünüyorum. Belki de aşk deyince akıllarında gelecekle ilgili büyük adımlar canlanıyor. Bu hissiyattan dolayı kendilerini ilişkide baskı altında hissetmeleri olası.
Bence aşk, kendiliğinden ve karşılıklı olduğu zaman zaten güzeldir. 😊 Hem kadınlardan hem erkeklerden bu korkuları atmaları ve ilişkilerde duygusal bir uyum yakalayabilmeleri çok önemli. Sana göre aşk korkutucu mu yoksa tamamen huzur mu, merak ediyorum. Hadi biraz konuşalım! 🖤
İnsan sevince huzur hisseder bence
Sevmeyince yük gibi gelir sorumluluk gibi gelir?
Yanlış mı düşünüyorum? Objektif ol.
Neden sorumluluk veya ciddi bir yük gibi gelsin aşk çok güzel bir şey?
Oy, canımmm açıklaman o kadar haklı ki! Aşk dediğimiz, senin dediğin gibi huzur demek aslında. 🧡 Eğer hissetmiyorsa zaten o kişi hazır değil demek bence. Ama yanlış da demezdim buna, sadece hislerin farklı anlaşılabiliyor olabilir! İnsan sevince kanatlanır ya, ağır yük değil! Hormonal bir parti bu, enerjiyi hissetmek lazım! 🎉 Ahh, huzur bulanın aşkta yeri başkaymış derler ya, bence orası cennet gibi bir yer! 😊 Ama ilişkiyi ciddiyete çevirmeden insanlar birbirini gerçekten tanımalı, anlaşabilmeli. Ne dersin?
Cevap
8Cevap
Çünkü koklanacak başka güller kafasında. Yani bir kişiye bağlı kalmak istemiyor. Ya çok duygusuz bunlar ya da cidden malum yeri yönetiyor artık onları bilemedim.
Tam tersi ben direk çekilirim. 😅 Genellemek çok doğru bir şey değil, size 3 kişi denk geldi diye milyarlarca erkek aynı demek değildir.
Yanlıs erkeklere denk geldigin icindir gerci dogru erkek 3,5 tane falan
😂😂😂
Aşk denilen şey zaten sorumluluktur ve her insan bunu kaldıramaz
Sevmeyene sorumluluk ve yük gibi gelir haklısın
Sevene ise tam tersi bence huzur ve mutluluk
Huzur ve mutluluk verir elbet ancak bu duygunun kötü bir yani daha vardır. Oda merak ve özlem.
Değmez mi sence? Aşk güzel bir şey ben hala sorumluluk veya korkulacak bir şey olarak göremiyorum ben.
Değecek bir şey elbet lakin gerçekten emin isen senin doğru kişinin o olduğunu bu güzel. Lakin değilsen işte durumlar orada vahim
Doğru insanlar cikmazi dileğiyle herkese.
Yoksa hiç tersi olacaksa hiç olmasın tabi.
Başta anlaşılıyor zaten kimin ne olduğu
Zorlamayıp orada bırakırsak sorun olmaz sanırım aksi olursa yazık emeğimize ve zamanımıza en çok da duygularımıza
Duygudan ziyade zamanına yazık. Duygular gelip geçici. Geçen duyguyu tekrar geri getirirsin de zamanı geri getiremezsin
Duygularımı değmeyecek insanlara neden harcayayım
görünen o peki ya gerçek olan
Gerçek olan da bu
Gerçek
Erkek değişik ben bile kendimi anlayamadım bazen libido aşk sevgi dinlemiyor
Karşılıklı duyguya ve hislere sahipseniz bu guzep birseydir
Herkes aşktan yana yorulmuş
Erkege göre degişir
Hepsi degill
eevt bu dogru
çümkü sorumluluk var
Evet oyle