Böyle yapan erkek unutur mu?

aslında çok güzel dolu dolu 3 yıllık bir ilişki idi. ikimizde aşırı fedakarlıklar yaptık en zor ve en iyi anlarda yanyanaydık. sevgilimde oldukça sadık efendi olgun bır ınsandı. baba rolü üstlenen biriydi genç yaşında çalışıp para kazandı parası varkende yokkende ben vardım yanında. yeri geldi hastane köşelerinde, yeri geldi parkta piknik, yeri geldi hastayken çorba, ailesini geçtim tüm yakınlarına beni el üstünde tutan bir adamdı. sürekli ailene söyle niyetimizi derdi. ikimizde sadıktık birbirimizi hem çok sever hem arzulardık her anlamda aşırı iyiydik tek sorun ufak problemleri ben bazen çok büyütürdüm başının etini yerdim ama yanyana gelince yumuşardık sürekli alttan alırdı açıklama yapardı ama bıktırıdm. son zamanlarda ikimizin hayatında da bazı bunalımlar oldu ikimizde de üst üst geldi. sevgilim biraz daha bunalımdaydı beni özel günümde yalnız hissettirdi daha sonrasında gönül almadı ve ayrıldı ayrılırken bile sevdiğini söyledi ama ayrılır ayrılmaz bir sürü kız ekledi etti. 2 ay oldu.. unuttugunu sanmıyorum onda gerçekten iz bırakan bir insandım. boşluğumu doldurmaya calısıyor ama sanmıyorum. kendimden çok verdim o yüzden beni galiba cepte gördü bilmiyom. insan üzülüyor o kadar emek verdik gelecek hayali kurduk ama onun böyle kardeşim hareketlerini görmek daha cok uzdu. böyle erkek unutur mu sevse de bitirir mi? çünkü ilişkimiz cidden 2. şansı hakediyordu. belki anlık karardır dedım ama 2 ay oldu :(

Böyle yapan erkek unutur mu?