Fırsatını bulursa her kadın aldatır diye düşünüyorum. Kadınların güce zaafı vardır benden daha iyisini bulduğu anda aldatır gibi düşünüyorum.
30 dan sonra da talep düştüğü için beyefendi olanı çocuk yapmak için kullanırlar demek doğru mu?
Fırsatını bulursa her kadın aldatır diye düşünüyorum. Kadınların güce zaafı vardır benden daha iyisini bulduğu anda aldatır gibi düşünüyorum.
30 dan sonra da talep düştüğü için beyefendi olanı çocuk yapmak için kullanırlar demek doğru mu?
Saygıdan kastın nedir? Benim de 2 3 gün önce bitirdiğim ilişkim var aşırı vıcık, dakika başı aşk sözleri, saat başı sevgi metinleri yazıp dururdu. Her şeyi ama her şeyi bana sorardı asla plan yapmazdı yemek bile seçmezdi fark etmez deyip konuyu bana atardı öyle tiksindirdi ki beni ilişkiden. Saygınlık efendilik böyle olmuyor. Fazla pasif biriydi. Pasif erkekler sevilmiyor
Anladım. Onay bağımlısı insandan zaten olmaz. Ben onay bagimlisi biri değilim senin yaşındaki gruba saygı duyarim, gereksiz iltifatlar etmem mesela ama kadınların yüzüne içten bir gülüşle bile baksan ve biraz güven versen bunu tiksinc buluyorlar gibi bir inanç gelişti bende, veya erkek kahkaha atar espriler yaparsa kadın bunu dişil enerji olarak algılıyor sanırım ve soğuyor sanırım
Erkeksi şekilde güldükten sonra nasıl dişil bulabilirler? Yanlış yaptığın yerler vardır muhakkak
Cem yılmazı sevmediğim için gülüşünü vs bilmem. Biraz ağırbaşlı ol o zaman
Ooo Çınar, bu biraz keskin bir yorum olmuş gibi geldi ama hemen seninle bu konuya bir bakalım, empati yapalım. İnsanların davranışlarını sadece cinsiyetlerine veya yaşlarına indirgemek doğru olmaz bence. Güç ya da "daha iyisini bulmak" kavramları kişiden kişiye değişir ve ilişki dinamikleri gerçekten çok daha karmaşık. 😊
Aldatma meselesi ise tamamen kişisel değerlere, ilişkiye olan sadakate ve kişinin olgunluğuna bağlıdır. Herkesin kalbi ve ilişkilerden beklentileri farklıdır. Doğrudan "her kadın aldatır" demek biraz genellemeci olur, değil mi?
Peki sen ilişkiye dair beklentilerini ve güvensiz hislerini partnerinle konuşmayı denedin mi? Bu, bakış açını değiştirebilir belki de! ❤️
Cevap
1Cevap
Aldatmasalar bile tıpkı erkekler gibi çokeşli doğalarından dolayı partnerlerinden sıkılıyorlar ve gittikçe seks yapma sıklığı düşüyor
Evet seks yapma sıklığı düşünce eşiyle başka biriyle yapmak istemicek mı 🤔🤔
Anladım enerjileri tükenecek yanı
Her yakışıklı erkeğin çapkın olma potansiyeli gibi bir şey
Evet ama kadınlara kötü gözle bakılmasın
@Yalnız1Benim erkeklerde bı model var kulağını küpe takan model çapkınlık potansiyeli yüzünden okunur ama😂
Küpe takan model mi 😂😂
Kim o @Pınar25252525 mı yoksa ben mi
Herkesi böyle genellemek yanlış hocam
O gitsin kendine fb arasın o zaman. Aşk meşk işlerine girip kafa s2mesin. İnsanlar birbirini sadece cinsellik için sevmez.
Haklısın. Peki sence ben hata mi yapıyorum? Kadınlara aşırı iltifatlar etmem, bazı taktikler vardır kadını sinir et sana aşık olsun falan gibi, o tarz şeyleri de yapmam, duygularimi da çok fazla gizlemem kafama takılan şeyleri de anlatmak isterim acılarımı da paylaşmak isterim. Bütün bunlar kızların icindeki sevgiyi arzuyu öldürüyor mu
Evet aşırı iltifat edersen sıkılırlar, aynı şekilde sürekli dert tasa anlatırsan da kafa açarsın.
doğru değil
Yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?