Ben Nasıl Bir Sevgiliyim?

Güzel alımlı, güler yüzlü bir kizim. Espriliyim. Arkadaslarimin annesi hep hayran olur bana kendimi ovmek icin yazmadim bunlari, benden daha iyisini bulabilir mi diye, sonucta bir erkek ne ister burada bunu bilrn cok insan var. Ayni zamanda Hukuk öğrencisiyim. 5 aylık bir iliskim var o benden büyük. Ben ona hep yemekler yapıyorum bayilarak yiyor nöbet öncesi kahvaltı yapmadan gidiyo diyo sigara börekleri yapiyorum ona verip okuluma gidiyorum. Nobetten çıkınca bir seyler yapiyorum bazen. Beraber guzel vakit geciriyoruz hayatimda kimseye vermedigim degeri yapmadığım şeyleri yaptim. Ona haber etmeden bir yere gitmiyorum arkadaslarimla cok sık görüşmüyorum, erkekler uzak dursun diye sözlüym diyr geziyorum ortada.. O ne dese sen bilirsin hayatım diyorum huzursuzlugu sevmiyorum hep gulelim diye uğraşıyorum. Amaaaaa engel olamadigim tek şey triplerim, kiskancligim. Cok yakışıklı benim gözümde. . Etiketi var kizlar hep eetrafında oluyo hastaneye gelecek olan onu arıyo cok sinir oluyorum. Acaba daha iyisini bulabilir mi diyorum hep kendi kendime. Ben nasıl bir sevgiliyim ki?
Ben Nasıl Bir Sevgiliyim?