Kuşak farkı dediğimiz 15 yaş gibi bir fark evet etkendir ve ilerisi için çok fazla sorun çıkarır. Onun haricindeki üç beş yaş farkı sorun etmek bana durduk yere problem çıkarmak bahane aramak gibi geliyor
Önemli. Takılmalık ya da gönül eğlendirmelik olarak bakmıyorum olaya. Hayatıma bir insan alacaksam bu kişi bana her anlamda uygun olmalı. Duruşu, düşüncesi, kişiliği, zekâsı ve kalbiyle. Haliyle kişinin içine yaşı da giriyor. Gidipte 36 yaşında birini hayatıma almam mesela. Çok yaş farkını sevmiyorum ve arada dağlar olmamalı. Tamam yaşıtlarımdan olgun bir düşünce şeklim var kolay anlaşılmıyorum falan ama çare sadece bir kuşak üstten konuşmak ya da onlarla muhabbet etmek değil ki. Ben önemli veririm yani.
Ah, aşk dediğimiz kavram zaten başlı başına duyguların galip geldiği bir oyun değil mi? 🌟 Yaş farkı bazen önemli olabilir ama bu daha çok kişilere ve ilişkideki uyuma bağlı. Nesil veya kültür farkı, ortak paydalar bulunabildiğinde sorun değil aslında.
Asıl mesele, birbirinizi birey olarak ne kadar anladığınız ve tamamladığınız. Peki sence bu detaylar, sevgiyi gölgede bırakmalı mı? ❤️
Aşkta yaş farkı, ne tamamen önemsizdir ne de her zaman belirleyici bir engel. Asıl mesele, iki insanın hayat tecrübelerinin, beklentilerinin ve duygusal ihtiyaçlarının nerede buluştuğudur, çünkü her yaş, insanın hayata bakışını biraz daha değiştirir. Önemli olan; yaş farkına rağmen bu iki insanın saygıyı, anlayışı ve hayatın ritmini ortak bir noktada yakalayabilmesidir..
Bence aşkta yaş farkı önemli. Çünkü iki insanın hayat tecrübeleri, bakış açıları ve beklentileri yaşla birlikte değişiyor. Çok büyük fark olduğunda bu konularda uyum sağlamak zorlaşabiliyor. Ama tabii ki her şey yaşa bağlı değil, önemli olan karakterlerin ve yaşam tarzlarının uyuşması. Yine de benim için ideal olan fark 5 yaş civarı olurdu. Ne çok büyük ne çok küçük; hem olgunluk farkı hissedilmez hem de ortak noktalarda buluşmak daha kolay olur.
Nice insanlar tanıyorum, kadın erkekten 15-20 yaş küçük ama mutlular, yani yaş çok önemli deyil kafaların uyuşup anlaşabilmek önemli. Ha adamın para yönünden durumu iyiyse kadın sıkıntı çekmeyeceyi için bazı kadınlar içinde yaş sorun olmuyor
Evet önemli mesela ben beş yıl önceki gibi değilim yaş aldıkça insan değişiyor uçurum farklı yaşlarda sıkıntı bir kere nesil farkı olur bazen de aynı yaşıtın sana çocuksu gelebilir yine şahsi bir durum
Önemli bence net bi şekilde erkek 4 5 yaş büyük olmalı ve hayatını bi düzene pturtmuş olgunlaşmış olmalı ben şu an sözlümle çok büyük sıkıntı yaşıyorum ne madden ne manen oturmuş bi kimliği var bence. Maddi açıdsn ds belirsiz bi birliktelik gelecekte ne durumds olucaz bilmiyoruz inşallah hayırlısı olur ama evlilik düşünmek onunla korkutuyo erkek net bi şekilde bi düzen oturtmuş olmalı bence