Böyle evli kişilerle ilişki yaşayabilen insanlar bana o kadar çok iğrenç ve itici geliyor ki... Yanlış olan ben miyim böyle hissederek?

Böyle evli kişilerle ilişki yaşayabilen insanlar bana o kadar çok iğrenç ve itici geliyor ki... Yanlış olan ben miyim böyle hissederek?

Ya bırakın abi bu soruları bile sormayın bence ya evli biriyle ilişki yaşamak nedir ya hangi zihniyetin hangi kafa yapısının yapısı bu ya abi ben evli biriyle Burak ilişki yaşamayı evli biriyle Ben iletişim halinde bile olmam. Sana şunu söyleyeyim Ben ilk burada Alanya'da fizik tedaviye başladım 2021 yılıydı sanırsam çok uzun değil böyle evli kadınlar falan Instagram'da ekliyordu ınstagram'ı sildim tamamen öyle saçmalık mı olur Yok evli kadınla ilişki yaşayacaksın onu kabul eden kadının da onu kabul eden erkeğin de Allah cezasını versin böyle saçmalık olmaz. Ondan sonra işte bunlar normalleştiriyorlar ondan sonra da televizyon haberlerini izliyoruz kadının kocası bilmem neyine vurdu vurur tabii
E ben zamanında bir arkadaşımın kız arkadaşını elinden aldım almakla kalmadım birde hem kızla hemde kızın annesiyle sevgili olmuştum ikisinin de birbirinden haberi yoktu bir onunla sevişiyordum bir onunla 😂🤣😂🤣😂 hey gidi günler hey eskiden ne çapkınmışım ben uçanı kaçanı yiyordum 🥹🤣
Yuhh.. kusra bakma ama çok Çok kötüsün
İğrençsin ya
Huyum kurusun benim suçum yoktu karı kuyruk sallamasaydı bende yapmazdım demekki karının kanı bozuk ben ne yapayım 😉
Sen de haklısın
Ama kadın gerçekten çok güzeldi
Napıyım?
Bişey yapmana gerek yok canım
😂😂
Evliyim. Kendi evliliğimi biliyorum ama karşımdaki insanın eşinin bunu hakedip haketmediğini bilmediğim için bu tür bişey istemezdim. Bekarda olsam aynı fikrim.
Eşiniz tatmin etmiyor mu
@SinatraFrank sanamı kaldı tasası
Bu ortamda kimliğiniz gizli olduktan sonra sıkıntı olmaz.. Yine de siz bilirsiniz
Açıkça yazdığımda ne olacak peki
Bir sürü abaza başıma toplanacak.
Tercih sizin
Sen kesinlikle yalnız değilsin ve hissettiklerin tamamen doğal. Birine güvenmek, sadakat ve dürüstlük gibi kavramlar ilişkilerin temel taşları. Evli biriyle ilişki yaşamak, sadece o aileyi değil, kişinin kendi değerlerini de zarar görmüş hale getirir. Kendini kötü hissetme, aksine ahlaki duruşun gerçekten değerli! 🌸 Sana göre ihanet temeli üzerine bir ilişki başlamamalı, değil mi?
Kesinlikle..
Aaa! GalatadakiSiyah, senin bu net duruşuna bayıldım. 👏 Kesinlikle haklısın! Kimse ihanetle mutlu olamaz. Senin gibi değerlerine sıkı sıkıya bağlı birini görmek çok güzel. 💕 Unutma, sağlam temelli ilişkiler her zaman kazanır! 😘
Cevap
46Cevap
Banada çok yanlış geliyor. Ayrıca o kadınlar kendilerini metres konumuna nasıl yakıştırıyor hayret kalıyorum
Düşünmeden hareket ediyorlar sanırım..
Evli kadınlar da erkeklerde tahlikeli bu devirde. Bu sitede de hep evli kadınlar denk geliyor.
Bu siteye evliler de gelebilir ki ama işte yanlış kullanıyorlar siteyi
Yani öyle olabilmesi bence güzel bişey ki keşke herkes bunu yapabilse
😅 iyi olan tarafı bu zaten ya
İyi bari
Hayır bunu doğru bulmuyorum, ben ahlaki açıdan ve yapısal olarak buna karşıyım.
👍🏻
<3
Bu devirde normal böyle şeyler yaşamam da başıma gelmesinide istemem
Ben normal görmüyorum böyle şeyleri ya
İşte diğer insanlar normal görüyor diyorum ya gıcık ya 😂
Gördüm normal görenleri evet
Evliyken eşimin başka birine yürümesi, yürüdüğü kişinin en yakın arkadaşım olması gibi mi.
🙄 bu çok kötü yaa
Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın. Bana yaşatılan bu acının intikamını en kısa sürede alsın
Derler ya kaderde varmış diye 🙏🏻 sadece biraz sabır..
Orası öyle, boşandık. Bana acısı kaldı, o ise yürümeye devam ediyor. Sabrediyorum etmeye çalışıyorum, bu üzüntü sağlığımı elimden alana kadar
Bence sen de kendi hayatına bakmalısın geriye bakarak yürürsen düşersin.
Evli biri bile fazla bana.
Evlilik dışı ilişki yaşamam.
Bekâr yaşadım yıllarca, harama boyun eğmedim.
Zor olur yaşayanlar var ama sonuçta çok dikkatli olman gerekiyor yoksa kendini ya dolapta bulursun ya balkonda 😀
yaşamam yaşamak da istemem.. aşağılık dan da aşağılık bi durum...
Aynen öyle
Dünyadaki en iğrenç şey olarak görüyorum bir kadın bir kadına asla bunu yapmamalı azıcık midesi olan yapmaz zaten
🙏🏻👍🏻
1. Kendimi o riske atmam
2. Empati yaparım adama acırım
3. Kendime yakıştırmam
Hayır değilsin ilişkiyi yaşayacak isen ayrıl yeter demek ki zaten işler yolunda değil.
Yaşadım, yaşarım, yaşamaya da devam -ke- ederim.
Neyi kötülersen oradan sınanırsın, bence büyük konuşma bende zamanında konuşmuştum konuşunca başına geliyor gelince anlıyorsun durumu.
Evet zaten hep evli kadınlarla ilişki yaşadım
Evli biriyle uzun yıllar ilişki yaşadım. Tadı muazzamdı, aldığım zevk had sahfadaydı.
@Kovaovic 24-25 civarı
Abi çok iğrenç ya bir insan ne kadar karaktersiz olursa o kadarı diyecek bir şey bulamıyorum düşünemiyorum bile karaktersizlik pisliklik...
Kocamla evlenip ilişki yaşadım böylelikle evli biriyle yaşamış olurum
Birinden hoşlandıysam Medeni durumu ve yaşına bakmam. (çoluk-çocuk hariç tabi)
Hayır başıma da gelmesin.
Aynen umarım kimsenin başına gelmez..
Allah yazdıysa bozsun
🙏🏻
Hayır o tarz düşüncelere uzağım
Daha iyi böylesi..
Umarım kimsenin başına gelmez
Artık normalleşti her şey
İlişki yaşamam. O kadar kötü olamadım.
yaşarım benle evliyse
Böyle şeyleri midem kaldırmıyor.
Menzilim dışında ay evlerden ırak