Benim akıla ihtiyacım var sizce ne yapmalıyım?

Geçen sene kız arkadaşım 4lü date ayarladı ben çocukla iyi anlaştık ama onlar düşman oldu devam etmediler. Gel zaman git zaman biz 5 ay fb olarak devam ettik ciddi ilişki ayağı çekiyordu ama biliyordum tamam dersem mahvolacaktı ilişki. Son 9 aydır görüşmüyoruz yanındaki arkadaşı ile denk geliyorduk zaten yakınlar baya beni eve bırakırken oda geliyorduvs vs. Ben 9 ay sonra arkadaşı ile mekanda karşılaştım o gün sohbet ettik dertleştik onlarda uzun zamandır görüşmüyorlarmış benimki takılmaya düşmüş yine… bizim aramızda elektrik oldu bana onun yerinde olsaydım seni asla bırakmazdım ilk gün ona eğer ciddi değilsen kızı bırak öyle biri değil bence demiş yemlemiş bizde rahat olunca hayır devam edeceğiz diye kızmış ona. şu an düzenli konuşuyoruz görüşüyoruz ve çok atılgan planlar yapıyor kahvaltı sinema dokunup etmedi de sarıldu öptü anlayacağınız temkinli gidiyor artık düzenli hayatı var ve adam gibi ilişki istiyorum işim sevgilim evim olsun yeter diyor. İkimizde diğer arkadaşlarımızla görüşmüyoruz bana biz ilerlersek telefon numaramı bile değiştirim onunla da asla selamlaşmam seni zor duruma sokmam dedi bir yanım eğlen dertleş vakit geçir ne olucak diyor bir yanım da napıyorsun sen diyor. Meğer beni ilk gördüğü andan beri aklındaymışım. O günki kombinim neler anlattığım herşeyi hatırlıyor. Bir kere 3 müz buluştuk erkek arkadaşım ben arkadaşı yanlışlıkla ona yok hayatım demiştim ve erkek arkadaşım çok kızdı çok tepki verdi bana meğer onun bana ilgisini anlamış ve araları bozukmuş
Benim akıla ihtiyacım var sizce ne yapmalıyım?