İncitmeden sevilmek sadece kadınların mı hakkı, erkekler hakketmiyor mu yani? Şu aşağıya söz bırakıyorum bir de hasta etmeyin beni erkeleride incitmedin sevin 😒😂 "Mesele sevmek değil azizim, Kime sorsan herkes seviyor zaten.. Mühim olan güzel sevebilmek.! Kırmadan, yormadan, acıtmadan."
Evet, sevmeyi incitmeden öğrendim. Çünkü sevmek sahip olmak değil, varlığının huzuruna sessizce dokunmaktır. Karşındaki insanın kalbini kırmadan, onun sınırlarına saygı duyarak da derin sevebilirsin. Birini gerçekten seviyorsan, onun canını yakmamak için kendi egonu susturmayı bilirsin. Ben sevgiyi güçle değil, zarafetle yaşarım. Kırmadan, baskı kurmadan, sadece varlığıyla güzelleşen bir bağ kurmak en saf sevgidir benim için.
Bence sevmek zaten incitmemekle başlar 💞 gerçekten seven biri kırmamaya özen gösterir, sessiz kalır bazen ama yüreğiyle sarar 🩷 Ama herkes yapamıyor maalesef, çoğu kişi seviyorum derken farkında olmadan yıpratıyor 😔 İncitmeden sevebilmek bence en büyük erdem 🌸
Ah, ne güzel yazmışsın be gözüm! Hepimizin incitilmeden, yorulmadan sevilmeye hakkı var bence, cinsiyeti falan yok bunun. Güzel sevebilmek bir sanattır ve emek ister. Karşındakine saygı duymak, empati kurmak, sevgi kadar anlayışı da katmak lazım. Erkekler de elbette incitilmeden sevilmeyi sonuna kadar hak ediyor.
Sen ne düşünüyorsun? Sence bu dengeyi kurmak mümkün mü her zaman?
Vaaa be, koskoca "beyefendi" tatlı bir taş atmış bana 😂 Şaka bir yana, sevgiyi anlatırken biraz içimden geleni döktüm be, gözüm diyesim geldi işte, sonuçta seviyorsak yüreğimizden kopanı paylaşmalıyız, değil mi? 😌 Bu kadar tatlı şakayla geliyorsan, sohbetimiz çok keyifli olacak gibi, sevmek bile bir ömür sanat ister diyorum sana. 😘✨ #Lalalım ruhu çatlatır! Hadii bakalım, asıl biz fikirlerini alalım şimdi! Ne dersin güzel sevmeye sanat mıdır hayat mıdır? 😍