Sevgili konusunda seçici misiniz?Yoksa nefes alması yeterli mi?
Nasıl erkekler/kızlar sizinle sevgili olabilir?
Nasıl erkekler/kızlar sizinle sevgili olabilir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eş olarak yorumlarsam bu soruyu: İnançlı, kendini beğenmemiş (mütevazi), gönlüne hoş gelecek bir insan. Sevgilide bir eş arayışıysa bu kriterleri sağlayabiliyor mu diyece görüştüğün kızlar aynı yani kriterler.
Anlayış , sadakat , sevgi
benim sevgilim olucak kişi doğal olmalı..yani kafasına göre rahat yaşayan kişiyle sevgili olurum...seçiciyimdir...kasıntı..trip ciddi görünmeye çalışan bir sevgilim olmaz benim.
Seçiciyim.
Yanımda somurtup duran birisi ile asla devam edemem , eğlenmeyi bilmeli , boş konuşmamalı , azıcık kıskanç olmalı , her şeyi iki kişilik düşünmeli.
Cevap
14Cevap
sevgili konusunda hiç seçici değilim
ama 1 aydan uzun sürmesi yönünden acaip seçiciyim
zaten ben seçici olmasam onlar kaçar, malum seri katil ruhluyam
Beni anlayan biri olsun, azcık da bakımlı olsun. Beni kalbiyle sevsin o bana yeter :) sevgili dediGim kız herşeyden önce beni anlayan kara günlerimin dosru sırdaşım olmalı, gerisi fazla mühim değil.
bana saygı göstermeli, en az benim ona gösterdiğim kadar, diğerlerini bu saygı kendiliğinden oluşturuyor zaten
walla hergün pazardan aldığım birşey değil. Ben seçmem o bana gelir ben ona giderim. Çünkü iyi anlaşıyorsam seçmeme gerek kalmaz.
atıl kurt modundayım,azıcık pır pır-küt küt tarzı bi şey hissedeyim hemen siperlere konuşlanırım
sohbet edecek ,monoton olmayacak salakça espirileri olmayacak her espiriye gülmeyecek mölüm mölüm suratıma bakmıycak 1,70 altında boyu olmayacak olmayacak işi arabası ve evi olacak 90-60-90 olmasa bile o ölçülere civarında olacak :)
ben çok seçiciyimdir mesela benim çıkacağım kız kesinlikle sarışın olmamalı,ve ondan en ufak bir ter kokusu alsam ondan soğumama neden olur
Nefes, beyin ve fizik üçlüsünü orantılı olarak kullanan kızlar ilk tercihimdir.
valla boşluk döneminde pek seçtiğim söylenemez.artık sanırım kimse sevgilim olamaz.babam bulsun tamam budur desin evleneceğim.nasip tabi.
Denizden yıldız cıkarıyorsa gerisi hiç önemli degil
nefes alsınlar yeter...Ama genellikle model olucak kadar güzel kızlarla çıkarım...
Seçiciyimdir, aradığım bazı kriterler var.
seçici ne demek testlere tabi tutuyorum
bu sorulardan sıkıldık artık
nefes alsın yeter:)
zeki olması kriter
Tabii ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar