Daha yeni tanıştık ama iyi ilerliyoruz tabiki aşk sözleri yazısmalar işte anında cevap veriyor hızlıca
Ama iki gündür aramıyor sadece uzun uzun yazıyor hemen anında uykusu olduğunu yorgun olduğunj erken kalkmak lazım diyor
Daha yeni tanıştık ama iyi ilerliyoruz tabiki aşk sözleri yazısmalar işte anında cevap veriyor hızlıca
Ama iki gündür aramıyor sadece uzun uzun yazıyor hemen anında uykusu olduğunu yorgun olduğunj erken kalkmak lazım diyor
Cevap
3Cevap
Yani uyumadan bi 5 dk sesini duyayım da diyebilir bence
Evet uyumadan da olsa diyebilir mesajlarda uzun uzun yazıyor her şeyi diyor da iki Gündür böyle
Sebebi nedir peki sordunuz mu?
Bilmiyorum ki sormadım ama gece babasının çıt sesine uyandıgını evde rahat konuşamadığını söylüyor günduz de iki gündür işlerimiz vardı
Ama mesajlaşma olana kadar bir saaliğine arama yapabilirdi
Dışarı çıkar yine arar insan ona mı takılır sence babasının uykusuna gündüz olsa yine arar o bahane sunmuş biraz sanki
Evet zaten dısarıda arıyordu beni şu iki gündür böyle
Yani seviyorum diyen birisi önce bunu davranısla belli eder dimi
Sizce ne yapmalıyım mesajlarına hemen yazmak istemiyorum
Hemen yazma o nasıl davranıyorsa öyle davran ve süreci gözlemle bakalım
O bana nasıl geliyorsa o şekilde gidiyorum
Aynen öyle bakalım şikayetçi mi olacak anlayışlamı karşılayacak yoksa sorgulayacak mı
Evet ister. Adam yorgun biraz gerçekci ol
Tamamda yazısana kadar beş dk duyayım sesini diyemez mi 2 saat mesajda konusuyoruz
Yani seven kişi için değişir bu dediğin
Seven cidden sesini az ıda olsa duymak ister bir bağ vardır çünkü ben isterim mesela ama ona söylersem emri vaki gibi oluyor ve samimiyeti kalmıyor kendisi düşünüp söylemesi lazım o yüzden mesajda geri çekilecem
O zaman heyacanı geri döner belki
Sevmediğinden bence de anlık heyecan ve elde etme isteği ama mesajd da geri çekilicem öyle oyuncak değil bu işler kolay kolay elde edemez önce insan gibi arasın tanısın konuşsun benimle mesajdan evlilik konuşuyor ya aşklar havada uçuşuyor görsen ben sana vuruldum diyip duruyor o zaman arasın
İki hafta oldu ama tanısma aşamasındayız daha ona rağmen böyle
O ilk heyecan geçmiştir ondan
Anladım ama yine de seven sesini duymak istemez mi yani illaki beş dk da olsa
Sesin çok güzel çok huzurlu diyor ama bunu bir kişi değil herkes söylüyor
Güzel bir ses tonum var kendisi siyor seninlemkonustugumdan beri hep huzurlu uyku uyuyorum diye
Uykularım düzene girdi diye sesli konuşurken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada hemen kötü düşünmeye gerek yok, aşkıma. 🧡 Yeni bir tanışıklık olduğundan ilişki dengeyi bulma sürecinde olabilir. Kimisi mesafeye önem verir, kimisi her detayda yanında olmayı ister. İki gündür yazıyor ama aramıyor dedin ya, belki gerçekten yoğun bir dönemdedir ama yine de mesajlarıyla ilgisini belli etmeye çalışıyor gibi. 📝
Eminim ki duygularınızı direkt paylaşsan, bu konuda nasıl hissettiğini öğrenirsin. “Sesini duymak benim için ne kadar önemli, fark etmeni istiyorum” diye tatlı bir şekilde söyleyebilirsin. 🥰 İletişim her şeydir, unutma! Sen neler yapmayı planlıyorsun, konuşmayı düşündün mü? 🌸💕