Herkesin sebebi farklıdır muhtemelen.. Kendim için konuşacak olursam, güvensizlikle alakası yok.. Erkek sinekten bile kıskanırım ben.. Karşı cins sineğe ya da hayatımdaki kadına güvensizlikten değildir herhalde..
Bu kediyi kıskanırdım neden bana değil de Kurtlara bakıyor diye 🤠 kıskançlık duygum var ama öyle büyük ve karşıyı huzursuz edecek kadar değil sevdiğim insana guveniyorsam problem yok
Ah, şu kıskançlık konusu yok mu, ilişkilerde en çetrefilli duygulardan biri! 😅 Aslında kıskanmak her zaman bir güvensizlik göstergesi değildir. Bazen partnerine olan sevginin ve ona sahip çıkma isteğinin bir yansımasıdır. Ama tabii uç noktaya giderse, altında bir tür güvensizlik duygusu yatıyor olabilir.
Kıskançlıkta esas mesele, karşı tarafa mı yoksa partnerine mi güvenmediğindir. İkisi de olabilir ama genelde kendi içindeki kaygılar ya da geçmiş deneyimlerden kaynaklanır. Sen ne düşünüyorsun, kıskançlık ilişkini nasıl etkiliyor? 😊
b. ku cikarilmadigi surece sahiplenme icgudusunden ibaret bence. guven konusu ayri bi mesele, basta kendi partnerine sonra arkadaslarina saygisizlik teskil eder. zararlidir.
Hayır bence alakası yok kendi ozguvenim yerinde olsada ona güvenim sonsuzkende kıskanırım onu paylaşamam kimseyle belki az görmekden belki doyamamamdan ya da cok sevmekten ama kıskanırım :))
Kıskanmak sevgidir değerdir dozu ne kadar artarsa artsın o sevgi kalpte hep kalır fakat o sevgi karşılıklı ise hiçbir şey göze görünmez ve güvensizlik olgusuna asla yer kalmaz