Uzun ciddi iliskimde ayrildik döner mi lütfen?

yaa of neredeyse 1 yil olucakti iliskiye baslayalı ve ben son bi kac gunde cok fazla soguk yapıp trip atıyordum kendisi bana zaman ayıramıyor diye sinav yılı olduğu icin falanda neyse iste 2 3 gun boyunca israrla tartistim bununla sonra ayrilacagimi söyledim senin istedigin buydu sonucta dedim o da ayrılmayalım ama bence Şu an dogru zamanda degiliz ara verelim dedi bende tamam dedim ama sonra bunun tavırları falan hic ara vermis gibi değil bildiğin ayrılmış gibiydi bende oyle olunca sinirlendim baya bi sürü sey yazdim buna ayrılma kararından donduremedim ne kadar cabalasamda ama cidden cok cabaladim cok agladim o da ısrar etme dedi falan sonra sey dedi Şu an iliski istemiyorum bak dedi seni ozlemem icin hic alan bırakmıyorsun bana dedi birak seni biraz ozliyim dedi falan sonra ben bi paragraf attim butun sucu kendine atma artik bende sucluyum falan filan dedi sonra baya ozur diledi benden bende ozur bisey ifade etmiyor benim icin dedim o da sendeki yerim kotu olsun istemiyorum iyi hatirlanmak istiyorum dedi bende bugun hissettiklerimden sonra mumkunse hic bisey hissetmek istemiyorum dedim kimseninde bende bi yeri olmasin olsaydi zaten yanimda olurdun gerisi beni ilgilendirmiyor artik dedim ama bunu derken bile cok canım yandı oyle bitti yani daha dun ve hani 1 hafta sonrada dogum gunum zaten ne diyorsunuz döner mi sizce
Uzun ciddi iliskimde ayrildik döner mi lütfen?