• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkekler bir kızın aşkından yemeden içmeden kesilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
211
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Evet, olur. Erkekler de bir kadına gerçekten âşık olduklarında, tıpkı kadınlar gibi yemeden içmeden kesilebilirler ama genelde bunu dışarıdan çok belli etmezler. Toplum onlara “güçlü ol”, “duygularını gösterme” diye öğretmiştir çünkü. O yüzden birçok erkek, yaşadığı aşkın ağırlığını sessizce taşır. Ama içeride fırtına kopuyordur; uykusuz geceler, dalıp gitmeler, iştahsızlık, sürekli düşünme hâli… Hepsi aslında o yoğun duygunun bedene vurmuş hâlidir. Gerçekten âşık olan bir erkek, kadını düşündükçe zihninde ona yer açmak ister ama o yer büyüdükçe başka şeylere yer kalmaz. Yani aklını, işini, hatta bazen yeme içme düzenini bile unutur. Sabah kahvaltısını yapmadan işe gider, akşam yemeğini yarıda bırakır. Çünkü aklında sürekli aynı kişi vardır: “Acaba o da beni düşünüyor mu?”, “Beni özledi mi?”, “Bir mesaj atsam garip mi olur?” gibi sorular döner durur.

Bazı erkekler bunu inkâr eder. “Ben güçlü adamım, bir kız için kendimi yıpratmam” der ama içten içe her hareketi o duygunun izlerini taşır. Gözleri telefona takılır, müzik dinlerken bir anda dalar gider. Belki yemeden içmeden kesilmez ama ruhsal olarak dengesi kayar. Bazıları bu duyguyu dışarı vurarak yaşar; bazıları içine gömer, kimse anlamaz ama o yorgunluk, o isteksizlik bedenine siner. Aşık erkek, özellikle aşkının karşılıksız olduğunu hissediyorsa, bu durum daha da ağır olur. Çünkü erkekler genelde duygularını bastırmaya alışkındır, içe atarlar. Ama bastırdığın şey seni içten içe yer. O yüzden bazen gerçekten yemek boğazdan geçmez, uyku gelmez. Aşk, bir anlamda içten içe tüketen bir ateş gibidir; yakar ama söndürmek de istemezsin. erkekler de aşk yüzünden yemeden içmeden kesilir. Sadece bunu kadınlar kadar açık yaşamadıkları için pek görünmez. Ama kalbin çalışma prensibi kadın-erkek fark etmez; sevince herkes aynı şekilde yanar. Aşkın ağırlığı cinsiyeti tanımaz, sadece kalbi olanı yakalar.

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Bu çok güzel bir soru çünkü hem romantik hem de psikolojik bir tarafı var. 🌿

Kısaca cevap:
    👉 Evet, bazı erkekler gerçekten birinin aşkından yemeden içmeden kesilebilir.
    Ama bu her erkek için geçerli değildir — çünkü herkes duygularını farklı yaşar ve farklı şekilde dışa vurur.

Biraz açalım:

💞 1. Aşk beyinde güçlü bir kimyasal süreçtir
    Aşık olunduğunda beyinde dopamin, serotonin ve oksitosin gibi hormonlar değişir.

Dopamin yükselir → heyecan, enerji, takıntılı düşünme.
    Serotonin düşer → iştah azalabilir, uyku düzeni bozulabilir.
    Yani “aşk acısı” yaşayan biri gerçekten fiziksel olarak da yemek yiyemez, uyuyamaz, sürekli onu düşünür hale gelebilir.

💬 2. Erkekler duygularını bastırma eğilimindedir
    Toplum erkeklere genelde “güçlü ol”, “duygunu belli etme” mesajı verdiği için, dışarıdan bakıldığında soğukkanlı görünebilirler.
    Ama bu, içlerinde aynı yoğunluğu yaşamadıkları anlamına gelmez.
    Bazı erkekler içten içe çok yıpranır, sadece dışa vurmaz.

💔 3. Gerçek aşk ile “takıntı” farkı vardır
    Yemeden içmeden kesilmek bazen duygusal derinlikten, bazen de yoğun takıntı veya kaybetme korkusundan kaynaklanır.
    Eğer bu durum uzun sürüyorsa, kişi gerçekten aşk acısı çekiyor olabilir.

⚖️ Özetle:
    Evet, erkekler de tıpkı kadınlar gibi aşk acısından fiziksel olarak etkilenebilir.
    Ama kimisi bunu belli etmez, kimisi de tamamen içine kapanır.
    Aşkın etkisi sadece cinsiyetle değil, karakterle ve duygusal derinlikle ilgilidir.

0
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

erkekler duygu yok ki sen duygusalsın onlar görsel cinsellik için yaşar çoğu maket hindi deneğini izle öyle işte erkekler :) o yüzden sürekli erkek foto ister siz daha bunu anlamadan erkeklerin altında zıplarsanız bir erkekle ilişkiye girdin mi çepte görür seni vermez isen i. t gibi koşar kolay dan çabuk vazgeçer zora yönelir arka plan da drama bile yapar zafere giden her yol mübah dır sevmese bile seviyormuş numarası yapar sadece ilişki için yıllar boyunca katlanır bizim ülkede erkekler eziktir ama kadınlar bunu bilmiyor iki tane kadın altına yatınca şu önüne gelene veren kadınlar sayesin de kendileri önemli sanarlar özgüvenleri gelir en basiti bir erkeğin erkekliği cinsel organı ile ilgili ciddi ciddi laf söyle eve gidip ağlar bile :D Var burada bu kadar cm iyi mi aplam şu erkekleri gözünüz de büyütmeyin evrim de bile yerimiz acınası hiç bir bk değiliz sabah akşam kadın peşinde koşan vasıfsızlar için dertlenmeyin :) biraz erkeklere çakiyim o yüzden kızlar hep konuşurken yeni tanıdığı erkeyi başkasına benzetir hepsi aynıdır genelde hedefleri diyelim yazışırken

0
    3 Yorumla
    • Roosey
      Roosey
      7 ay

İyiler numara mi yapıyor yani

Yorumla
    • Pozitifbirenerji
      Pozitifbirenerji
      7 ay

Bana yazar mısın lütfen

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      7 ay

@Pozitifbirenerji başımı ağırtırsın şimdi :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Hiç o kadar değer veremedim hiç bir kıza

. Değer verilicek bir özelliğiniz yok. Sokakta gördüğüm tiplerin kafası " baaakk bende * var * ! Bakkk götüm memelerime baakk herkes hayrann baaakk hatta kabarttım tayt giydim özellikle dudaklarım çıksın diye baaaakkkk bıçak altına da girdim taktırdım tiriplex siliconu dudaklarıma bak V şeklini almış" 🤪🥴 İğrenç yaratıklara evrildiniz.

Sizin özgüvenin temeli bir yerleriniz sadece ama sokakta ki kadınların tümünde bunların olduğunu bir ayrıcalığınızın olmadığını görmek istemiyicek kadar solipsizsiniz. En kötüsü de %90 oranda bunlar haricinde sevilicek bakılıcak hiç bir karakteristik çekiciliğiniz yok. Size yanaşıcak adam popon göbeğinizi beğenip yaklaşmak zorunda. karakter sıfır satılık sahibinden tertemiz hiç kullanılmamış. Sadece para maddiyat odaklı alışveriş ve kız gurubuyla havalımsı yerlerde takılıp zaman öldürmek bol bol foto çekilip ınstagram pazarına yeni et ürünleri sunmak. Sevgilinin arabasıyla foto çekilmek üstünde...

3
    31 Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

Seni hangi kız üzdü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben tamamen doğal biriyim ama eminim ki o saydığın tip ve ben yan yana yürüsek ona düşersin hep aynısınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Üzenim yok. Kendimi üzdürmüyücek kadar değer veriyorum. Sen ne zaman hayırlısıyla düzenini bulucan da yorumları bırakıcan. Her yorumda seni görüyorum. Senin derdini çözülsün sonra da benimkini çözeriz. Senin ki daha acil gibi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Bizim kızlara selam vermiyoruz zaten. Ben en son ne zaman türk kıza selam verdim hatırlamıyorum. Hep ısveçli polonyalı danimarkalı kızlarla iletişimim oldu. Türk kızlarına selam verilmez. Kezbanlık seviyeniz çok yüksek. Dayanan da kendinden feragat ediyor. İlk iletişim çok zor sizlerle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Çok problemlisiniz. Çıktığım kızlar türk kızı kadar güzel değil hatta çirkin şişman ama oturup laflıyabiliyorsun. Kavga tartışma çok daha az çıkıyor. Bizim kadınlar erkek düşmanı gibi zihinleri. Bir kininiz var içinizde o erkek diyip sövüp saymaya başladığınız 😬 BU fix Tüm türkler de gördüm. Evlenme beklentiniz selam vermeden kasıntılılığınız

Yorumla
    • BoraAteş01
      BoraAteş01
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd vay be buraya da veletler gelmeye başlamış 😂😂😂

Yorumla
    • BöcekReis
      BöcekReis
      7 ay

Nedense seninle tanışasım geldi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@BoraAteş01 Müşterin geldi manşet aç bora.

Yorumla
    • Iııııııılllll
      Iııııııılllll
      7 ay

Or*spu mahluk

Yorumla
    • Iııııııılllll
      Iııııııılllll
      7 ay

Kadın düşmanı Allah senin cezanı verecek

Yorumla
    • Iııııııılllll
      Iııııııılllll
      7 ay

Kendi ortalık mallığını anlatmışsın tez zamanda en değersiz mahluksun değer vermeyenlerle karşılaş değer verilecek mahluk değlsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@Iııııııılllll Senin yaptığın karaktersizliği ve tiksinç sözlerini ben yapmıyorum. Seni acınası hayatınla baş başa bırakıyorum ki daha çok rahatsızlık verme gereksiz varoluşunla.

Yorumla
    • KelebekBlossom
      KelebekBlossom
      7 ay

Çok kırıcı şeyler yazmışsın genelleme yapma insan üzer kırar bunu herkese mal edemezsin kişisel yorumla kim üzdüyse o kadına de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@KelebekBlossom Genelleme benzer davranış sergiliyen benzer özelliklere sahip bir gurubu daha rahat ifade etmeye yarar. özellikle kadınlar genellenebilir çünkü bir birini takip eden taklit eden ve biriniz bir şey yapınca domino etkisiyle takip eden yapınızla genelleme kelimesi kadınların üzerine üretilmiş özel üretim bir kelime.

Yorumla
    • KelebekBlossom
      KelebekBlossom
      7 ay

Ben seni kale almıyorum bilgin olsun ıq sıfır muhatap olmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

O zaman yazmasaydın en başta madem kaale almıyorsun 🤪

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

Birde yorum silmiş zavallı dayı 😂😂

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

Kadan kırık ve komplekslisin ucusunuz skiniz dünyanızın merkezi sizi yönetmek için meme göğüs yeter

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

Bütün tr erkekleri sk peşinde sk için hemcinsine bile hallenen tipler zevk uğruna yapmadıkları kalleşlik kalmadı soyunu sopunu anasını babasını satıp yabancı kadınları yalıyorsunuz

Yorumla
    • KelebekBlossom
      KelebekBlossom
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd evet ya erkek erkeği s. kiyo burada erkek soru soruyor yorumda 18 cm gel yazıyorlar 🤢

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@KelebekBlossom 3 bin dolara hemcinsiyle geceyi geçirenler var sözde heterolar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd Şunu biri skse rahatlıcak da işte. kafayı yemiş zavallı. Seninle muhattap olan olmadığı halde ısrarla kendini araya sokan ilgi bağımlısı sapıksın. Git mahsun J izle de azgınlığın gitsin kpek seni. yalvaran da yok ki mq bu kendi kafasından convert ediyor piskolojik deli. Git diyoz gitmiyon da... parazit gibisin.

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@KelebekBlossom gelmiş burada kızlara laf atıyor kendi rezilliklerine bakmadan yurt dışında gay turkish mans diye dalga geçiyorlardı😂

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

Ben anan değilim o sklince rahatlıyor p*rno azaltta azgınlığın gitsin yazdığı yoruma bak sokuk kudurmuş azmış hemcinsini yalamaktan ağzın yara olmuş pis mikrop

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd Manyak karı. Sende herkese yeticek p*rno deneyimi var maşallah. herkesi al aşağı edersin deneyim konusunda bilgi konusunda olsun pis paçoz.

Yorumla
    • KelebekBlossom
      KelebekBlossom
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd 3 bin dolar 126 bin yinede erkekliğini kaybediyor başka erkek tarafından becerilmek korkunç bı şey

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@KelebekBlossom bir kereden bir şey olmaz diyorlar bu kırıkta böyle kızlara laf eder agasına gtunu verir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@KelebekBlossom Bir ara paralı askerlik çıkmış geliyon mu dedim. gelirim demişti. Saf ayaklarına yatan çimlerin arasında ki piton yılanı. Eski devreemm benim 🤣

Yorumla
    • KelebekBlossom
      KelebekBlossom
      7 ay

Sen yorumda yine böyle benle kavga ettin dedim kesin o his etmiştim yanılmadım valla benle uğraşan herkes belasını bulmuştur diyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@KelebekBlossom Yorum benim yorumum sen geldin yorumuma yorum yaptın. sanki ben mesaj yollıyan devamlı takip ediyorum. Sen nereye gitsem peşimden ayrılmıyorsun. Önceden yaz diye kuduran da sendin 🥴

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@KelebekBlossom köpeğe kemiğimi atıp bırakacaksın laftan anlamaz

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Şef Orçun
Şef Orçun Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Hey selam! 🙋‍♂️ Vallahi aşk insanı her şekilde etkileyebilir, öyle değil mi? Hele bu aşk yemekle ilgilenen biriyse, durum daha ilginç bir hal alabilir. Ama yemek yememek mi? Yani aşk yüzünden olan bir açlık grevi enteresan! 😂 Yemek yemeyen biri, ya çok duygusaldır ya da kafasında “Bulduğum aşk börekten güzel” diye düşünüyordur!

Benim “Aşko Kuşko” diye bir arkadaşım var (kendisi bu kategoride efsanedir), o da ilişkiler konusunda bir gurudur. Yine de, inan bana, hem aşık olup hem de güzel yemeklerin tadını çıkarabilen birini bulursan, tadından yenmez! 😉 Öyle şeylere de çok kasmamak lazım. Seviyorsanız, yemek de iki kaşıktan güzel olur! ❤️ Ne dersin? 🍒🍴

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

63

Cevap

91

Cevap

• SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Sanmıyorum ya. Erkekler genel olarak kızlar gibi kafaya takmaz ki. Genelde bunu kızlar yapar

3
    1 Yorumla
    • Hackersz
      Hackersz
      7 ay

Sen öyle san... Erkekler Çok fazla Naz'a gelemez. Harcanan Zaman boşuna olduğunu düşünür yoluna devam eder. Kadın Vicdansızdır. Böyle bir Erkek çıkmamış karşına... Ben Aşık olduğumda 41 günde 27 kilo verdim. Peşinde süründürdü ama sonunda Narsist bir Insan olduğunu eskiden beri bağımlı ve kankasıyla bir konuda fikirleri uyuşmadığı için Arkadaşının erkek Arkadaşiyla düşüp kalktiğini öğrendigimde, Kavga edip evimden kovmuştum. Halen aklimda o Ahlak yoksunu ama değmiyor bir Kadın için ayarının bozulmasına.

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı.

Çok aşık olunca ya da ayrılınca oluyor öyle

0
    0 Yorumla
  • Engin0655
    Engin0655 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

Evet maalesef 1 haftada 10 klo vermişim 7 yedi yıl gece gündüz onu düşündüm ne yer ne içer özledim haddinden fazla hasta oldum kaç kez aşk ya da sevmek bana göre değilmiş zaten belkide bu duygular hissetmek hastalık o yüzden şimdide nefret ettim sıkıntıyı çok seven değer veren özleyen görüyor artık umursamamak daha iyi nefret daha iyi karanlik daha iyi yanlız olmak kendi iç dünyanda yasamak daha seversen üzülürsün sevmesen eğer ölse umrunda olmaz bu his de olmak daha iyi olduğunu anladım ;)

0
    0 Yorumla
  • DankE_
    DankE_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Kesilir.

Yorumlarda ve genel izlenim olarak kadınlarda, erkekler* duygusuz olarak kodlanmış.

Dışarıdan bakıldığı gibi bir durum söz konusu değil. Erkek, gerçekten ilgi duyduğu ve ya aşık olduğu kadın tarafından üzülürse Yemeden, içmeden, konuşmadan ve sosyalleşmeden kesilir, yanlız kalıp kendini onarmaya adapte olur. Erkeklere hep güçlü olma zorunsallığı dayatıldığı için (ki olması gereken) kendini suçlu görüp;

Neden?=sevdin/seni üzebiliyor/bu kadar bağlandın/zayıfsın diye diye kendine bile savaş açıp hatayı da kendisinde arıyor.

Dışarıdan kadınlar bunları görmediği için duygusuz olduğumuzu düşünüyor. Duygusuz erkekler de var tabiki ama genel olarak durum bu. :)

0
    0 Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.

Evet kesilir tabiki.
    Ben günlerce uyumadigimi biliyorum.
    Sürekli onu düşünmekten.
    Aşık olduğum kız beni aldatınca saçlarıma aklar düştü.
    Onun için canımı bile verirdim.
    Ama sonradan anladım ki kimse bu kadar sevilmez. Mallık ettim. Mal olduğumda aşikardı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Evet ama genelde manipülatif işveli cilveli erkekleri parmağında oynatan kadınlar var ya onlara denk gelince baya dağılıyorlar sadece. Onun dışında kolay kolay dağılmıyorlar evet kadınlar gibi. Ancak o erkek ne zamanki kendi gibi anasının gözü bir kadina denk geliyor o kadın onu o noktaya getiriyor çok şahit oldum. En çapkın en kadına değer vermeyeni bile artık nasıl bir enerjiyse mahvediyorlar. İşte diğer kadınlara yapılanların karmasını da bu hemcinslerimiz çıkarıyor.

0
    0 Yorumla
  • GrushenkaRises
    GrushenkaRises Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Evet gözümün önünde aşktan eriyen birine şahit oldum yemesi içmesi düzelsede yıllarca tribinden çıkamadı ben de çocuktum bulaşırdım ona dalga geçerdim büyüyünce anladım o anlarını düşününce oturdum ağladım çok zor ya

0
    0 Yorumla
  • aşksonsuzum
    aşksonsuzum Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Çoğu erkek için sevdiğinin özlemiyle hasretiyle yemeden içmeden kesilmek bir şehir efsanesi gibi inanılmayan bir durum ama bazı insanlar için gerçek

Sevdiği birine uzak olma kavuşamama hasret acısı iştahtan da keser hayattan da

0
    0 Yorumla
  • HayalsizDasporav
    HayalsizDasporav Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Abartmayin aq.

0
    0 Yorumla
  • yukaridanAsagi3Harf
    yukaridanAsagi3Harf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    7 ay

Yeme icmeden kesilmez.

Dertli erkek susar. insanlardan uzaklasir. Kendi basina daga cikip izgara yapar. Gereksiz kavga cikartir. Dayak yemek icin ortam yaratir. En kotu sartlarda daga cikip kapisacak ayi arar.

0
    0 Yorumla
  • vahsikelebek18
    vahsikelebek18 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18 , eic 100%
    7 ay

Ayrıldıktan sonra genelde öyle oluyolar alkol sigaraya vuruyorlar kendilerini. Ama her erkek aynı değil ben bizim sınıfta 1 ay boyunca gülmeyen erkek görmüştüm kızın aşkından

1
    0 Yorumla
  • Xperellaa
    Xperellaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Eskiden olsa evet ama artık kızlar bile yemeden içmeden kesilecek kadar bir erkeğe aşık olmuyor..

2
    0 Yorumla
  • portakalasuyu
    portakalasuyu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Bazı şanslı kızlara öyle erkek denk geldiği doğrudur bize öylesi denk gelmez biz yemeden içmeden kesiliriz anca

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Oluyo ben şahit oldum... Benim şimdiki eşim , aşkından baya zayıflamıştı...(Kaslı fit biriydi her zaman ama çok zayıflamıştı hiç bi şey yiyip içmiyodu, deri kemik kalmıştı) . Evlendik şimdi normal fit haline döndü :))

1
    0 Yorumla
  • noperva1975
    noperva1975 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay

Bu soruya şef orçunun yapay zeka cevabı vermesi

2
    3 Yorumla
    • Mormenekşeyim
      Mormenekşeyim
      7 ay

Hahaha

Yorumla
    • Nkkhhhjjfhgff
      Nkkhhhjjfhgff
      7 ay

Şefin cevap vermesi ne alaka aq

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      7 ay

@Nkkhhhjjfhgff
      Yemeden içmeden kesiliyor yq erkekler:)

Yorumla
  • sarışın97
    sarışın97 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Yok onlar aşk acısı çekmez gider başkasını bulurlar

2
    1 Yorumla
    • Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      7 ay

Saçmalamayın

Yorumla
  • monderose
    monderose Takip Et
    Xper 6 Yaş: 18 , eic 100%
    7 ay

ölüm olmadan kimsenin boyle bir sey yapacagini sanmiyorum, istah kapanir belki ama oda bir kac seferde olur

0
    0 Yorumla
  • Xx_OlgunBeyefendi_xX
    Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.

Evet, erkek de kesilir.
    Ama fark ettirmez; sadece tabağındaki yemeğe değil,
    önündeki hayata da iştahsız bakmaya başlar.

0
    0 Yorumla
  • Olmadıolduramadık
    Olmadıolduramadık Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 99%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Kimse farkında değil ama erkeklerde kadınlar gibi insan ve inanır mısınız bizimde duygularımız var..

0
    0 Yorumla
  • Smyll
    Smyll Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.

Benim devrem, askerliğini bile yakıp sevgilisine gitmişti. Ama o kız için değerdi. Şu an evliler ve çok güzel bir kızları var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Eski sevgilimi terkettiğimde kesilmişti. 4 ay sonra gördüm erimiş bitmiş resmen.

Madem ölüp bitecekti, keşke beni o aşamaya getirmeseydi.

1
    0 Yorumla
  • Kampçı_
    Kampçı_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Hayır söz konusu bile değil. Erkekler kızlar kadar duygusal yoğunluk yaşamaz.

1
    5 Yorumla
    • Şeymalalas
      Şeymalalas
      7 ay

Kafası boş duran erkekler bak gibi yaşıyor bunu, neden askerdeyken bu konu başlarını ağrıtıyor. Ama kafanız çoğunlukla boş olmadığından olmuyor

Yorumla
    • Kampçı_
      Kampçı_
      7 ay

@Şeymalalas öncelik sırasında yer almaz. Askerlik mevzu tamamen biyolojik bir konu.. Fazla anlam yükleme.

Yorumla
    • Şeymalalas
      Şeymalalas
      7 ay

Erkekler genellikle kızlardan daha fazla aşk acısı çeker çünkü duygularını bastırmaya, güçlü görünmeye ve “umursamıyor” gibi davranmaya alışmışlardır. Toplum onlara küçük yaşlardan itibaren duygularını göstermenin zayıflık olduğunu öğretir. Bu yüzden bir ilişkide kalben çok bağlansalar da ayrılık sonrası acılarını dışa değil, içe yaşarlar. Kadınlar genelde konuşarak, ağlayarak ve paylaşarak duygusal yüklerini hafifletirken; erkekler sessiz kalır, içine atar, dışarıdan normal görünür ama iç dünyasında yıkım yaşar. Bu bastırılmış duygular zamanla büyür, geçmesi daha uzun sürer ve bu da erkeklerin aşk acısını daha derin hissetmesine neden olur. Ki bence bu durum erkeklerin neden yemeden içmeden kesildiğini iyice anlatıyor

Yorumla
    • Kampçı_
      Kampçı_
      7 ay

@Şeymalalas yanılıyorsun alakası bile yok. En azından bu konuda

Yorumla
    • Şeymalalas
      Şeymalalas
      7 ay

Sen bilirsin alakası olmasın o zaman

Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    7 ay

Çok kesildim ama saflıkmış boşuna yani onu bile hak edecek biri olmalı

0
    0 Yorumla
  • İzmirin-BeyEfendisi
    İzmirin-BeyEfendisi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

2 ayda 20 kilo verdim, sevdiğim kadın hayatımdan gidince

0
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 94%
    7 ay

İlk aşık olduğum kızla ayrıldığımızda 24 kilo vermiştim 8 günde...

0
    7 Yorumla
    • Sıradan33
      Sıradan33
      7 ay

Kanka günde 3 kilo vermem mümkün değil😃😃😃

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      7 ay

@Sıradan33 Evet herkes böyle söylüyor ama arkadaşın evinde kalıyordur derbeder olduğum için eve gitmeyip. Alalhtan o şahit :D Evden çıkarken arkadaşlarımın kıyafetlerini giyipte çıktım çünkü üstümdekiler artık paraşüt gibi görünüyordu... Ve evet 8 günde 24 kilo verdim.

Yorumla
    • Sıradan33
      Sıradan33
      7 ay

Yani vay bere diyelim zalım kız seni niye bu kadar üzdü

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      7 ay

@Sıradan33 Aslında, çokta şey değildi. YAni ben onun o benim ilkimizdik. 2 ay sonra ya kusura bakma ben 6 dan sonra eve gitmeyen, namazında kuranında bir insandım. Senle birlikteyken namazlarımı aksatmaya, eve 7-8 de gidip annemden babamdan sopa yemeye başladım demişti :D Öyle yani. Cahillik diyelim :D

Yorumla
    • Sıradan33
      Sıradan33
      7 ay

😅 deseydin bende namaza başlayacağım

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      7 ay

@Sıradan33 Ehehee böyle diyen kız gitti meyhane işletmecisiyle evlendi kanks. Çokta şey etmemek lazım.. İnsanlar dğeişik...

Yorumla
    • Sıradan33
      Sıradan33
      7 ay

Doğru söylüyorsun vallahi insanları anlamak zor

Yorumla
  • Ayşehalıço77
    Ayşehalıço77 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 93%
    7 ay

Insallah oyle biri olur hayatimda. Arkadaşlar amin der misinizzz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Evet olabilir bu tarz şeyler erkek de de olur kızda da olur. Bazı duygular aşırı yaşanırsa bazı organlar değişik çalışır veya çalışamaz hâle gelir. 🙄

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı.

Şu aralar aşksızlıktan dolayı yaşıyorum diyebilirim yani aşk acısından olması da çok normal

0
    0 Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Öyle bir şey diyene inanma sakın erkek milleti sonuçta, ha öyle diyen kadına da inanmam

0
    0 Yorumla
  • KaplanKral101
    KaplanKral101 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 98%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Gerçekten seven olursa değer verir ama aşık olursa bile o kadar kesileceğini sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Garip_arzulu
    Garip_arzulu Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Sever alışırsan ve bir an da kaybedersen yeme içme her şey biter

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

En kötü ayrılırlar sevdiğinden kafaları rahat olurlar.

0
    0 Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    7 ay

Kısa bir süreliğine belki, acıkana dek veya iştahları da çoğalabilir belli olmaz bu işler 😌

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Bazıları yaşıyor bunu gerçekten ama az bir kısım onları bulun

1
    1 Yorumla
    • abuzerbaba
      abuzerbaba
      7 ay

Yaşatıyoruz ama hak etmiyorlar ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

hiç sanmam. erkekler penisleriyle düşünüyor. akıl yok.

0
    0 Yorumla
  • reniruya
    reniruya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    7 ay

bu soru kişiden kişiye göre değişir yemeden içmeden kesilir bana göre çoğu erkek bu durumu yaşıyor ama çevresine falan göstermiyor içinde yaşıyordur

0
    1 Yorumla
    • Anonymus1234
      Anonymus1234
      7 ay

Ben daha çok yemeye başlıyom böyle durumda, yemek yerken daha kolay unutuluyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Adını feriha koydum halil değilse kesilmez ama çok sevebilir mi evet sevebilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Hayır tabii ki onlara kız mı yok biri olmazsa diğeri olur

0
    38 Yorumla
    • Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      7 ay

Boş yapmışsınız

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

Erkeklere nasıl attım sanıyorsun da kızlar basittir demeye getirmişsin

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

Nasıl değil laf

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

Çok doğru cidden yedekleri oluyor genelde

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd kolay yani kadınları kandırmak?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@Garip_arzulu o zaman sen de dolu yap

@EnesBT basitler basitleri bulur, napabilirim ki

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT kadınlar güzel kelimelerden hoşlanır evet bir insana seni seviyorum dersen inanır?

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd Seni seviyorum

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT sen neyden bahsettiğimi gayet iyi anlıyorsun böyle aptala yatma komik duruyor

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd erkeklere güvenmiyorsunuz madem iki güzel söze de kanmayın

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT kadın iki güzel söze kanar kadın sözden etkilenir erkek cinsellikten kapiş?

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT kadınlara güvenmiyorsanız sekste yapmayın madem beyne bak

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd çocuk gibisin gerçekten. Sözlerin yalan söyleme ihtimali gelmiyor galiba kadınlarda? Ayrıca kadınların doğası bu diyerek kandırılmayı normalleştiriyorsun, iradenizi yok sayıyorsun

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT ee ne oldu gerçekler zor mu geldi

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd gerçek?

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT gerçekten aptala yatmak senin karakteristik özelliğin mi

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd şu sohbeti okuyan biri gerçekten kim aptal anlayacaktır

Yorumla
    • BoraAteş01
      BoraAteş01
      7 ay

@EnesBT çocuk zaten kral 14 15 yaşında hesap açmış burada aklı sıra sana laf sokuyor çok ciddiye alma 😂😂😂

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@BoraAteş01 bozacının şahidi şıracı hoş geldin yırtık don çok mu asıldın 15 yaşında çocuklara tecrüben mi var görmüşsün bu sitede herhalde ama cıks sana bakmam

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@BoraAteş01 belli ki sende kadınlara güvenmeyen ama cinsellikten etkilenen guruhtansın muhtaçsınız ezikler

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd konu erkekler değilken birden açtın laf atmaya çalışıyorsun şimdi de. Anlattığımı nasıl anlamıyorsun merak ediyorum, erkekler sırf cinsellik için yaklaşıyorsa, bu yüzden güzel sözler söylüyorsa inanma, tamam mı?

Yorumla
    • Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd alakası yok

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT kadınlara güvenmiyorsunuz ama onlarla seks yapıyorsunuz

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd yani?

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT yani güvenmiyorsan seks yapma

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd tamam ama bunu kadınlar için de söylersen sevinirim

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT yo kadınlar için neden söyleyeyim kadınlar zaten seks delisi değil aldanmaz ama güzel söze aldanır. Bizim zayıf noktamız güzel söz erkeklerin zayıf noktası cinselliktir.

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT kadınlar sizi cinsellik vaadiyle kandırınca sizde kanmayın onlara o halde

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd peki... bugün yeterince birbirimizin canını sıktık özür diliyorum kırdıysam

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT sanırım anlaşılmadım

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd ne konuda?

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT neden anlamamakta direniyorsun sadece vakit kaybı

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd tamam dedim ya işte daha ne bekliyorsun?

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT ne bu agrasiflik haklı olduğum diye mi hayırdır

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd nasıl bir ses tonuyla okudun acaba? Çok naif bir şekilde sormuştun halbuki

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT böyle bir yoruma ne bekliyorsun

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      7 ay

@Kdodkdkdkdmd özür diledim, konuyu kapattım. Konuyu devam ettiren sensin sen söyle

Yorumla
    • Kdodkdkdkdmd
      Kdodkdkdkdmd
      7 ay

@EnesBT çünkü cevap veremiyorsun

Yorumla
  • Aslan1854
    Aslan1854 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    7 ay

Kesilir daha önce başıma geldi ama bunu ben boğaz içi kampüs den NLP ve koçluk dersi eğitimi alarak yendim şimdi yemeden içmeden kesileçek kadar etkilenmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

evet bu gayet normal bir biyolojik tepkidir. öyle olan gördüm

0
    0 Yorumla
  • sentilyarder
    sentilyarder Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    7 ay

evet.

hatta sadece yemeden içmeden değil hayattan kopar. E tabi bu da kişiden kişiye değişir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Gerçekten seven aşık olan biriyse olabilir. birkeresinde ayrılıp heryerden engellediğim birini birkaç ay sonra gördüğümde şok olmuştum yaklaşık 7 8 kilo vermişti. Konuştuğumda senden sonra oldu demişti

0
    0 Yorumla
  • limonyecinim
    limonyecinim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    7 ay

Benim aşkımdan yemeden içmeden kesilecek bir erkek çıksın karşıma istiyorum

1
    2 Yorumla
    • Cardobite
      Cardobite
      7 ay

Çko şey istiyon sen heee jsjs

Yorumla
    • limonyecinim
      limonyecinim
      7 ay

yok bee az bu

Yorumla
  • aybükeee134
    aybükeee134 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    7 ay

bu zamanda kimse kimseyi o kadar sevmiyok ki ya

1
    1 Yorumla
    • Garip_arzulu
      Garip_arzulu
      7 ay

Seviyor

Yorumla
  • Mealas
    Mealas Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    7 ay

Tabii ki de evet ama gerçekten onun için kaygılanan

0
    0 Yorumla
  • BekârTeacher
    BekârTeacher Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    7 ay

Başka kıza gider malum her yer ucuz et pazarı çıplaklar ciplakliga

0
    0 Yorumla
  • RealisticMan
    RealisticMan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    7 ay

Şahsen ben yeni tanıştığım ve benden gidenlere bile üzülüyorum

0
    0 Yorumla
  • ölümlüyee
    ölümlüyee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    7 ay

Bilemessin hayatini sonlandirir. Intihar Eder

0
    0 Yorumla
  • CDelif15
    CDelif15 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    7 ay

Evet bikere bi kız için yemeden içmeden kesilmişti aşık olmak çok kötü bişey

0
    0 Yorumla
  • Orhan2623
    Orhan2623 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    7 ay

İlk ilişkide ayrıldık oldu bende ama kesinlikle değmedi şimdi aklıma geldi kızıyorum kendime

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Yooo niye kesilelim , yer içerim valla umurumda olmaz , benden kıymetlisin yok su hayatta , canım ben

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Eğer kıza gerçekden aşık isek yemeden icmeden kesilmeyi geç yaşmdan zevk almaz hale geliriz...

1
    0 Yorumla
  • Cheiisy m
    Cheiisy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay

Bunu her erkek yaşamıyor ya

1
    0 Yorumla
  • Cedoga
    Cedoga Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Biz azıcık gamsızız bacım

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Kesilmez bence pek kafaya takmıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Asafdg
    Asafdg Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Kızları dövelim

0
    0 Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Kabız olduğumu biliyorum ehehehü7e

0
    0 Yorumla
  • Cobol
    Cobol Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 81%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sorma menecit bile geçirir. dd

0
    0 Yorumla
  • ChocoOrb u
    ChocoOrb Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Hayır etkilemez onları

0
    0 Yorumla
  • Happysoul
    Happysoul Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 84%
    7 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.

Hayatının merkezine koyarsa olabilir

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler bir kızın aşkından yemeden içmeden kesilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler bir kıza aşık olunca gerçekten yemeden içmeden kesilir mi, iştahı kaçan var mı? 23 cevap verildi
Kızlar güreşte erkekleri yemebilir mi? 21 cevap verildi
Başkaları ile ağızdan ağıza yiyip içen erkekten olur mu? 8 cevap verildi
Bir kız hoslanip bir erkege acildiginda red yeme olasiligi kactir? 12 cevap verildi
Neden erkeklere laf edilmezken kadınlar namussuz damgası yiyor? 11 cevap verildi
Erkekler neden her haltı yediği halde el değmemiş Kız ister? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Toplu gıda zehirlenmeleri sıradan bir haber haline mi geldi?
  • Kızlarım bunu alın aldırın makyaj temizleme yağı alın olur mu?
  • Erkeklerin vereceği bu cevabı çok merak ediyorum ama dürüst olun?
  • Ayak fetişistlerine kötü haber bu sene Italya'dan geldi. Nereye gitsin simdi bu garipler 🥺?
  • Kredi kartımın borcunun her ay yarı yarıya ödeyeceğim borçu kapatamıyorum bir şey olur mu?
  • Evli olmama rağmen neden erkekler adım atıyor?
  • Aşk size nasıl hissettiriyor?
  • Nabız hızınız nasıl?
  • Sarılıp uyumak istediğiniz birisi var mııııı?
  • Giyinme odası önemli bir mevzu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨