Iliskinin 5. Ayinda koynumdan ciktiktan 2 gun sonra flort uygulamasi yukleyen sevgili?

5 aydir sevgiliyiz. Benim icin 7 saat yol gelip 7 saatte geri gidiyordu. Ilk tanistigimiz zamanalrda hic bel alti kojusmuyordu zaten bu yuzden etkilendim ve tanistim bu sayfadan tanistik. Biz yine bukustuk birliktelik yasadik cok tatmin edici ve komik eglenceli geciyordu her sabah her gun ariyo. ilgileniyordu. neyse bukustuk sonra 3 gun gecti yanimdan gittigi instagramdan bi kiz eklemis ben nedense kuskulandim ve kiza sordum kiz dediki 15 dk once flort uygulamasindan tanistik kiza siyah sac sana yakismis falan yazmis baya flortlesmis. Hakaretler ettim ayrildim ama kac gundur yalvariyo isin komigi de bana yalvarma mesaji atmiş 1 dk sonra da kiza ee baska neler yapaesin yazmis şaka gibi. Evime cicek gondeeiyo kolye almia gumus siz olsaniz ne yaprsiniz jandarma egitimi aliyo akademide anlarada burada bunaldim ondan yaptim diyo sizce ne yapmaliyim?

Iliskinin 5. Ayinda koynumdan ciktiktan 2 gun sonra flort uygulamasi yukleyen sevgili?