Sevgilimin yanında olduğumu nasıl hissettiririm?

ben nasıl sevgilimin yanında olduğumu hissettiririm erkek arkadaşımın genel olarak hayatı çok kötü biz uzak mesafesi ilişkisi yaşıyoruz ben onun yanında olduğumu hissettiremediği düşünüyorum hatta o zaten biraz belli ediyor bunu elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sanki hiç yeterli değil gibi sürekli konuşuyoruz aslında da sürekli eğlenceli bir şeyler yapıyoruz ama sanki yeterli değil gibi ne yapmalıyım bu konularda biraz kötüyüm ben yani konuşma açısından böyle şeyleri o da zaten anlatmıyor anlatamıyor nasıl yardımcı olmaya çalışırım nasıl yanında olurum mesela şu an yine kötü bir durumda öyle hissediyor biraz kendi kendine oturmak istediğini söylemişti sonra aradım ne yaptın nasıl oldun diye sordum bir şeyim yok dedi ben biraz daha kendi kendime oturmak ister misin diye sordum o da evet dedi kapattık telefonu ve zaten şu ana kadar ben bunu çok yapamadığım için tam olarak beni bu konuda ciddiye almıyor gibi o çok fazla sosyal bir insandı ama bizim ilişkimiz için fedakarlıklar yapması gerektiği için bütün her şeyi bıraktı yani asla onluk şeyler değildi bunlar ama doğru olan buydu emin olabilirsiniz bu yüzden sanki çok değiştini çok kapanık birine dönüştüğünü düşünüyor zaten ona göre olmadığı için mesela 1 gün evde dursa hemen darlanıyor kötü hissetmeye başlıyor ne yapacağım bilmiyorum ama kendisi de söylüyor ben her şeyi senin için bıraktım sadece sen ol yanımda istiyorum falan diyor biz zaten kaç kere ayrıldık barıştık çok toksik bir ilişkiyiz yardımcı olabilir misiniz bana
Sevgilimin yanında olduğumu nasıl hissettiririm?