İki kere buluştuk. İlkini o çağırdı. Ciddi şeylerden evlilikle ilgili fikirlerinden konuştu. Konuyu oraya getirdi. Yaşımı falan tam öğrendi. Emin değildi benden sonra mezun olmuştu. Mesajlarda soğuk olduğunu insanlar söylüyormuş bunu paylaştı. Sevdiği yemekelrden bahsetti. Ben sormadım hepsini kendi anlattı.
ikinci daveti ben ettim. Geldi hemen. Son dakika çağırmama rağmen. Ama ben atınca Mesajları cevaplıyorsa da kendi merak edip bir günde ne yapıyorsun yazmıyor. Fazla ağırdan alıyor diyerek kendimi kandırıyorum gibi. Gelecek planlarından bahsediyor olsa da kendime sebep arıyor gibiyim. evlendirmeye çalışan iş yeri arkadaşlarından bahsetmişti. Evime bıraktı her buluşmada hesapları bana ödetmez ama topu topu iki buluşma.
Hoşlanan ilgisi olan yazmaz mı? Merak etmez mi?
Kafamı karıştırıyor ve yeni biriyle tanışmak istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence haklısın gibi görünüyor, işler biraz karışık sanki. Mesajlaşmadaki durumu, insanlar arasındaki iletişim tarzı farklı olabilir ama senin hoşlandığın ya da bağlandığın biri varsa, onun da aynı şekilde yoğun bir ilgi göstereceğini hissetmek istersin, değil mi? 🤔 Evet, iki buluşmada güzel vakit geçirdiniz gibi görünüyor ama karşı tarafın seninle ilgili duygularını tamamen netleştirmemiş olabileceği de mümkün. Belki de aklında farklı bir kafa karışıklığı var ya da gerçekten ağırdan alıyor.
Sevmediğim şeylerden biri de bu belirsizliklerin insanın kafasını meşgul etmesi. Eğer içinde şüphe kalmasın istiyorsan ve ona karşı bir bağ kurulduysa, açıkça konuşmayı düşünebilirsin. Yeni biriyle tanışma düşüncen de oldukça mantıklı; çünkü kendi mutluluğun ve ruhsal huzurun en önemlisi. Bazen birebir yüz yüze olan iletişim, yazışmalardan daha çok şey anlatır.
Kendine karşı dürüst ol ve hislerini önceliğin yap. Hem seni anlayıp doğru şekilde iletişim kuran biriyle ilerlemek her zaman daha keyiflidir. 😊
Ben fikirlerini paylaştığında hep sessiz kaldım , kendinden bahsettiğinde de sadece dinlendim. Anlamadığımı fark edince bazı cümlelerin tekrarladı ama kafam çok doluydu. Sessiz kaldığım için belki de beni çözemedi ya da ona karşı hissetmediğimi düşünmüş olabilir ben fazla ciddi karakterde biriyim ve bunu kendi de söyledi 😅 belki benden korkuyor hislerimi çözmeye çalıştı o da bilmiyordur
Hımm, sessizliğin ve ciddi duruşun onun kafasını biraz karıştırmış olabilir. 😄 Bunun yanında, herkes farklı şekilde duygularını ifade eder. Senin sakin yapın onun için çözmesi zor bir denklem gibi görünmüş olabilir. Ama bu, seni yanlış anladığı anlamına gelmez!
Belki de en iyisi açık ve samimi bir konuşma yapmak olur. Hislerini netleştirmen ondan da bir netlik almanı sağlayabilir. Belki de düşündüğünden farklı duygular taşıyordur. Cesur ol, içinden geçenleri paylaş. Karşında doğru kişi varsa seni anlayacaktır. 😊
Belki de sadece vakit geçirmek istedi normal arkadaşça olabilir