Flörtüm buluşma planlayıp sonra istemiyor gibi davranıyor. Nasıl tepki vermeliyim?

Sorumun garip olduğunu biliyorum ama biriyle konuşmaya başladım daha önce üniversitedeyken konuşmuştuk. sonra sebepsiz yere muhabbetimiz kesilmişti. aynı iş yerinde çalışmaya başladık ve konuşmaya da başladık. Çok ilgili ve tatlıydı. Sonra iş çıkışlarımızda vardiyalarımız ters olduğu için 2 saat sonra işe gitmesi gerekse bile beni görmek için eve dönüşümü bekliyordu. İkinci buluşmada yaklaşıp öpüştük. Sonra konuşmalarımızda ilgili ve tatlıydı yine. ancak son buluşmadan önce pazar günü görüşelim demişti. Ben de tamam demiştim. Ardından son görüşmemizde buluşup buluşmayacağımızı sordum ama olabilir diye kısa cevap verdi. orada yuvarlak cevap vermemesi gerektiğini söylemiştim zaten ama cumartesi günü yani bugün arkadaşının evlilik teklifi organizasyonuna yardım etmeye gitti. Tekrar konuyu sorduğumda dur haber ederim seni dedi defalarca ve konuşmadık düzgünce. Gece oldu ve sadece kızın evet dediğini haber verdi. ben de iyi bakalım dedim ve bir daha yazmadı. Yarın buluşma olmayacak gibi duruyor. Nasıl tepki vermeliyim? Konuşmayı kesmek istemiyorum ama nasıl durumu düzeltirim.

Flörtüm buluşma planlayıp sonra istemiyor gibi davranıyor. Nasıl tepki vermeliyim?