Neden Kız Arkadaş Bulamıyorum/Nasıl - Nerde Bulabilirim? Nelere gitmeliyim?

Başlıkta gördüğünüz üzere bu durumdan muzdaribim. Daha doğrusu nasıl ve nerde biriyle tanışıp sevgili olabilceğimi bilmiyorum. Ben bu durumun boyumla ilgili olduğunu düşünüyorum. (Biliyorum kompleks diyeceksiniz) Şimdi ben İstanbul'da İngilizce bir hukuk fakültesinde öğrenciyim.

Boyumu saymazsak fizik ve giyim olarak iyi olduğumu söylerler. Arkadaş ve yabancı kız/erkek kişilerden buna dair olumlamalar aldım. Zaten kendime bakan biriyim. Lakin günlük hayatta kızlarla pek işim olmaz. Genelde erkeklerle takılırım ve bütün arkadaşlarım ve fakültedeki hocalar entellektüel birikimimin yüksek ve donanımlı olduğunu söylerler. Yine zaten bu konuda da kendimi yıllarca geliştirdim. Arkadaşlarım sohbetlerimi sever ama dediğim gibi kızlarla takılmadığım için aramızda tanışma falan pek olmuyor.

Dediğim gibi ben sevgilimin olmamasını boyuma bağlıyorum (1.58 cm) ama baktığımda boyu benimkine yakın, tarz, fizik ve entellektüellik olarak benim geride olan kişilerin de sevgilisi var ve bunlar zengin de değiller. Bana söyledikleri şey, kızlara karşı önemli olanın ağzının iyi laf yapması.

Peki ben İstanbul'da hangi mekanlarda biriyle tanışabilirim? Nereleri gezmem lazım? Kurs vb şeyler bana klişe geliyor. Doğal olarak tanışabileğim bir yer, somut bir öneri istiyorum.

Güncellemeler
3 ay
Boğaziçinde öğrenci olmama rağmen bir de
Neden Kız Arkadaş Bulamıyorum/Nasıl - Nerde Bulabilirim? Nelere gitmeliyim?