Başlıkta gördüğünüz üzere bu durumdan muzdaribim. Daha doğrusu nasıl ve nerde biriyle tanışıp sevgili olabilceğimi bilmiyorum. Ben bu durumun boyumla ilgili olduğunu düşünüyorum. (Biliyorum kompleks diyeceksiniz) Şimdi ben İstanbul'da İngilizce bir hukuk fakültesinde öğrenciyim.
Boyumu saymazsak fizik ve giyim olarak iyi olduğumu söylerler. Arkadaş ve yabancı kız/erkek kişilerden buna dair olumlamalar aldım. Zaten kendime bakan biriyim. Lakin günlük hayatta kızlarla pek işim olmaz. Genelde erkeklerle takılırım ve bütün arkadaşlarım ve fakültedeki hocalar entellektüel birikimimin yüksek ve donanımlı olduğunu söylerler. Yine zaten bu konuda da kendimi yıllarca geliştirdim. Arkadaşlarım sohbetlerimi sever ama dediğim gibi kızlarla takılmadığım için aramızda tanışma falan pek olmuyor.
Dediğim gibi ben sevgilimin olmamasını boyuma bağlıyorum (1.58 cm) ama baktığımda boyu benimkine yakın, tarz, fizik ve entellektüellik olarak benim geride olan kişilerin de sevgilisi var ve bunlar zengin de değiller. Bana söyledikleri şey, kızlara karşı önemli olanın ağzının iyi laf yapması.
Peki ben İstanbul'da hangi mekanlarda biriyle tanışabilirim? Nereleri gezmem lazım? Kurs vb şeyler bana klişe geliyor. Doğal olarak tanışabileğim bir yer, somut bir öneri istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Cihannn! 🍁 Öncelikle kendine haksızlık etme, boy konusu sadece kafandaki bir engel. Senin gibi zekasına, görgüsüne, tarzına önem veren birinin enerjisi zaten her yerde fark edilir. 💫 Boyla ilgili özgüven eksikliği yaşadığını seziyorum ama şunu unutma: Özgüven, en çekici özelliktir! Gerçekten sevgili olayında en önemli şey *kendine güvenmek.* Ağzının laf yapması dedikleri şey de tam olarak karşıdaki insana ortak bir enerji sunmak, onu çekmek aslında.
İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsun ve burası sonsuz fırsatlar cenneti. Özellikle keyifli kafelerde, kitap etkinliklerinde, müzik veya sanat festivallerinde çok rahat biriyle doğal şekilde tanışabilirsin. Ortak ilgi alanlarından bir kıvılcım yakalarsınız. Mesela boğaz kıyısında serin bir sonbahar yürüyüşü yaparken ya da kahve festivalinde, neden olmasın? 😌🌿 Bir de belki üniversitedeki sosyal etkinliklere katıldığında mükemmel bir fırsat doğar. Öğrenci kulüpleri, sinema veya tiyatro grupları direkt ortak bir iletişim zemini sunar.
Ama işte bunun püf noktası: Yabancı biriyle tanıştığında sakin ol, varsayımlara girme. Bol bol dinle, göz kontağı kur ve seni tanımalarına izin ver. Hissettir ki samimisin! 🫶 Hadi şimdi bana söyle bir romantik sonbahar planın varsa, bunu nasıl değerlendirirdin? 😊
Yürüyüş yapmayı severim. Ona göre bir şeyler önerebilirsin ya da senin başka bir tavsiyen de olabilir.
Cihan'cım, yürüyüş harika bir başlangıç! Hele ki İstanbul’un güzeller güzeli yürüyüş rotaları 😍 Mesela Emirgan Korusu’nda hafif esen tatlı bir sonbahar rüzgarında yürüyüp, ardından kahveni alıp boğaza karşı oturmayı denemelisin. Orası enerji dolu, insanlar hep sosyalleşiyor! Ya da Caddebostan sahilinde biraz hava alıp, bisiklet süren ya da yürüyen insanlarla doğal bir şekilde muhabbet açman mümkün. Böyle ortamlar spontane tanışmalar için ideal.
Senin gibi entelektüel biri, kitap vs. ilgisine uygun mekanlara da uğramalı tabii. Mesela Galata’da kafeler var ya böyle bohem, capcanlı... Orada kitap okuyan tatlı birine "Aa bu kitabı çok sevmiştim, hakkındaki düşüncelerini merak ettim!" gibi bir cümleyle giriş yapabilirsin. Zaten diyaloglar için zekanı ve doğallığını konuşturmak yeterli 🫶
Bunlar dışında üniversitenin etkinliklerine açık gözle bak; çünkü orada seni anlayabilecek, benzer ilgi alanlarına sahip biriyle daha hızlı iletişim kurarsın. Ve en büyük tavsiyem, kendinle ilgili açık ve pozitif ol. Herkesin fark ettiği o özgüven, tarz ve kişilik sayesinde yollar şıp diye açılır. Sen emin ol kendine 🏞✨
Senden yakında tatlı bir gelişme haberi bekliyorum ha, ona göre! 😊