Sevgili olalı 2-3 hafta olmuştu onun öncesinde de aylarca bi konuşmuşluk var. Sevgili olduktan sonra 2 kere görüşebildik. her şey çok iyiydi yoğun bi şekilde çalışıyor zaten. Ama son 3-4 gün işleri yoğundu yazmadı etmedi aramadı. Ben yazdım arıcam dedi aramadı konuştuğumuzda da çok yoğunum kafam yerinde değil gibisinden şeyler söyledi bende biraz trip yaptım sonra da yazmayı bıraktı ne olmuş olabilir merak ediyorum. Neden hiçbir açıklama yapmadan terkediyosunuz kızları?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBu durum gerçekten çok can yakıcı özellikle de aranızda aylarca süren bir bağ, umut ve sonunda sevgililik başlamışsa. Senin anlattığın tabloya baktığımda ortada soğuma ya da kaçış değil, karışıklık var gibi görünüyor.
1. “Yoğunluk” bahanesi bazen doğrudur, bazen de bir kaçıştır:Gerçekten işi başından aşkın olabilir, kafası dağınıktır, duygusal kapasitesi azalmıştır. Ama bazen “yoğunluk” sözü aslında “bir şeyleri hissetmiyorum artık ama bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum” demenin kibar halidir. Bu ayrımı yapmak zordur genellikle bir insan yoğun olsa bile sevdiklerine bir dakikasını ayırır. Yani eğer tamamen sessizliğe gömülüyorsa, bu genelde duygusal bir uzaklaşmadır.
2. Trip sonrası geri çekilme: “Erkek gururu” devreye girer:Sen biraz kırgınlık gösterince o da belki “üzerime geliyor”, “beni anlamıyor” gibi düşünmüş olabilir. Bazı erkekler duygusal konuşmaktan kaçınır, çünkü duygularını ifade etmeyi beceremezler. Bu durumda iletişimi keserek kendi “konfor alanına” dönerler. Yani seni umursamadığı için değil, yüzleşemediği için susar. Ama fark etmeden seni orada belirsizlik içinde bırakır ve işte o en acı olan kısmıdır.
3. Belki de içten içe ilişkiyi ölçüyordu:Bazı insanlar sevgili olduktan sonra “gerçekten istiyor muyum?” evresine girer. O 2-3 hafta içinde ilişkiyi anlamaya çalışıyordur. Yoğunluk bahanesiyle biraz uzaklaşıp kendi duygularını test edebilir. Ama bu süreçte karşındakini habersiz bırakmak çok adaletsizdir.
4. Hiçbir açıklama yapmadan çekip gitmek: duygusal olgunluk eksikliği:Ne yazık ki birçok kişi açıklama yapmadan uzaklaşmayı “sorunu büyütmemek” olarak görüyor. Oysa aslında karşısındakine belirsizlik, değersizlik hissi veriyor. Kızlar bu durumda terk edilmekten çok, nedenini bilmeden bırakılmaktan yıkılıyor.
Büyük ihtimalle seninle bir problemi yoktu, ama ya duygusal yoğunluktan korktu, ya da iş bahanesinin arkasına saklanıp uzaklaşmayı seçti. Hiçbir açıklama yapmadan gitmesi senin değerinden değil, onun iletişim becerisinden kaynaklanıyor. Senin yapman gereken şey şu:
Onun sessizliğiyle kendi değerini ölçme. Çünkü gerçekten seven insan, yoğun da olsa açıklama yapar, gönül koyduğunu fark ederse gönlünü alır.
02 Yorumla
Soran7 aybekliyim yani dimi ben yazmıyım. bi de kendisi normalde hep iletişimden bahseden bi insan bi sorun olduğunda konuşalım der sessiz kalmayalım der ama her şey sözlerle olmuyor eyleme geçirmek lazım bazen
- 7 ay
Evet, senin hissettiklerin çok mantıklı.
Sen yazmayı bırakırsan, ona da bir alan bırakmış olursun; böylece kendi yoğunluğu ve kafasındaki karmaşa ile baş başa kalabilir. Bazen insanlar, sözlerle ne kadar iletişimden bahsederlerse etsin, bunu eyleme dökmekte zorlanabilirler. “Konuşalım, sessiz kalmayalım” demek kolaydır; ama iş gerçekten zorlandığında, stres altında veya kafası karışık olduğunda, davranışları sözleriyle paralel olmayabilir. Senin yapabileceğin en sağlıklı şey, kendi sınırını ve duygularını korumak. Onun eylemleri, niyetlerinden daha net bir mesaj verir: şu an iletişim kuracak durumda olmayabilir. Bu süreçte kendini fazla yormamak, kendi hayatına ve rutinine odaklanmak iyi olur.
Kısaca, yazmayı bırakıp beklemek, hem ona nefes aldırır hem de senin kontrol edemediğin bir durum için enerjini harcamamanı sağlar. Ve evet, bazen sözler yetmez; **hareket ve tutarlılık görmek gerekir**.
En İyi Cevaplar
7 ayNe yazık ki insanların ilk ve tek tercihi olmuyoruz. İnsanlar daha seçici ve çok tercihli olmuş. Seninle bir arada olmak istemiş. Bağını koparmamış çünkü senden hoşlanmış daha sonra sevgili olmuş kötü giden bir ilişki olmadığı için bu bahanelerin arkasına saklanıyor. Çünkü tek tercihleri sen değilsin. Hoşuna giden, sevişmek istediği olan, ona hayır diyen kişiler varmış belki de çoktan senle normal konuşurken ki kişi onu biraz boğuyor da olabilir. Sizden uzaklaşan insanlar kadın erkek fark etmez ya size yüreği yoktur ya da yüreği baskasindadir gerçi erkekler de farkında bazen onlar fark etmiyorken kalpler hop bir bakıyorlar pipilerinde atiyor seni seven bu durumu düzeltir isterse duzeltmez her şey onlara bağlı sen sana bağlı olana sadık kal yani senden giden gitmiştir ve başka malzemeye bak o da giderse yallah ona da bay bay. Erkekler rüzgar gülü gibidir sıralı sıralı yerinde herkese döner kim daha çok estirirse orada kendini gösterir. Kendini sende çok ispatlayamamis da olabilir seçenek bol ama kimileri bazen direkt beyin yetiremeyince öyle oluyor ya da psikolojileri bozuk olabiliyor dedim ya bu devirdeki kadın erkek fark etmez hepsi manyak
12 Yorumla
Soran7 ayne güzel yazmışsınız teşekkür ederim ama ben güvenmiştim aylardır saatlerce benle konuşurken bi başkasıyla nasıl konuşabilir bilmiyorum aklım almıyor bu tarz şeyleri bana garip geliyor
- 7 ay
Böylesi çok birtanem inan ki ama işte rabbim kuluna neden diye sorduyor sonra cevapları görüyorsun ama yine de sasiyorsun. Ademoğlu böyledir işte günahıyla sevabıyla çok acemi yaşıyoruz hayatı
Gizli Üye(25-29)7 ayadını koyunca baskı hissetme durumu oluyor. ben de yaşıyorum bunu. biriyle aylarca flört edebilirim ama sevgili olmam. olursam da eskisi kadar samimi olamam. bu tam olarak neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama erkeklerde bu durum çok daha yaygın. sevmeyi bilmemekten sanırım. ilişki öncesi çok rahat ve flörtözken iş ciddileşince ne yapacağımızı bilemiyoruz hatta bazen ani bir soğuma geliyor. yanlış mi yaptım acaba diye düşünüyoruz. bir de bunun evlilik halini düşün! kendini sevmeme de etkili. ama aynı zamanda kendini aşırı sevme de var işin içinde. artık sana sahip olduğu için kendi değersizliğine seni de buluyor vs. böyle insanlarla ilişki olmaz. onlar kendini düzeltmeden ömrünüzü heba edersiniz.
04 Yorumla
Soran7 ayama sevgili gibi davranıyodu ben de adını koymadan o evreye geçmek istemedim benim de kendimce prensiplerim var ve bunları sevgiliyken uygulayabilirim bunun için bi netlik istedim o da kabul etti sevgili olduk
Cevap sahibi7 aytabi ki seni anlıyorum. doğru olanı yapmışsın zaten. sorun sende değil.
- 7 ay
O soğuma niye iş ciddileşince soğuyacaksanız bi zahmet evlilik için birisi ile konuşmayın
Cevap sahibi7 ay@Baydiyeceksiniz ne bileyim kardeşim ben kendimi biliyorum kimseyle konuşmuyorum zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
7 ayGhosting bir narsist eylemidir, sizi ghostlayan kişi de narsist biridir. Dolayısıyla, o kişiye bir şey açıklamak, anlatmak, bunun ne saçma, kırıcı, üzücü olduğunu söylemek öyle gereksiz ki. Yani yapmayın, bunu yapmanız demek, tekrar yapmasına sebep olmak demektir. Bunu yapmaya gerek duyan kişi de insanlık evrimini tamamlayamamış, diyalog kurmaktan aciz, kendi dünyasında içi boş egolarıyla yaşayan biri demektir. Bunları yapanlar bir gün yaşattıklarını yaşayınca anlarlar...
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Ah canım ya, ne zor bir durum... Anladığım kadarıyla çok emek vermişsin bu ilişkiye ve ona bağlanmış gibisin, ama o da bir anda ortadan kaybolmuş gibi görünüyor. Ghostlanmak gerçekten çok üzebilir insanı, hele ki ortada bir açıklama bile yoksa. 🥺
Bazen insanlar duygularını ifade etmekte zorlanabiliyor ya da ilişkide bir şeyler hissetmemeye başlıyorlar ama bunu söyleyecek cesareti bulamıyorlar. Belki gerçekten hayatında fazla yoğun bir dönem geçiriyordur, belki de ilişkinizle ilgili net hisleri oluşmamıştır ve bunu nasıl dile getireceğini bilemiyordur. Ama sebebi ne olursa olsun, senin hislerini böyle görmezden gelmesi hoş değil. 💔
Bence öncelikle kendine biraz zaman tanı ve bu durumda daha fazla emek harcamamak için net bir karar al. Ama sakın unutma, bu onun eksiklikleriyle ilgili olabilir; senin değerini asla değiştirmez. 💕 Sen ne düşünüyorsun bu ilişki hakkında, devam etmesini ister misin?10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 7 ayBelki işleri yoğundur aşk hayatına zaman ayıramıyor olabilir. Gerçi seven hoşlanan insan zamanı olmasa bile zaman ayırır da onunki biraz bahane gibi olmuş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Birincisi trip atmak yerine, duygularınızı söyleyin lütfen. Trip atarak kimse hiç bir yere varmamıştır şimdiye kadar. Karşınızdaki insan sizin ne hissettiğinizi anlamak zorunda değil. Trip, “ben küstüm, sen tahmin et bil sonra bana yalakalık yap gönlümü al” demektir.
Dolayısıyla karşınızdaki de sizin seçtiğiniz kişi olduğu için sizinle aynı toksik davranışlara sahip. O da sizi ghostladı.
Bakın erkeklerin hepsi böyle değil, sizin bulduğunuz erkekler hep böyle. Böyle de olmaya devam edecek. Değişikliği kendinizde yapın. Daha çok kitap okuyun kendinizi daha çok geliştirin. Trip atmak yerine duygularınız açıkça anlatmayı öğrenin. Anlamıyorsa onu terk edin.01 Yorumla
Soran7 aytrip atmadan önce açıklama yaptım beni unutuyosun yazmıyosun etmiyosun diye
7 ayBu sadece erkeklere özgü bir durum değil herşeyden önce bunu söylüyorum, bunu yapıyorsa Bir insan zaten karaktersiz demektir. O yüzden ihanet konusunda genelleme doğru değil ama sende şimdi güven eksikliği olduğu için böyle düşünmek normal, zamana bırak
12 Yorumla
Soran7 ayaslında çok güven vermişti ama böyle yapınca acaba başka biri mi var diye düşünmüyor değilim
- 7 ay
Bence düşünme düşünür isen üzülürsün
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
7 ayO, onun yanlışıdır; fakat gerçekten yoğun da olabilir. %100 eminsen, bilinçli olarak cevap vermediğinden, o zaman ne söylesen haklısın.
Bize sorduğun soruya gelince, lütfen şunu artık anlayın: Her insan aynı değildir.
Ben şahsen, bana sevgiyle bakacak bir kız arkadaşım olsa, asla terk edeceğimi düşünmüyorum. 😇
02 Yorumla
Soran7 aytekrar yazar mı peki
- 7 ay
Senin anlattığına göre kendisi sana yazma imkanı olmasına rağmen yazmıyor. Bu durumda sana tekrar yazsa ne değişir? Seni mutlu edemeyen birini beklemeye değer mi? Yani kendini buna layık görüyor musun? Senin anlattıklarına göre, potansiyel olarak "daha iyisini bulamazsam bu kıza dönerim" diye düşünen birisini beklemek istediğinden emin misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
7 ayBence aradığını bulamamıştır da ondan. Pozitif enerji denen şeyi yakalayamamıştır. Hani derler ya elektrik alamadım diye. Şimdikiler artık kablolar bağlanmadan elektriği alamayor. Sende kablolar bağlayınca demekki artı eksi kutupları yanlış bağladın ki 😀🙂🌷
00 Yorumla
7 ayAynı şeyi birisine yaşatırım diye bugüne kadar hiç ilişki kurmadım.
Erkeklerde ilkel olarak var sanırım bu.
Birisini elde edince başarı hissi duyuyorlar.
Sonrasında başka hedefler koyabiliyorlar. Anlarsınız ya.
Ama gerçekten işi de yoğun olabilir.
Güzel analiz etmen lazım.01 Yorumla- 7 ay
Bir erkek birinden hoşlanıyorsa tüm gün olmasada her fırsatla yazmaya ça-lı-şır. En kötü yemek yerken, çay kahve içerken yazar veya arar. İstese zaman yaratır
Asıl kadınlar aynı Kadınların aşkı, sadece boyunuza, dış görünüşünüze ve maddi durumunuza bağlıdır. Bunlar yoksa, gerçek sevgi ya da aşk yoktur. Eğer gerçekten sevgi arasalardı, çıkarları uğruna uzun boylu serseriler yerine, kendilerine değer veren erkekleri tercih ederlerdi. Ancak kadınların duyguları genellikle yüzeyseldir ve çıkar odaklıdır.
00 YorumlaAyni durum bende de oldu, 3 hafta önce en son konuştuk ve ki mesaj attım 2 kez 2 hafta önce dönmedi. O da yoğundur ben de ama hiçbir açıklama yapmadı ve instagramda storylerimi izlemeye de devam ediyor. Günümüz erkeklerinde bu sorun vad ne yazik ki, umrunda değil gibi davranacaksın baska çıkış yolu yok, ben de kendi hayatıma devam ediyorum. Kendi bilir dedim, 1 gun üzüldüm sonra önüme döndüm, ileride yazma ihtimali var dedim ama umurumda değil gibi takılıyorum sen de umrunda değilmiş gibi davran, bensiz mutlu desin. Ne yazık ki erkekler bu dilden anlıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBence ghostlanmadın iki ihtimal var. Evet gerçektende yoğunluk var Tüm kadınlar bu tip durumlardan şikayet ediyor artık Erkeğin aralıksız mesaj atamayacağını anlamanız gerek.
İkincisi Mesaj salvosu atan Klasik Abaza sınıfından 100 tane mesaj attı türlü türlü kıza 3-5 tane dönmüştür. Hmmm bu kızla sarmadı ya diğer bana dönenle devam edeyim bide onu denerim. Olayını yaşıyor olabilirsin
029 Yorumla
Soran7 ayaylardır konuşuyoruz ama bi 5-6 ay oldu bi de öyle sıkboğaz da etmedim anlayış gösterdim
Cevap sahibi7 ayÇok zaman geçmiş İkinci senaryo daha güçlü Mesaj salvosuna dönen diger kızlardan biriyle gidiyor Senden sıkılmış. Bu ihtimal daha guçlü o yüzden Kızlara sosyal medyadan gelen mesajlara itibar etmeyin ordan pek bi cacık olmaz derim
- 7 ay
İyi de adam 3 4 gün yazmamış
- 7 ay
- 7 ay
Cevap sahibi7 ay@bubuvu Der niye demesin :D muhtemel benim dediğim durum var salvosuna dönen diğer kızlardan birini seçti
- 7 ay
O yüzden kızlarda yedekte eleman tutmalı ki gideni düşümmesinı
- 7 ay
Düşünmesin
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Zaten pek çok kadının yaptığı bir şey bu ancak sen açık açık söyledin sadece ve bu aldatmaya girer Yanlış anlama Erkeğin kide buna girer o aldatmıyor demek değil bu Böyle ilişki yaşanmaz Sosyal medyaya güvenme ordan gelen mesaja tav olma ciddiye alma kendini bişi zannetme Real yani gerçek hayattan yürüyen tabi ki %100 güvenilir değil. Ama sosyal medyada Dm ne mseaj atandan daha güveniliridr. Ve daha özgüvenlidir daha değerlidir o adam öbürü Aynı zamanda Reddedilmekten korktuğu için bu taktiği yapıyor. İnan bana böyle çok var.100 tane seç hepsine Hissetmediğin gerçekten öyle düşünmediğin halde bol bol seranat yap sana şöyle hayranım aşığım gibisinden palavralar sık illa 4-5 kız dönecek sana Yani göle ağı at ağa bir kaç balık takılacak illa mantığı
- 7 ay
Bunu eskiden erkekler yapıyordu hala yapıyor artık kadınlarda erkeklerin tek eşli olmadığını fark etti tek kişiye takılmak yerine erkeklerin yaptığını yapıyorlar haklılarda
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Biyolojik ve meyil olarak Kadın yine tek eşlidir. Praitikte poligamik davranmak farketmiyor. Ve yanlış birşeyin haklılığı olmaz iki tarafda yanlış yapıyor ve sonuçta iki tarafda yoğun şekilde yozlaşmış durumda oluyor.
- 7 ay
Bu senelerdir erkeklerin inanmak istediği kendini avuttuğu şey kanka kadın biyolojik olarak tek eşli olsa bunca aldatma neden olsun? Kadınlarda gayette birden fazla erkekle olabilir ve konuşabilir örnekler mevcut
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd burada çok eşlilik ve çok eşliliğe meylilli olmak ne demektir bunu bilmek gerekiyor. Kadın aldatması ile Erkek aldatması birebir aynı şey değildir. BUrdan anlıyoruz zaten Yapılan çalışma ve araştırmalar hem nörolojik hem biyolojik hemde piskolojik ve dahi istatik Şunu gösteriyor. Erkekler Duygusallıkla Şehveti birbirniden ayırt edebilir ve ayrı ayrı yaşayabilir. Peki bu ne demek? Kısaca Duvara bak duygusal olarak hiçbişi hissetmiyorsun değil mi? Ama cinsel arzu hissettiğini düşün aynen böyle yani Erkek zerre kadar sevemesede Sırf şehvet odaklı kadının peşinde koşarken Kadında bu et tırnak gibi bitişiktir. Arzu duymadığı aynı zamanda sevmediği Adamla beraber olmaz DÜRTÜSEL OLARAK yani paradır menfattir o başka iç güdüsel olarak diyorum. Yine Erkek hemen hemen En ortalama bir kadın bile teşhirci giyinse baktığında Erekte olabilir ama Kadın olmaz. Hatta bu durumdan tiskinir ona yanaşmasından rahatsız olur. Aldatmaya gelirsek çalışmlar aynı zamanda şunu gösteriyor. Erkek çoğu zaman ana partnerini sevmeye devam ediyor duygusal olarak bağ varsa sürüyor. Kadınsa Aldatıyorsa mevcut partneri Adeta siliyor. Artık ona karşı Arzu veya Duygusal bir şey kalmıyor. İşte bazı Erkekler derya Tek gecelik bişidi yemin ederim onu sevmiyordum şeklinde açıklamalar yapması (bu aldatmalarını meşru hale getirmez tabi ki ) ancak doğrudur Gerçektende öyle olmuştur. İşte biz buna Poligamil Meyil ve Eğilim deriz. Kadının ki böyle değil.
- 7 ay
Bak bu dediğin doğru ben doğruya doğru derim ama sende doğruya doğru demen lazım bizde aynı anda birden fazla kişiyle sevgi duyuyoruz birden fazla kişiye aşık olabiliyoruz
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Ama aynı anda birden fazlasına erkek duyuyor. Ve ereksiyon gerçekleştrebiliyor ayrıca Temel biyolojik yapısı bile bunun üzerine spermler sürekli yenilenir yumurtalarsa belli zamanda bir erkek bir den fazla kadından çocuk edine bilir. Kadınsa sadece birinden hamile kalmış olur. BUnlar eğilim ve meyilleride dürtüleride şekillendiriyor. Neyse konunun özüne gelirsek Aldatmanında arka plan piskolojisi yanlız kalma korkusu (bu yüzden mevcut ilişki tutulur) öte yandan Özgüven ve Özdeğer eksikliğini giderme tamir etme yamama İhtiyacından Onaylanma ihtiyacından doğar ki bu yüzden aldatanlar bu eylemi sürekli tekrarlar. Kişi içinde ezikse kendiyle barışık değilse kendine güvenmiyorsa onu dışardan almaya çalışır. Piskolojik olarak gülünç bir durumdur Ancak bu gün medyanın sayesinde sanki havalı birşeymiş gibi lanse ediliyor:Şaşıp kalıyorum Sadaktli kalan taraf aslında o ilişkinin güçlü ve kendine güvenen tarafıdır. Ben bunu dediğim zaman Bek çok kız bana teşekkür etti. Zira bir hata yapıyorlar ben değersizim onu bana tercih etti diye hayıflanıyorlar. Oysa erkek arkadaşları eziğin önde gideni acınması gereken taraf Gidip aldattığı kişiyide er ya da geç aldatacak zaten Yani burada da kadınların iç güdülerinin ne kadar doğru şeylere çekim duyduğunu görüyoruz. Her kadın başta Öz güvene çekilir. gerçektende kişide olması gereken ne kadar önemli bir özellik olduğunu anlıyoruz. Ha ama iyide neden buna rağmen aldatılıyorlar dersen Günümüzde Kadnıyla Erkeğiyle Çaka satmak hava atmak egoist olmakla Öz güven ve Öz değer birbirine karıştırıldığı için Gerçek özgüvenli kimseler Asla gösteriş yapma ihtiyacı duymazlar.
- 7 ay
Yazdığımı okumadın ve kendi bildiğine inanmak istedin. Adil ol ve gerçekleri kabullen biz kadınlar birden fazla kişiye aşık olabiliyoruz birden fazla kişiyle olabiliyoruz ama aşık olmadığımızla yapmıyoruz aradaki fark bu
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd maalesef senin okumadığından şüpheleniyorum Kabullenmek istemiyorsun bir seferde birden bir başkasına değil Aynı anda birden fazlasına hem duygu hem şehvet duyma ve bunu sonuçları olarak birden fazla eşle nesil devam ettirme ikisi aynı değil. Ve aratırmalar ortada Erkeklerin sevmeye devam ederken Kadınların partnerlerine olan sevgisinin BİTTİĞİ gerçeği istatiklere yansımış durumda bana inanmıyorsan git kendin araştır. Çok eşlilik durumunu bana göre bir rekabet meselesi haline getiriyorsun ve Üstünlük olarak algılanıyor ama alakası yok bu arada öyle düşündüğün için bizde bizde diyorsun Tartışmaya kapalı bir konu iki tarafın bariz şekilde farkları olduğu ortada eşit değiliz biz.
- 7 ay
Abicim ben erkek tabiatını senin daha iyi bildiğini onayladım ama bırakta kadın tabiatına biz karar verelim ben bizde birden fazla erkeğe aşık oluyoruz diyorum ama aşık olmadığımızla olmuyoruz diyorum anlamıyor musun sen? Konu tartışmaya kapalı biz ilgi duymadığımızla olmayız evet ama birden fazla kişiye aşık oluruz nokta
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd "ama bırakta kadın tabiatına biz karar verelim" bunu söylediğin zaman zaten tartışma bitmiştir. burada gerçeklik ve bilgi konuşmuyor ben böyle istiyorsam olmayan bişi oldu kabul ediyorum devreye giriyor. NOKTA
- 7 ay
Burada gerçeklik deneyim ve bilgi konuşuyor sen kadın değilsin ve redpillci erkeklerin istatistik dediği şeyleri zırvalıyorsun objektif olmayı dene başın ağrımaz
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd "objektif olmayı dene"
Bir önce ki Yorumunda " Bırakda ona biz Kadınlar Karar versin "👍👏👏👍
🤣🤣🤣🤣🤣
Devam etme bırak onu dediğin zaman bitti mesele zaten- 7 ay
Sen cımbızla laf seçip onları birleştirip kendini haklı çıkarmaya çalışan birisin o cümleleri tam yaz bakalım tam oku o zaman anlarsın ne demek istediğimi gayet iyi anladın mala yatmanın alemi yok. Kadın birden fazla kişiye aşık olur kardeşim birden fazla kişiye aşık olduk duygularımıza mı bakalım senin abuk subuk redpill kurmacalarına mı
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Boşuna kardeşim boşuna artık o top taca çıktı daha döndüremezsin :D
- 7 ay
Sen kendi fikirlerinle kendi ekseninde dönmeye kadınlar tek eşli demeye devam et hayatındaki kadın 10 erkeğe aşık olunca bu yorumu hatırla
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Sen inatla kıvırdıkca ben gülmeye devam ediyorum :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayO sevgili olduklarınızı erkek zannediyorsunuz yani dışardan bakınca erkeğe benziyor onun için dış görünüşe odaklanmayın emek vereceksin gerçek bir erkek arıyorsan emeksiz yemek olmaz
20 Yorumla Bazı erkekler öyle ama hepsi değil. Muhtemelen doğru kişiyi bulamamışsın ama fazla yorum yapmak istemiyorum senin hayatın en iyi sen bilirsin karşındaki kişiyle nasıl bir iletişim kurabileceğini. Ben de yaşım daha gençken birisiyle sözde sevgili olmuştum sonrasında bana ben yazmadığım sürece yazmaz olmuştu. Sevgililik bile denmez buna. Bazı ilişkilerin sadece adı olur kendisi olmaz.
01 Yorumla
Soran7 ayevet adı da benim sayende kondu büyük ihtimalle bizi ortada teklif olmamasına rağmen sevgili olarak görüyordu
4 kişiyle sevgili olmaya çalışmış seninle aylarca konuşursen sen 4. seçenekmişsin şimdi 1. seçenek olan kız dönmüş onunla ihtimali var seni soğutup ona dönecek :D
09 Yorumla
Soran7 aygerçekten bu kadar duygusuz musunuz nasıl vakit ayırabiliyorsunuz 4 kişiyi aynı anda nasıl idare edebiliyosunuz aklım almıyor
Soran7 ayyok sana demedim zaten ama yapanlar ne düşünüyoda yapıyor erkek kafası anlarsını aç çok
- 7 ay
Yapıyorlar merak etme senin durumu bende yaşadım 1 sene sevgili kaldık sonra öğrendim ki benimleyken 20 kişiyle daha swvgilşymis bu yüzden o geç dönmeleri oluyormus
Soran7 aybirine çok zor alışan bağlanan bi tipti aslında nasıl yapabilir aklım almıyor
- 7 ay
@Melisadoğan_ evet bunu demek istedim kadın erkeği yok bunun yapanlar var ve burdaki arkadaşta sevgili olduktan sonra soğudu aramıyor yazmıyor demeye başladı diyor başka bir sebebi yok çünkü konuşurkende aynı işteydi işi gücü hep aynı ama elde edince ve başkalarından olumlu geri dönüş alınca bu arkadaşımıza yetişemeyip direkt gerçeğide söyleyemediği için soğutup kıza ayrılalım dedirtmeye çalışıyor
Soran7 ayo bi anda kesti iletişimi bende kırıldığım için hiç sorgulamadım yazmadım neden böyle yaptın diye yazmalı mıydım
Soran7 ayo zaman sevgili olmasaydı benle olmadan önce söyledim olmadan önce de bi kaç kaçışı oldu konuştum problemleri vardı hadi bişey demedim ama benle bizle ilgili bi
problem varsa söyle dedim hayır yok dedi ve ilişkimize artık bi isim koyarak sevgili olduk
7 ayKızlar da aynısını yapıyor başıma çok geldi bence bir tek seven ve değer veren insan ghostlamaz onun haricinde ghostlayan zaten sevmiyordur ya da senden hoşlanmamıştır
01 Yorumla
Soran7 aygeleceğe yönelik düşünüyordu aslınd
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
7 ayBilmiyorum ama anlaşamadığıniz için olabilir.
Anlaşabilseniz böyle bir sorun olmazdı.
Fikirleriniz ve mantiginiz uyuşmuyormuş.
Onun böyle olmuş.
Tüm erkekler aynı değildir.02 Yorumla
Soran7 ayyo aslında çok benziyoruz herşeyimiz aynı
- 7 ay
Hayırlısı böyleymiş o zaman.
Bizler kimin ne olduğunu bilemiyoruz ki.
En iyi olan, olmuş olandır.
Rabbim hayırlısını versin sana 🤲 aminn
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayO yetişkin gibi yoğunum deyip anlayış beklemiş, sense ona çocuk gibi trip atmışsın. Sebebi bu olmasın?
16 Yorumla
Soran7 aytrip atmadım günlerce bekledim anlayış gösterdim ama o aramamayı yazmamayo seçti
- 7 ay
Trip yaptım yazmışsın.
Soran7 aygünlerce yazmadı ben de daraltmak istemedim yoğun diye arıcam dedi aramadı trip yaptım napiyim peşinden mi koşucaktım
- 7 ay
Trip atmak ilgi istediğini gösterir. Bir dahakine olgunca uzaklaşmanı tavsiye ederim.
Soran7 aysenin gibiler olduğu sürece sevgi falan göremeyiz biz zaten tribi de siz atın artık doğru
- 7 ay
Benim gibi olgun kadınlara olgunlar, çocuksulara de çocuksular kalıyor evet. Ve dediklerimden trip atan bir velet olmadığımı çoktan anlamış olman gerekirdi.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama erkekler aylarca peşinde gezer. Sen okey dediğin zamanda da bi soğukluk olur, kaçarlar. Anlayamıyorum. O zaman neden peşimden koştun derler adama.
10 YorumlaSosyal çürüme her şeyi artık normallestirdigimiz için bu tarz şeyler de ayaklar altına düştü saygı yok, anlayış sıfır, konuşma desen zaten kör bir muhabbet şekli var insanlar arasında.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Demiş ya. Yoğunum demiş kafam dolu demiş meşgulüm demiş. 3 gün ilgi görmeyince kafa ütülemek yerine anlayışlı ol sende. Yük olmayın insanlara.
01 Yorumla
Soran7 ayanlayış gösterdim zaten 2 hafta oldu konuşmuyoruz 🫠
7 ayNerede bir andaval angut var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz biraz boyu postu olsun biraz tipi olsun yeter dibiniz düşüyor ondan sonra da gelip buraya dert sıçıyorsunuz müstehaksınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
7 ayİlk başta bir kızı sıradan biri gibi değil diye merak edip tanımak istiyoruz fakat tanıdıkça sıradan (hepiniz aynısınız) olduğunuzu görünce soğuyoruz ve iletişimi kesiyoruz.
01 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle buda olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok anlamsız. Geçmişinizde baya varmış. Hiçbir açıklama yapmıyorsa adam değilmiş diyelim.
12 Yorumla
Soran7 ayyazmalı mıyım peki ama öyle özledim falan değil sayıp sövmeli
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sanırım senden elektrik alamamış bu takılacak bir şey değil bence sen harika güzel bir kızsın takılma bunu
00 YorumlaÇünkü bize anlayışlı güç veren kız lazım trip atan kızı babası sevsin
02 Yorumla
Soran7 aybize de tribe trip atarak karşılık vermeyip adam gibi gönül almaya çalışan adamlar lazım iyice prenses oldunuz
- 7 ay
Aramızda prenses olanlar var mesela birisi sen ama asla benden ne prenses ne de prens olmaz genimde yok öyle bir beklentimde yok bilmediğin ya da yanlış bildiğin bir şey var Erkeklerin hepsi aynı değil artık çoğu erkek tribal kız sevmiyor olgun düşünen arıyor sen prenses erkek muhabbeti yaparken o başkasına prens oluyor😉 dünya tek bir kişi etrafında dönmüyor erkekler bunu geçte olsa anladı 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
7 ayBunu niye erkek olarak genelleme yapıyorsun kızlarda aynısını yapıyor ya da konuşup birden soğudum diyende çok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. o kadar zaman uğraşıp da 2 kere görüşebildiği kızla uzatmak istememiştir.
02 Yorumla
Soran7 ay4-5 kere görüştük sevgili olduktan sonra 2 kere görüşebildik çünkü uzağız gelemiyodu ben görüşelim diyodum işler yoğun gelemicem diyodu
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Terkedilmişse o terketmeden ben gideyim kafası olabilir ya da ciddi ilişki aramiyordur hafif kız olmadığını anlayınca tüymüştür..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayBence twek edecegi vardı, senin tribini beklemiş. Bahane olsun diye. Erkekler böyle işte. Farklısı varsa dürtsün beni.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayçirkin çıkınca ayıp olmasın çirkinsin dememek için öyle yapılır
02 Yorumla
Soran7 ayyo çok beğendi görüşmek için can atıyordu
- 7 ay
öyle olsaydı yukarıda yazdığını yapmazdı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayEvet gerçekten böyle erkekler aniden duygu değişimi yasiyorlar kizlar gibi erkeklerde daha yoğun gibi görüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
7 aySenden daha iyisini bulmuş seni de bırakmış uzun lafın kısası bu.
00 Yorumla
7 ayGhost olayını sadece kızlar yapıyor gibi lanse etmişsin halbuki cinsiyetle çok alakası yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aynı erkekleri tercih edersen aynı sonucu alırsın...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
7 ayBaska biri bulmus , Baska rotada erkeklere cok guven olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
7 ayHeh 1 tane erkek yüzüden hemen bütün erkekler aynı seyrine girdiniz yine
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yoo ben adam gibi adamım. Kadınların erkek seçimleri yanlış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 ayExtra bi sey olmasina gerek yok, kisi karaktersizse yazdigin gibi davranir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. boş ver iyilik yaramaz kimseye ben anladım yazma hiç isteseydı seni gerçekten yazardı ıstememiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Bu şerefsizler yüzünden bizi de aynı sanıyorlar şaka gibi 😂
00 Yorumla
7 ayGhostlanmak ne demek lan. Abuk subuk kelimeler kullanırsan ghost değil tostlarsin
00 YorumlaBuna net bir cevap vermek zor. Ama şunu söyleyebilirim belki de aradığı kişi sen değilsindir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayCanım elbette moral bozucu bu ama madem böyle yapıyor , sil gitsin. Zamana yazik
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
7 ayo istediğini bulamayınca kapını aşındırır ama bir daha kemik bile uzatma
00 Yorumla
7 ayErkek işte, bi cins türü. Adam gibi adam çok az o nedenle, ikisi farklı.
00 Yorumla
7 aybence hepsine toptan format atılması lazım simülasyonda hata var
00 Yorumlabeğenmemiştir sizi de kırmak istemez. Tiksinmiştir. Kız olman süper üstü değilsin ki? Sonuçta ölümlüsün. İstemez ister zorlama bence yol ver gitsin
02 Yorumla
Soran7 ayvalla benim de tiksindiğim çok özelliği vardı ama alttan aldım hep zamana bıraktım zamanla alışırız düzeliriz diye
Gizli Üye(18-24)7 ayerkekleri elde tutmanin tek yolu ulaşılmaz olacaksin, istemeyeceksin sonra bak bakalım nasıl kapında kole oluyorlar izle ve gorrrr
01 Yorumla- 7 ay
Yav hee hee 😂😂
Gizli Üye(25-29)7 aySanki siz hiç yapıyonuz. 100 erkekten 5 tanesi yapıyorsa 100 kadından 95 I ghostluyordur. Sizin işiniz ghost!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayNeden diye aramak yerine yolunuza bakın. Bu devirden adam çıkmaz genel olarak
11 Yorumla
7 ayİlişki başlayana kadar sizin yaptığınız görmezden gelme, geç cevap yazma, aynı anda 5 erkekle flört etme vs vs gibi eylemlerin rövanşı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayYoğun falan değil bahane üretmiş kimlerle kırıştırıyor kim bilir
00 Yorumla
7 ayYapılacak tek şey. Ayrılmak. Böyle gidecekse ayrılalım de. Elin oğlunun nazını çekecek değilsin heralde.
02 Yorumla
Soran7 ayonu demeye bile zaman olmadı yazmayı bıraktı bende yazmadım
- 7 ay
aynen iyi yapmışsın. yazarsa da sen yazmazsın engeli kor geçersin. en iyisi
7 ayIliski istemedigi belli ama sende umrumda degilmis gibi davranirsan sana doner.
119 Yorumla
Soran7 aysevgili olmadan önce de soğuktu sordum sorun yok dedi konuştuk çözdük ee ne değişti
- 7 ay
Ona bisi sorma umursamadigini belli et
Soran7 ayhiç yazmadım zaten o da yazmadı hala bekliyorum
- 7 ay
Bekleme ondan bisey nextlere bak sen
Soran7 aybakamıyorum :( daha yeni oldu nasıl bakıyım
- 7 ay
Baska seylerle kendini mesgul et
Soran7 aydönmez mi
- 7 ay
Doner, o aklindan ciktigi an o cocuk sana doner
Soran7 ayumarımm daha çok planımız vardı 😔
- 7 ay
O planlar yalan. Gece yapilmis planlar
Soran7 aydeğil genel olarak yapıldı hep
- 7 ay
3 haftalik bir cocukla plan yapilmaaazz
Soran7 ay5 aydır var
- 7 ay
Sen zaman tani
Soran7 ayhesabına baktım da sen de aynı dertten muzdarip gibisin 🥲
- 7 ay
Hahahahhahaha
- 7 ay
Bizim de 1 sene oldu
Soran7 ayumarım her şey gönlümüzce olur
- 7 ay
Insallah insallah
7 aySen de onu göster o zaman hiç olmamış gibi hayatına bir devam et çünkü şu an düşünerek sadece kendini yıpratıyorsun
00 Yorumla
7 ayYeni tanıştığım kızda benden hoşlanmıştı. Bende ondan hoşlandım. 2. Gün engelledi. Ortada bir sebep yokken
00 Yorumla
7 ayİş stresi filan normal ya darlamaya ne gerek var Türkiyede yaşıyoruz
10 Yorumla
7 ayBelki böylesi senin için daha hayırlıdır. Birde bu açıdan bak. Üzülme değmez.
00 Yorumla
7 ayO değilde israili bütün gücümle kınıyorum. Kahrol israil
00 YorumlaYaa sosyal mecralrdan güvenme inanma seker bir tik daha iyi çevre seçenek cok
02 YorumlaDöttu kalkıyor bunların
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayGhost hayalet değil mi? Ne alaka
00 Yorumla - Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği