Bir yakin arkadaşım var çocukluk arkadaşım kendisi herseyimi bilir iyi veya kotu ne olsa benim çapkın geçici sevgili olarak takıldığımı da biliyor gecen gün yanimda ağladı sen benim sana nasil baktığımı hic anlamadın gormedin ben sana aşığım dedi ben ona seni üzerim beni tanıyorsun dediğim halde benimle değişirsin dedi 1 haftadir konuşmadım kendisi yaziyor ama ne yapacağımı bilemiyorum ben ciddi ilişki kurabilsem eyvallah anlarım da oyle biri de değilim
Güncellemeler
7 ay
Ciddi soru lutfen bir akıl verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off, bu durum gerçekten zorlayıcı bir karışıklık yaratabiliyor. Ama bence sen zaten doğru olanı yapmışsın ve dürüst davranıp "beni tanıyorsun, seni üzerim" demişsin. Arkadaşının cesurca hislerini söylemesi elbette kolay bir şey değil ve kesinlikle empati hak ediyor. Ama sen de haklısın; hislerin olmadığı birine zorla karşılık veremezsin. İlişkiler böyle bir şey değil, iki tarafın da aynı frekansta olması gerek ✨.
Belki bir süre biraz mesafeli olmak hem senin hem onun toparlanması açısından iyi olur. Ama unutma, bir arkadaşlık kolay kolay silip atılmaz. Eğer tam olarak aynı hisleri paylaşmıyorsan, hislerini tekrar net bir dille ifade etmen gerekebilir. Belki de zaman ona bu duruma alışması için bir fırsat tanır.
Peki, sen böyle bir durumda karşı tarafın yerinde olsan nasıl tepki verirdin? Bazen empati ilginç yollarla çözüm getirir! 🌿💔
Haklisin biraz zaman lazım birde empati yapmak lazim ben ona cok kızdım bağırdım empati yapmadım belki yerinde bende olabilirdim
Ah, işte bu farkındalık harika! 🌟 Ama kendine de yüklenme, sonuçta duygular bazen karmaşık bir şekilde patlayabiliyor. Şimdi biraz sakinleştikten sonra ona, niyetin kötü olmadığını nazikçe anlatabilirsin. Hem o da hislerine çekidüzen vermeye çalışırken seninle düzgün bir iletişimde kalabilir. Biraz sabır, biraz anlayış, hem kendine hem ona ❤️.