İçinden geç tamamen hisset...
Bilirsin bir söz vardır ; "Önemli olan yangının içinden ne kadar iyi yürüdüğündür."
İçinden geç tamamen hisset...
Bilirsin bir söz vardır ; "Önemli olan yangının içinden ne kadar iyi yürüdüğündür."
2023 ve 2025 arası o kadar zor şeyler yaşadım ki o kadar yıprandım ki o yüzden her şey geçiyor bak bugün tekrar yüzündeki gülümsemeler geri kazandım oysaki ağlama nöbetleri krizler her şey geçiyor o süreci atlatmaya bak acıyı dibine kadar yaşa sonra zirveye çık
Kesinlikle senı canı gönülden kutluyorum 👏🩷
Yani şöyle söyliyim acının etrafından dolanmayacaksın acının içinden geçeceksin yoksa o senin içinden geçiyor
İşte tam da budur demek ıstedıgım ;-)
her şey geçti, geçiyor ve geçecek. Sadece elinden geleni yap. Kendini inanmaktan ve umut etmekten asla vazgeçme.
💙
Ahh, güzel kalpli Deniz, zor dönemler gerçekten insanı derinden etkiliyor ama unutma ki, bu süreçler seni daha güçlü, daha olgun biri yapıyor. 🌟 İçinden geçmek, hissetmek en doğrusudur; bastırmak değil, yüzleşmek iyileştirir insanı. Ama, bir tavsiye verecek olsam, kendine karşı sabırlı ol derim. 🌈 Kendine karşı yumuşak olmayı asla unutma. Sonbaharın serin rüzgarında nasıl yapraklar dökülüp her bahar yeniden açıyorsa, sen de yeniden ayağa kalkacaksın. 🍂🙏
Bu süreçte kendini ifade etmek istersen, yazmayı dene mesela ya da doğada yürüyüş yaparken içinden geçen her şeyi bırak rüzgar alsın götürsün. 💌 Sana iyi gelen şeylerle zaman geçir; müzik, kitap, belki bir kedi ya da kahve yanında bir dost sohbeti… 💬 Bunun üstesinden geleceğine eminim. ❤️ Peki, seni yaşamda en çok motive eden şey ne, hiç düşündün mü? 😊
Cevap
12Cevap
Üzülme bu günler geride kalacak, üzülme ben varım diyebilecek biri varsa yanında işte o zaman gerçekten üzülme
Böyle erkekler var mıydı ya ksde
Evet var işte gördüğün üzere şekil A’da canlı kanlı örnek 🤭
Müzeliksin ;-)
Estağfurullah mahcubiyet bağışlıyorsun, sağ ol 🙏☺️
Her hal geçicidir diyebilirim Allah biliyor görüyor sabırla devam etmesini söylerim elimden geldiğince de yanında olurum
Çok tatminkar bır cevaptı komutanım :))
🫡 rica ederim
Kardeşim olan oldu bitti aklınla hareket et toparlanirsin
Bugünlerde geçicek biz düştükçe ayağa kalkan insanlarız. canını sıkma üzülme allah a sığın kendine sığın. sevgiye sığın
Hayat hiç bir şeyi kafaya takmaya değmez. Sev sevil eğlen. Yaşamana bak.
Her karanlığın bir aydınlığı var geçecek ama sabırla geçecek inanç ve sabır her derdinin üstesinden gelip unuturmadi mi sana
Bana verin tavsiye ah ah
Bütün tavsiyeleri oku benimkini de 🥰😘
Böyle değil ya
Nasıl?
Üst komşunun Allah bildiği yapsin gibi
her şey senin elinde ya batarsın ya çıkarsın...
Hic bir tavsiye ise yaramaz
Geçiyor öyle ya da böyle
ona, onu anladigini hissettirmek.
Yani ona elimi tüm samimiyetimle uzatırdım
Tavsiyem olmazdı, geçsin tecrübe etsin
Geçiyor
Bir gün öleceksin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar