Insanlar içini bilmeden yargılar. İşte adam hastalandı kadın terk etti diye.
eşimle 2,5 senedir evliyiz. Sürekli tartışma. Şiddete kadar vardı. Her konuda beni suçluyor. Sürekli söyleniyor. Ve bazen artık yaptığım hataları on defa söylenmesinden bıkkınlık geldi. Yaptığım her işi yargılıyor. Bulaşık makinesini düzgün yerleştirmiyor muşum. Dolabın arkasına bir şey düşmüş çekmeceyi kapatırsam patlarmış torba. Dedim madem torbayı gördün çıkarsaydın. Sonra artık dinlemediğim için onu. İşte konuşmaya ihtiyacı varmış Birgün dertleşmek için beni aldatacak miş ve başakalırını si….. miş. Bunu dedi. Bende istediğini yap dedim. O an bir tabak dolu yemeği yere fırlattı. Ve ben 5 defa yerleri sildim. Bu olay olmadan öncede zaten işten gelip her cuma yaptığım gibi yerleri sil iştim. Sonra ben delirdim tabi. Dedim akşama kadar çalışıyorum eve geliyorum temizlik yapıyorum ve sen ortalığın içine ediyorsun.
bu noktaya gelmemiz hemen olmadı. Evlendiğimizden ili gün sonra nerdeyse yatakları ayırdı kendisi. Yok uyurken ses çıkartıyor muşum. Son 2,5 sene belki toplam üç ay aynı yatak odasını paylaşmamışızdır. Ama kendisinin halen uyku sorunu var. Demekki sorun sadece ben değilim. Ama en azından uykusuz kaldığında artık beni suçlayamıyor. Benim artık onu dinlememde bana sürekli hakaret etmesi. İşte kadın değilmişim. Kilomla ilgili çok ağır şeyler söyledi. Hatta birbirimize yakın olduğumuz zamanlar bile beni o kadar aşağıladı ki. Artık yaklaşmasını bile istemiyorum. Şimdi hasta olduğunu öğrendik ve benden ilgi bekliyor onunlar dertleşmemi. Elimden geleni yapıyorum. Yemek, ilaç saatlerini bile ben planladım telefonuna alarm kurdum. Doktor randevularını ben alıyorum. Ama duygusal anlamda bana yaklaşmasına izin vermiyorum. Bana dokunursa artık kendime saygısızlık gibi geliyor. Bazen duygusal olduğunda üzülüyorum, ve vicdanım bırakıp gitmeyi el vermiyor. Sabah işe giderken ağlıyorum arabada akşam yine o eve girecek diye ağlıyorum. Ve bu şekilde iki sene evliyiz diye gerçekten bir 30 yılım böyle mi geçmesi lazım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer