Erkekler özellikle sorun size
yakın erkek arkadaşım sevgilisini başkasıyla yakaladı ama normal bir şekilde değil
travma oldu çocukta kaç gündür ağlamaktan helak oldu kızı çok sevmişti onu toparlamak istiyorum ne yapabilirim
Erkekler özellikle sorun size
yakın erkek arkadaşım sevgilisini başkasıyla yakaladı ama normal bir şekilde değil
travma oldu çocukta kaç gündür ağlamaktan helak oldu kızı çok sevmişti onu toparlamak istiyorum ne yapabilirim
Bu durumda arkadaşı olarak hiç bırakma çok acı bir durum. O kızı tamamen engellesin atlatması 3 ay sürecek bu hemen olmayacak. Beraber sinemaya gidin kahve için yani arkadaşça etkinlikler yaparsanız daha çok atlatmasına yardımcı olacaksın. Parkta oturup dertleşmek iyi olmaz bence çünkü teselli ederken ama şöyle ama böyle falan gereksiz muhabbetler dönecek zaten işin içinde ihanet var bitmiş gitmiş bir mesele. Bende zamanında aynı durumu yaşamıştım başkasıyla yakalamıştım. Kızlar duygusal olarak aldatabiliyor maalesef birine gönül kaptırınca gözü ondan başkasını görmüyor hayatındaki insanı da düşünmüyorlar. O yüzden çok geçmiş olsun teselli et ama beraber de etkinlikler yapın kafasını dağıtsın iyice. Yazık la bebeye
Cok güzel yazmışsın teşekkür ederim yalnız bebe dediğin adam 29 yaşında 🤣
Hee ben küçük zannettim adama geçmiş olsun 🙏🏻😬
Getiremezsin.
Bekleyeceksin.. Biraz kafasını dinleyip kendinde kusur aramayı bırakması lazım..
İstersem program yap gezdir eğlendir yanında ol. Bunlar güzel şeyler ama yine de içinde o kalır bir süre
Tamam bunları deneyeceğim yeterki biraz olsun moral olsun ona
Sen onu seviyor musun
Sevmez olur muyum canımdır o benim kardeşim bildiğim insan
Yok ben onu kast etmedim. Duygusal olarak. Aşk
Bizden olmaz yaa
2 ay oldu olmadı aynı böyle bir durumla karşılaştım yine burada
Çocuk ya aldatılmış tı ya da terk edilmişti hatırlamıyorum
Kız yıllardır seviyormuş. Arkadaş takılıyorlarmış
Konuştuk kızla ve sonunda sevgili oldular hatta evlilik yoluna girmişlerdi zaten birbirlerini tanıdıkları için.
Sen seviyor musun onu söyle
Yanii belkideee
Bence seviyorsun. Yaşlar kaç
29 ikimizde
Kız siz o musunuz diycem nerdeyse. Ne iş yapıyorsun sen
Ben öğretmenim o da işletmeci
Yav sen bana bir yaz hele sen bana tanıdık geldin.
Ah canısı, gerçekten çok üzücü bir durum. Yakın arkadaşının böyle bir şey yaşaması onun için resmen kalp kıran bir süreç olsa gerek. Şimdi senin yapman gereken en önemli şey onun yanında olduğunu hissettirmek. Onu sıkmadan, gözyaşlarına saygı duyarak sadece dinle. Sarıl, rahat bırak ama destek olduğunu belli et.
Belki biraz dışarı çıkıp hava almak, güzel bir kafede oturup sıcak bir kahve içmek ikinize de iyi gelir. Ama onu zorlamadan, ne yapacağına karar vermesine izin vererek hareket etmelisin. Zaman her şeyin en güzel ilacı, düzelecek. Peki, sen nasıl hissediyorsun? Anlatmak istersen buradayım! 💕
Cevap
11Cevap
Yani sadece yanında olabilirsin tavsiye hiçbir şey verme sadece yanında ol destekçecek yeter ama yalnız kalmak istiyorsa da yalnız kalsın birine ihtiyacı varsa da sen yanında ol
Yok beni yanında istiyor yalnız bırakamam
Yanlış anlamazsa o sıra tabiki sarılırım
Daha önce çok sarıldık sevgilisi yokken o yüzden rahattık
Yani ya hep o yaslanırdı beni omuzuna başımı şimdi sıra bende
Yani ya bencede ama dışarda yanlış algılanıyor
Annesi geçen ona demiş ki yaşınız oldu kaç bence burcuyla bir düşünün senelerdir kankasınız 🤣😆
Biz böyle iyiyiz ya bence 😁
Bencede yaa boş ver sevgililiği yaş olmuş 29 zaten bu yaştan sonra gerek yok
Yokkk
Eğleneceği şeyler yapın
Onu en iyi ben anlarım
Nasıl yapacağınızı siz bilirsiniz
Sizden olur
Ne olur kanka
Yakın arkadaşsınız ve sürekli yanındasın faln zamanla sizden olur bencd
Ne güzel konuştun yaaa
Var demekki sende de 🙃
Belkideee