Aldatildim, nasil atlaticam?

Sevgilimle son haftalarda çok fazla stres yaşadık. O hep “hayatımdaki tek kadın sensin, bir daha asla başka bir kadın olmayacak, hayatımdaki en önemli insansın” diyordu. Ama çok tartıştık, çünkü benim çocuklarım var ve ona çok fazla zaman ayıramadım. O da bu durumu anlayışla karşıladı ama gerçekten zamanım azdı. Kavga ettiğimizde bazen ben görüşmek istemedim, bazen de o iptal etti. Ben de ona gerçekten inanmıştım, bana “evleneceğiz, çocuklarımız olacak” diyordu. Hatta ona bir “aşk ceketi” hediye ettim, o kadar inandım. Ama sonra onu sahte bir profille test ettim… Ve o bu tuzağa düştü, buluşmayı kabul etti. Ona “biriyle birlikte misin?” diye sorduğumda, “güzel soru, bunu buluşunca konuşuruz” dedi. Yani sevgilisi olduğunu söylemedi. Benim olduğumu söylemedim ama ona artık güvenmediğimi, bunu ondan hiç beklemediğimi söyledim. O da muhtemelen anladı, ama ben açıkça itiraf etmedim. Şimdi ise çok canım yanıyor… Beni aslında aldatmış oldu. Bu durumda ne yapmalıyım? Onunla nasıl başa çıkabilirim? Belkide hak ettim.

Aldatildim, nasil atlaticam?