YYardımmm acill?

9 aydır bir ilişkim vardı dün ayrıldım ben 28 erkek arkadaşım 47 yasında ve her şeyde anlaşamıyoruz adam sürekli dekolte giymeme dans etmeme içimden geldiğim gibi yaşamama mana buluyor beni düzeltmeye değiştirmeye çalışıyor kıskançlık tabiki olabilir ama dozunu kaçırmadıkça malum ilerisi kötü oluyor ben Bulgar asıllı bi aileden geliyorum bizde biliyosunuz oyun havaları dans köçek meşhur sureklı video atsam niye dekolte verdin neden atıyosun neden öyle yapıyosun neden buraya gidiyosun neden bana haber vermedın ben adam gibi adamım benım kadınım yapamaz edemez bilmem ne bilmem ne ama kendıne gelince travestileri gayleri takıp ediyor açık saçık kadınlara bakıyor bende benım kişisel alanıma hayatıma yaşam tarzıma saygısı olmayan bi adamla yapamıcağımı anladım ve ayrıldım kkendisi normalde ayrılınca yalvarırdı ya da mesaj atardı bana gidene dur demem yazmış oldu hem ayrıl hem git hem bide peşindenmi koşcam yazmış hala her konuda kendini haklı görüyor narşistmidir nedir ona en büyük ceza ne olur pişman olması için ve kafası dank etmesi için?

YYardımmm acill?